Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız arkadaş & çantası

bosphorus

Öne çıkan mesajlar

bir arkadaşım var, uzun saçlı, metalci bi herif yani. kızın çantasını taşıyor arkadaş. sevgilisi bile değil yani. arkadaş. taşıyor adam. o koca çantayla kampüste dolaşıyor. kız tabii 2 sn tut demiş. kızlar da iktidar şeysi olarak görüyor bunu.

"BAK GÖRSÜN HERKES. ÖKÜZ GİBİ ÇANTAYI, ALLI PULLU KIZ ÇANTASINI BU HERİFE TAŞITIYORUM"
-bb.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

"AŞKİTONBİTANEMAŞKIM EE NE YİMEK İSTERSİN DEĞİRMENDEAĞIRTILMIŞÇİNLİUSTASOMONU MU YOKSA ORNİTORENKSÜSLÜBEATSTEAK MI YOKSA TOK MISIN YOKSA NİYE YEMEK YEMİYOSUN BEBEYİMS ŞİŞKO DEYİLSİN Kİ DİYET TE YAPMIYOSUN NİYE KİNE YOKSA BİŞİ Mİ VAR YOKSA BAŞKA BİRİ Mİ VAR İNANAMOYOROM"

şu tarz bi insan neden kız arkadaşın oluyo ki zaten dhfs
Sosyal ağlarda paylaş

pogodi said:

"roket adam" said:

"AŞKİTONBİTANEMAŞKIM EE NE YİMEK İSTERSİN DEĞİRMENDEAĞIRTILMIŞÇİNLİUSTASOMONU MU YOKSA ORNİTORENKSÜSLÜBEATSTEAK MI YOKSA TOK MISIN YOKSA NİYE YEMEK YEMİYOSUN BEBEYİMS ŞİŞKO DEYİLSİN Kİ DİYET TE YAPMIYOSUN NİYE KİNE YOKSA BİŞİ Mİ VAR YOKSA BAŞKA BİRİ Mİ VAR İNANAMOYOROM"

yok kız değil, ben bunu çanta taşıyan erkek olarak tasvir etmiştim.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

pogodi said:

"roket adam" said:

yok kız değil, ben bunu çanta taşıyan erkek olarak tasvir etmiştim.
Sosyal ağlarda paylaş

ne kasıntı elemanlar var arkadaş. ben taşırım. o an bulunduğumuz semte göre değişir bu durum. sevmediğim bir yer olur alırım çantayı çünkü ruhsatım, anahtarlarım vs vs herşeyi çantaya koyuyoruz. neyseki bizde öyle pullu, parlak şeyler yok. normal bildiğin çanta. hiç koymuyor taşırken. hatta sık sık taşıyorum. kıyamam ona.
ulan ben yürütmeye kıyamıyorum. 2 sokak üstteki markete bile arabayla götürüp getiriyorum bir de çanta taşıtmak ?
...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...