Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 ahah seneler önce almıştım severdim adamı gel görki gs ye geldi puahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 spiker rüştünün her yerini öptü abi var mı ötesi bilmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Rüstünün heryerini dillemek istiyorum diyor spiker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 kingpin said: spikeri eleştirenlerin fenerli olması da ayrı bir ironi tabi nesi ironi anlamadım? fenerliler spikerden anlamıo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mayhem said: Mayhem said: ileriki 5 sayfa boyunca alıntılarım belkim :P ingilzilerin korkulu rüyası oldukkkkkkkkkkkkkk . geleni tokatlıyoz gideni tokatlıyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 beşiktaş ne yaptın yiyen sen :)iyi top oynamadan disiplinle kazandılar tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Abilify said: Rüstünün heryerini dillemek istiyorum diyor spiker. haha orası superdi yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Tarih yazar, Kartal bozar!11!! EZ D İ K !!!!!!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Bu Manu'da süper gençler var, ama kötüler de var, mesela İtalyan genç forvet ve solbekteki Rafael falan baya fıstılar. Obertan ise tam canavar, ilerde tanrı olur bu gidişle. Bjk'da ise Batuhan hala çok tembel ve sallamıyor, insan biraz pres yapar geri gelir aralara girer falan, tüm takım o yorgunlukla koşarken adam öyle dikildi 15 dakka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 K O D U Q U E Şimdi CSKA'yı yensek de çıkamıyor muyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 ya şaka maka fb de zamanında bala göte çarpan golle yenmişti bjk de öle yendi cidden acıdım manu ya ahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 http://img690.imageshack.us/img690/9498/manugg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Wispy said: K O D U Q U E Şimdi CSKA'yı yensek de çıkamıyor muyuz ? 2 farkla yenmemiz gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 HELAL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Wispy said: K O D U Q U E Şimdi CSKA'yı yensek de çıkamıyor muyuz ? 1-0 veya 2-0 falan yenersek uefaya gidiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Amma sıkıcı maçtı yahu. Spikeride ayrıca öldüresim geldi. Ulan bir takım yenip tarih mi yazılır. Sen nasıl bir eziklik psikolojisindesin. Tarih de tarih. Beynimizi yedi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 "8JK vol.2 olur", "6JK geliyor", "3JK nasıl olurmuş bu maç görecez mehehe" diyen eziklere selam ediyorum.önce 3JK şimdi bu, alın daha iyi hissedin 31JK !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Flameoffear said: Amma sıkıcı maçtı yahu. Spikeride ayrıca öldüresim geldi. Ulan bir takıp yenip tarih mi yazılır. Sen nasıl bir eziklik psikolojisindesin. Tarih de tarih. Beynimizi yedi be. fenevlimisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Galatasaraylıyım. Sorun mu var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 rüştü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 helal olsun beşiktaşa. çok iyi oynamadılar ama çok iyi mücadele ettiler. ama çok acemice hatalar yapanlar, panik yapanlar oldu belki onları yapmasalar iyi oynayacaklardı ve maç ortada geçecekti. insan imreniyor valla manu da oynayan gençleri görünce. adamlar çatır çatır pas yapıyor, son dakikalarda bile panik yapmadılar topla oynarken. bu arada bu batuhan nedir arkadaş. tamam gençsin, ilk şampiyonlar ligi maçın, manu ya karşı kendi stadında oynuyorsun ama bu bildiğin aptallık ya. bu maçtan sonra rüştüyle 3 sene, denizli ile 5 sene sözleşme imzalar tüpçü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 OO KAVGA VAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Flameoffear said: Galatasaraylıyım. Sorun mu var? yaratırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 hakikatten amma cok tarih yaziyoruz yahu, sadece bir takim tarih yazdi oda GS, ama masallah ben bir fenerbahceli olarak bezdim her galibiyet sonrasi tarih yazmaktan. tebrik ederim besiktasi bu arada. afferim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 herseyın zamanı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar