Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Red Dead Redemption

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ekranda çıkan işareti ortada tutman lazım. ortada tutarsan yakalanma şansın azalıyor. bende çok denemedim pokerde cheat olayını. basılı tutuyorsun galiba üçgen e ve ortalamaya çalışıyorsun oku.
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Oyuna yeni başladım bugün PS3 alınca apar topar :D Poker'de hile yapmak içingerekli kıyafeti aldım ama üçgene basınca aşağıda bar gibi bir şey çıkıyor daha dlmadan yada bi hareket olmadan hemen yakalanıyorum. Nasıl yapılır anlatıversin birisi :P
oglum allah kahretmesin seni ya, ekrandaki yazilari da mi okumuyosun ehuehueuh
Mesaj tarihi:
sfsd off sonlara geldim de şu sharpshooter, master hunter falan kasayım dedim.

Çok zorluyorlar ya, şimdi 3 ayıyı melee olarak öldür görevi var nasıl yapacam bilmiyorum sdafsd

Cattleman Revolver ile 3-4 el sıkıp sonra bıçak çekip dalmayı planlıyorum
Mesaj tarihi:
üsttekini yaptım, üç ayı değilmiş asdfsda en az 3 melee dmg

ayılar pusu kurmuştu bana, 2 tanesini silahla öldürdüm üçüncüye de şu 3. pistol ile 6-7 el sıktım gövdesine, sonra indim attan bıçağı çekip üstüme gelirken 6-7 darbede öyle verdim öldü, direk master hunting level 8 bitti.

yani yaralı olduğu için biraz yavaştı da ama hiç vuramadı bile ayı zamanlamayı güzel yapınca bıçak ile, kolaydı byağı
Mesaj tarihi:
ya oyunu ilk kez oynadığım multiye girmiştim, 2.5 hafta oluyor sanırım asdfsd bugün arkadaşla girdik işte bütün hideoutları yapacaktık trophy için

hepsini yaptık en sona pike's basin'i bıraktık. Arkadaş oyundan düştü giderken asdfsd neyse tek bitireyim bari dedim,

biri party invite attı. kabul ettim nedense, full party'di sanırım ona kandım ... Tek başına Pike's Basin'i yarılamıştım bayağı da iyi gdiyordum ki adam serveri değiştirdi...

Küfürler ...

Neyse yarın yine kasacaz arkadaşla asdf
Mesaj tarihi:
460p olamaz abi ya, emin misin ? nerede yazıyor ? oyunu sattım bakamıyorum ehueh, google'da da hic bisiy cıkmadı red dead redemption 460p yazınca, o kadar dusuk olmamalı yaw =)...
Mesaj tarihi:
kfg said:

guzel yazı olmus darkrider, yalnız ps3'un res 460p degildi yaw =), nette 644p, 640p, 576p gordum de, o kadar dusuk olmamalı ehueh...

640 o zaten ya sdfds

yanlış yazmışım düzelteyim
Mesaj tarihi:
Red Dead Revolver'ı da çıkartan Rockstar'mış. Capcom sadece şöyle bir başlayıp sonra projeden vazgeçtikten sonra Rockstar'a satmış.

Ben de Red Dead Redemption'dan sonra öğrendim oyunun varlığını ve şu anda evde değilim. Yaz sonuna doğru falan xbox 1 için download edip biraz oynayasım var. Merak ettim.
Mesaj tarihi:

sonlara doğru

lan şu marston'un oğlu jack ne kadar sinir bozucu, dayaklık bir tip ya

zaten o görevlerde çok rezildi. Yani oyun boyunca tavan yapan aksiyon, resmen sıkıntıya bıraktı yerini, bu kadar büyük sıkıntıdan sonra büyük dayak geliyordur kaçmak lazım gerçi

birde şu gizli achievementlardan biri ile ilgili bir sorum var

Son Bufalo'yu öldür tarzında birşey var ya, ben onu anlamadım. Şimdi diyor ki wiki'de 21 buffalo öldürdüğünde veriyor, ama son bufalo diyor. Yani West Elizabeth'te sdece 21 tane mi bufalo var ? Sayılı mı yani oyundakiler ?

Çünkü şeyde diyor tüm sürüyü herdleyip bir yere toplayıp dinamitleyin, sonra kalanları vurun tarzı öneri de var asfsd Eğer sayılırsa bir dahakine öyle yapacam çünkü
  • Yeni Oluştur...