harun61 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 slmlar ben önceden lens kullanıyodum gözlerim 1.25 ti bugün doktora gittim 2.25 olduğunu söyledi ve de lensin bc sini 8.9-9.2 arasında olduğunu söyledi ben lensciye gittiğimde ona renkli lens alıcağımı söyledim ama renkli lenslerde en fazla 8.6 bc nin olduğunu söyledi kendi gözümün lensinde ise istediğim aralıkta bc numarası varmış ben eğer 8.6 lık lens çapını alırsam büyük bir sorunla karşılaşırmıyım acaba bana yardım ederseniz sevinirim şimdiden tşkler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 renkli lens ne abi? gay misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Belki kız o. Sevgilisinin adına almış acc'u ne biliyorsun sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 bc çok farklıysa sakın alma derim. 8.7 bc'li gözlerime 8.4 taktım, kullanamadım resmen. içeride katlandı, saçmaladı, sağda solda kaldı mal gibi falan. aman diym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Batar gözüne, takamazsın, kenarları rahatsız eder. Ayrıca renkli lens apaçi işi, dar gelirli işi. Ayrıca virgül falan kullanmak da lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Lens B.C diye okumak da iyi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 şu tarz bir lens alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Oha otistik o be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harun61 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 bnm anlamadığım şey şu renkli lenslerin aylıklarında bc en fazla 8.6 olurken yıllıklarda bc si 9.00 olanları rahatlıkla bulabiliyoruz lenscilerde kolay yolu bulmuş herkesin bc si 8.7 falan aylıklarda bulamıyolar yıllıklara yöneliyolar böylece 350 tl yi bayıyolar lensciye neyse arkadaşlar sağolun zararlı olduğunu öğrendim takmaya gerek yok renkli lensi kendi gözümün lensini alim ben tekrardan bu arada renkli dediysem de gri mavi yeşil falan almicaktım bal rengi çok hoştu ondan bidenim dicektim tekrardan tşkler :D xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ................... al bunları. ileride lazım olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 şeffaf üstüne çin malı renkli lenslerden takabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar