rLx Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Holy said: e önümüzdeki 2 ay sürükleyemeyecek zaten fantazi takımını. ayrıca lou will gelince starter olur gene merak etmeyin. eddie jordan ne yaptığını bilen bi adam iverson'ı benche çekicektir. OH ULAN DÖNDÜ OH KAPAK OLSUN SEVMEYENLERE ;););););;);););););) ai 4tw philly 4tw. winning streak on the way. selam. ayrıca AI 2 AI is BACK
radagast62 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 p.tesi günü ilk maçına çıkacakmış denver'a karşı, kaderin cilvesi herhalde döner dönmez denver çarpsın bi eheh
Holy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 billups'ın üzerine patlamasın da A.I. bu açlıkla :) forması batmasın çocuğun ;);)
Hotdog Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 yazık oldu igoudala'ya falan şimdi iverson pas atmadan oyundan soğutur onlarıda.
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 carmelo var aga. adam muthiş oynuo bu sezon. %60 civarı bi şut yuzdesi vardı en son.
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Holy said: billups'ın üzerine patlamasın da A.I. bu açlıkla :) forması batmasın çocuğun ;);) Billups sakız niyetine çiğner haco Iverson'ı şu haliyle.
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 BulletRide said: Holy said: billups'ın üzerine patlamasın da A.I. bu açlıkla :) forması batmasın çocuğun ;);) Billups sakız niyetine çiğner haco Iverson'ı şu haliyle. Sakızı yutmasın yanlışlıkla boğazına falan kaçar sonra :)
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 philly denver ı yensin banlayın beni burdan.
Holy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 tamam zevkle ban için mesaj atıcam yiğit'e :)
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Khelben said: BulletRide said: Holy said: billups'ın üzerine patlamasın da A.I. bu açlıkla :) forması batmasın çocuğun ;);) Billups sakız niyetine çiğner haco Iverson'ı şu haliyle. Sakızı yutmasın yanlışlıkla boğazına falan kaçar sonra :) Olm Billups'a laf etmeyin.Sinirlenirim olay çıkarırım.
Holy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 billups kadar düz bir basketbolcu yok. memur basketbolu oynuyor adam. basket oynamasa kesin memur olurdu. MEEEEEMUUUUUUR
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Billups point-guardların Shaq'ıdır, Howard'ıdır.
Holy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 AHAHAHAAH billups öyle ise kidd ve nash nba tanrıları abi billups düz oynamıyor mu hakkaten? herifte sıfır heyecan var yapması gereken şeyi yapıyo yoluna gidiyo, lan biraz heyecanlı ol, bi sevin, bi zıpla takla at bişi yap.
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Abi Billups, Kidd'i bir kenara koyarsan, Magic'ten beri en oversize pg'dir ligdeki.Denver sempatizanı adamsın Holy, yaptığı etkiye bak.Geroge Karl'ın takımı bile defans yapıyor artık sayesinde.
radagast62 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 adam cool hacı, bende pek sevmem gerçi orası ayrı konu
Holy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 BulletRide said: Abi Billups, Kidd'i bir kenara koyarsan, Magic'ten beri en oversize pg'dir ligdeki.Denver sempatizanı adamsın Holy, yaptığı etkiye bak.Geroge Karl'ın takımı bile defans yapıyor artık sayesinde.abi laf ettiğim şey oyunu değil zaten temel olarak, bu iyi oyunu nasıl yaptığı :) ben basketbolda heyecan seviyorum blok steal inanılmaz smaçlar falan oyuncuların bunlara tepkileri çok önemli benim için billups sadece işini yapıyo, iyi yapıyo ama bi kidd veya bi nash kadar ince göremez mesela pozisyonları =) kırk yılda bir no look pass, back pass atar. benim sevdiğim adamlar bunları çok yapan adamlar.
radagast62 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 hadi billups neyse de stockton'a falan memur deme lütfen duygular incinmesin (:P)
Holy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 stockton'ın malone ile oynadığı ikili oyunlar efsane olduğu için memurluktan çok uzak stockton :)
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 ağlamış lan adam http://www.nba.com/video/channels/nba_tv/2009/12/03/20091203_phi_iverson_sot2.nba/
Holy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 abi şu adam ben ölene kadar basket oynasın ya :( açık ara en sevdiğim adamdır bütün sporcular arasından, harbi harbi duygulanmış herif helal olsun söylediklerine.
kermit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 larry bird bıraktığında ağlamıştım ben
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Wilt Chamberlain bıraktığında üzüntüden sokağa çıkamamıştım kaç gün
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 jordan bıraktığında çocuğumu kesmiştim
radagast62 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 dikembe mutombo sakatlanıp bırakınca yıkılmıştım ben, hiç bırakmayacakmış gibi gelmişti oysa :(
Öne çıkan mesajlar