rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 tombiden pasket topu kazanmıştım ben. pek severdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 eski kırmızı paketli peynirli tombi'yi sevenler peynirli cheetos yesin. tadı aynı ve aynen kırmızı tombi misali mis gibi kokuyor ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 crunchy cheetosun icinde yuzmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 çikolatalı tombi vardı. hey gidi günler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 o değilde acaba bu cips amcalar peynirli citosu ürettikten sonra hiç koklamadan mı sürmüşler piyasaya, bi kimse de demememişmi abi ya senin ayağın ya da cips kokuyo diye, veya dendi de kimse mi cipsten şüphelenmedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Jahrein said: biz küçükken biftekli çitos vardı kanserojen kaynıyodu lan kenser kanser kanser hala var lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 abvblizzard said: Yeşil pringles (tu) Aynen. yeşil pringles. Birde cheetos diye aradım bu çıktı. http://www.bumperactive.com/images/blogPix/kyle/99/cheetos/bigAssCheetos.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 valla tombi'nin cooook eskiden yuvarlak cesidi vardı, fındıklı. ondan olsa her gün yerim, obez olmaya razıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar