Spidee Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Abi yeni healing mace modelleri olu viking cocugu kafasi seklinde, onlardan lazim, var mi bi tanidiginiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Böyle bir şey yapacaksak İstanbul'a gelebilirim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 ahmetin saçını sarıya boyarsak eline de alliance bannerı verirsek sorun olmaz die düşünüorum aynı conceptte bi poz oluşturabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 öptüren senmisin pekaziz ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 yalamış yav ne öpmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 yok bence EMMİŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mortis said: ahmetin saçını sarıya boyarsak eline de alliance bannerı verirsek sorun olmaz die düşünüorum aynı conceptte bi poz oluşturabiliriz daha bile cok hit alırız sen ne diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 WoW oynayan güzel kız bulursak yapalım hemen, bütün masrafları ben karşılıyorum asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 üstteki resimden yapılırsa bana da çağırın pls agaliler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Üstteki resmi spideeyle icra etmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 aşk olsun burak burda boyundan öpen varsa o da bendim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Ayhş evet hatırlayınca bi fena oldum http://www.rpgcodex.net/phpBB/images/smiles/emo-emot-smug.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Ozel bolumde devam edin bence keh keh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Şaka maka kız çok tatlı ya, iyi ki wow oynuyorum, düşünsene onun zevklerinden birisiyle benimki aynı, muazzam bir his. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 hahah pekaziz kendine gel! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 buraaaaaaaak http://img513.imageshack.us/img513/7379/1215699549316.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 axedice said: Ben kesin gelirim buna. Yalnız öyle a4 kağıda dandik bannerla çıkmayalım. Bunu şöyle bayrak gibi a2 a3 boyunda bastırabilecek var mı? Bide nerde yapacağımıza karar vermek lazım. Böyle sağda solda turist avcısı yeniçeri kıyafetlilerin olduğu bi mekan olabilir, tepeden boğaz köprüsünü gören bi mekan olabilir. Galata kulesi olabilir. Dökün fikirleri risk aliriz diyorsaniz bogaz koprusunde durup dolusup cekip kacicaksiniz polisler gelene kadar pozisyon alip resim cekme provasi yapmaniz lazim once ama basarirsaniz harbi harbi o manzara ile EFSANE olur yakalanirsaniz dahada EFSANE olur EHEUEHEUEHEU iste ultimate action! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 İstanbulu tanıtan bi fotoğraf çekicez turizm patlayacak desek izin alabiler miyiz acaba? Bide surların orayı bilen var mı? Sur fikri güzel de böyle boğazı falan görüyo olması lazım, nasıl oranın manzarası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 abi sur kasana kadar bogazicine giden var aranizda, ayalasinlar direk orda cekin oda booole tepeden bakiyor ayasofya onunde filanda cekebilirsiniz bak yada askeri muze onundeki osmanli coat of arms hedesinin onunde cekin AHAHAAHAH cCc cCc cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Sakarya caddesine yeni yapılan tahta heykellerin önünde fotoğraf çektiriyorum yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 abi boğaziçine gidioruz da orada o fotoyu çeksem bi daha okula uğrayamam huehue hani tamam mezun oldum da çok arkadaşım var hala orda okuyan master yapan vs. nerd kimliğimi bilmio kimse huehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 get out of the closet maaaaaaan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 bunlar turk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 her türlü horde oynamaya devam etseydim harbi dövmesini bile yaptırırdım zaten hoş duruyor da neyseki bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar