yav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 çantamı asla asla asla vermem taşıtmam vs. vs. diyen kızlar da bıyıklıymış gibi canlanıyor kafamda valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 canta tasiyan erkekler de yimirta gibi canlaniyo benim gözümde. daha fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 bir arkadaşım var, uzun saçlı, metalci bi herif yani. kızın çantasını taşıyor arkadaş. sevgilisi bile değil yani. arkadaş. taşıyor adam. o koca çantayla kampüste dolaşıyor. kız tabii 2 sn tut demiş. kızlar da iktidar şeysi olarak görüyor bunu. "BAK GÖRSÜN HERKES. ÖKÜZ GİBİ ÇANTAYI, ALLI PULLU KIZ ÇANTASINI BU HERİFE TAŞITIYORUM" -bb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 kapkaççıysam arkadaşım olmasa bile taşırım yani ne var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 yav said: çantamı asla asla asla vermem taşıtmam vs. vs. diyen kızlar da bıyıklıymış gibi canlanıyor kafamda valla.(bkz:vanille) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 vaniLLe said: ne kilibik bi görüntüdür o. ASKIIAAM CANTANI TASIYIM,BASKA BI ISTEGIN!? BUGÜNNAPALIMASKIM NE YERSIN HAYATIMSSS.. BU! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 evet kesinlikle. erkek arkadasimla killi bagirlarimiza agda yaptiriyoruz beraber. hayret bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 vaniLLe said: canta tasiyan erkekler de yimirta gibi canlaniyo benim gözümde. daha fena. lan :X tabuları yıkın artık 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 "roket adam" said: "AŞKİTONBİTANEMAŞKIM EE NE YİMEK İSTERSİN DEĞİRMENDEAĞIRTILMIŞÇİNLİUSTASOMONU MU YOKSA ORNİTORENKSÜSLÜBEATSTEAK MI YOKSA TOK MISIN YOKSA NİYE YEMEK YEMİYOSUN BEBEYİMS ŞİŞKO DEYİLSİN Kİ DİYET TE YAPMIYOSUN NİYE KİNE YOKSA BİŞİ Mİ VAR YOKSA BAŞKA BİRİ Mİ VAR İNANAMOYOROM" şu tarz bi insan neden kız arkadaşın oluyo ki zaten dhfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 "peder zickler" said: yav said: çantamı asla asla asla vermem taşıtmam vs. vs. diyen kızlar da bıyıklıymış gibi canlanıyor kafamda valla.(bkz:vanille) çok ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 pogodi said: "roket adam" said: "AŞKİTONBİTANEMAŞKIM EE NE YİMEK İSTERSİN DEĞİRMENDEAĞIRTILMIŞÇİNLİUSTASOMONU MU YOKSA ORNİTORENKSÜSLÜBEATSTEAK MI YOKSA TOK MISIN YOKSA NİYE YEMEK YEMİYOSUN BEBEYİMS ŞİŞKO DEYİLSİN Kİ DİYET TE YAPMIYOSUN NİYE KİNE YOKSA BİŞİ Mİ VAR YOKSA BAŞKA BİRİ Mİ VAR İNANAMOYOROM" şu tarz bi insan neden kız arkadaşın oluyo ki zaten dhfs yok kız değil, ben bunu çanta taşıyan erkek olarak tasvir etmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Gerekli durumlarda yardımcı olursun. Bir çantayı 2 dk elinizde tutmanız kimseyi öldürmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 vaniLLe said: evet kesinlikle. erkek arkadasimla killi bagirlarimiza agda yaptiriyoruz beraber http://img689.imageshack.us/img689/7884/1259227738736.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ha pardon hahahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Kaede said: vaniLLe said: evet kesinlikle. erkek arkadasimla killi bagirlarimiza agda yaptiriyoruz beraber http://img689.imageshack.us/img689/7884/1259227738736.gif Abi giflerinin hastasıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 "roket adam" said: pogodi said: "roket adam" said: "AŞKİTONBİTANEMAŞKIM EE NE YİMEK İSTERSİN DEĞİRMENDEAĞIRTILMIŞÇİNLİUSTASOMONU MU YOKSA ORNİTORENKSÜSLÜBEATSTEAK MI YOKSA TOK MISIN YOKSA NİYE YEMEK YEMİYOSUN BEBEYİMS ŞİŞKO DEYİLSİN Kİ DİYET TE YAPMIYOSUN NİYE KİNE YOKSA BİŞİ Mİ VAR YOKSA BAŞKA BİRİ Mİ VAR İNANAMOYOROM" şu tarz bi insan neden kız arkadaşın oluyo ki zaten dhfs yok kız değil, ben bunu çanta taşıyan erkek olarak tasvir etmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ne kasıntı elemanlar var arkadaş. ben taşırım. o an bulunduğumuz semte göre değişir bu durum. sevmediğim bir yer olur alırım çantayı çünkü ruhsatım, anahtarlarım vs vs herşeyi çantaya koyuyoruz. neyseki bizde öyle pullu, parlak şeyler yok. normal bildiğin çanta. hiç koymuyor taşırken. hatta sık sık taşıyorum. kıyamam ona. ulan ben yürütmeye kıyamıyorum. 2 sokak üstteki markete bile arabayla götürüp getiriyorum bir de çanta taşıtmak ? ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 kız çantasını erkeğe taşımak şerefsizliktir! bir insan erkek arkadaşını göz göre göre godoş gösteremez! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 kömürcüden başka yorum beklenemez zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 HAYDEBREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 OFF ACI ÇEKTİM RESME BAKARKEN TİP KAYMIŞ, TİP GAY, HER YÖNDEN FAİL. YAZIKTIR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zingairin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 dev çantalı kızlardan uzak duralım durmayanları uyaralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ahah tam madur sifati var adamda. bi de dar kot giymis tey allahim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar