vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 cok komik, gülün. ben deliganli kariyim, cantami kendim tasirim. elinizde öle janjanli bi cantayla siz utanmiyor musunuz asil? allan kilibiklari. zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 BEN SENIN CANTANI TASITICAK ADAM TUTARIM NIL, UZULME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 abi kız arkadaşım olsa ışıklı tabelayla dolaşırım ben. SEVGİLİSİ VAR diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Ben kamyon tutarım arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Bella said: taşımayın cidden çok komik. kendi taşısın. hele bi de pullu,renkli çantalarını taşıyolar ben baya dalga geçiyorum.çok komik gözüküyor. YA SONUNDA. şu düşüncede bir dişi görmek gerçekten gözlerimi yaşarttı. mal mısınız sevgili hemcinslerim. ALLI PULLU KIZ ÇANTASINI elinizde taşırken yadırgamıyor musunuz? bırakın kendi taşısın. çanta bu yani şahsi bi eşya. bi de çanta taşımayınca laf eden kız arkadaş modeli var. direkt tekmeyi basıcan. MALA bak ya. MAL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 abvblizzard said: abi kız arkadaşım olsa ışıklı tabelayla dolaşırım ben. SEVGİLİSİ VAR diye iyi, cantasini tasirken de tabelayi deistirirsin ENAYI diye ajsdfjdf allah hepinize nazire senlendirici gibi sevgili bahsetsin. insallaah. @aquila: canim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Bugün biz elimize alırız, yarın sevgili. Çantayı tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Yani demem o ki karşılıklı bu işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 herkeste komedyen mg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 çantayla bir bütün yaşadığı ve hastalıktan öldüğü zaman taşımak istemiştim demediği laf kalmamıştı kopamadı abi resmen duygusal bağ oluşturmuştu sevdiceğim çantasıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 farinal kaçtır ayarcı görüyorum seni , üzüyorsun kitleleri : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 günlük çantasını taşıtan kız mı varmış onu bırak bu çantayı taşıyan erkek mi varmış çok kötü sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 "roket adam" said: Bella said: taşımayın cidden çok komik. kendi taşısın. hele bi de pullu,renkli çantalarını taşıyolar ben baya dalga geçiyorum.çok komik gözüküyor. YA SONUNDA. şu düşüncede bir dişi görmek gerçekten gözlerimi yaşarttı. mal mısınız sevgili hemcinslerim. ALLI PULLU KIZ ÇANTASINI elinizde taşırken yadırgamıyor musunuz? bırakın kendi taşısın. çanta bu yani şahsi bi eşya. bi de çanta taşımayınca laf eden kız arkadaş modeli var. direkt tekmeyi basıcan. MALA bak ya. MAL. olm büyük konusmayın lan ben de tas fırın erkegi takılıyodum ama canta tasıdım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 yanlız çanta derken böyle büyük okul için falan sırt çantası laptop falan kastediyoruz dimi ? minik süslü el çantalarını taşımaya çalışmıyoruz dimi? Dİ Mİ ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 hayır mesela çok ağırdır çanta,omzu/beli ağrımıştır yardımcı olursun. ya da tuvalete falan giricektir çıkana dek tutarsın falan ama. caddede/sokakta yürüken böyle yandan takıyolar falan of baya komik.baya taşıyolar.pullu renkli falan BAYA komik.yapmayın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 taşfırın erkeği falan değilim ya normal bi erkeğim yani. ama komik abi bildiğin komik gözüküyor. ben elimde tutamıyorum bi gıcık oluyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 oyle canta tasiyanlar bizim mahallede de var, ama kizarkadaslarinin degil cantalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 bence çok romantik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 bi arkadas kiz arkadasi olmadigi zamanlardada tasiyodu zaten, kiz promosyon olarak geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Ahahahahahha Şükrü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Bella said: hayır mesela çok ağırdır çanta,omzu/beli ağrımıştır yardımcı olursun. ya da tuvalete falan giricektir çıkana dek tutarsın falan ama. caddede/sokakta yürüken böyle yandan takıyolar falan of baya komik.baya taşıyolar.pullu renkli falan BAYA komik.yapmayın bence.e bu zaten onun dışında taşınmaz ki zaten çanta ne öyle travesti gibi siz bundan mı bahsediyonuz sdf tartışması olmazmış gibi geldi bana euh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Bella said: hayır mesela çok ağırdır çanta,omzu/beli ağrımıştır yardımcı olursun. ya da tuvalete falan giricektir çıkana dek tutarsın falan ama. caddede/sokakta yürüken böyle yandan takıyolar falan of baya komik.baya taşıyolar.pullu renkli falan BAYA komik.yapmayın bence. bnm kastettgm ilk paragraftaki türden caddede sokakta tasımam asla asla yine büyük konustum.asafdasad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ya iki dakka tut diye verince bile geriliyorum. çok iğrenç. bavul gibi tiki çantasını elimde tutarken herkes bana bakıyomuş gibi hissediyorum. vanille ve bella'ya katılıyorum. evet. bu. "AŞKİTONBİTANEMAŞKIM EE NE YİMEK İSTERSİN DEĞİRMENDEAĞIRTILMIŞÇİNLİUSTASOMONU MU YOKSA ORNİTORENKSÜSLÜBEATSTEAK MI YOKSA TOK MISIN YOKSA NİYE YEMEK YEMİYOSUN BEBEYİMS ŞİŞKO DEYİLSİN Kİ DİYET TE YAPMIYOSUN NİYE KİNE YOKSA BİŞİ Mİ VAR YOKSA BAŞKA BİRİ Mİ VAR İNANAMOYOROM" -bas git. edit: tırnak içindeki kısım erkek olarak tasvir edilmişti aslında. kız olan kısım bas git diyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 abvblizzard said: abi kız arkadaşım olsa ışıklı tabelayla dolaşırım ben. SEVGİLİSİ VAR diye canıms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 sende tikilerle çıkma işte kökten çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar