Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wow'un 5. Warcraft'ın 15. yılı adına şu olayı yapalım ^_^

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Phae said:

Gökhan çok yalan adamsın, attın ortaya zerre organizasyon yok. Tutsun biri ucundan yapalım.

dur ulan bayram falan milletin eline Horde bannerı verip sokağa mı salacaz. Yapalım haftaya hafta sonu işte . Cumartesi öğlen. Uyuo mu? 1 saatimizi alrı yani sonra isteyen gider isteyen kalır takılınır vs.
Mesaj tarihi:
aynen abi resimleri görünce oyunu bırakmayı düşündüm.

adam şu olaya bile elinde içki şişesi, ile poz vermiş adsafadsgda

göğsüne horde dövmesi gibi birşey yapan kıza +rep
Mesaj tarihi:
Dragonmax said:

pekaziz said:

Hanginiz yolladı bunu, itiraf edin lütfen asdf
buna yannız bildiin 2 dk sesli güldüm AUHDAUDHUAHDAUHDAUHDUAHDUAHD

dasfdgdfghasghasdsdsa abi patiden mi değil mi bilinmez ama kesin türk bunu yollayan sdfsds
Mesaj tarihi:
Pazar sabahı Ankara'da Japonca proficency sınavım varmış, yani 16 sı zannediodum bu haftaymış. iptal oldum ben bu hafta sonu huehe bi sonraki haftasonu veya hafta içi olabilir
Mesaj tarihi:
Abi hızlı kesinleştirelim yoksa kaçar bu güzelim fırsat. Ben gökçen ve aquila'nın photoshoplanmış haliyle bir foto koymak istemiyorum sadece, 3'ten fazla olalım rofl.
Mesaj tarihi:
Ben kesin gelirim buna. Yalnız öyle a4 kağıda dandik bannerla çıkmayalım. Bunu şöyle bayrak gibi a2 a3 boyunda bastırabilecek var mı? Bide nerde yapacağımıza karar vermek lazım. Böyle sağda solda turist avcısı yeniçeri kıyafetlilerin olduğu bi mekan olabilir, tepeden boğaz köprüsünü gören bi mekan olabilir. Galata kulesi olabilir. Dökün fikirleri
  • Yeni Oluştur...