Phae Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Gökhan çok yalan adamsın, attın ortaya zerre organizasyon yok. Tutsun biri ucundan yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 FOR THE HORDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Alliance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Sen misin resimdeki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Phae said: Gökhan çok yalan adamsın, attın ortaya zerre organizasyon yok. Tutsun biri ucundan yapalım. dur ulan bayram falan milletin eline Horde bannerı verip sokağa mı salacaz. Yapalım haftaya hafta sonu işte . Cumartesi öğlen. Uyuo mu? 1 saatimizi alrı yani sonra isteyen gider isteyen kalır takılınır vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 uyar. deadline ne zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 367/20,000 yazio altında daha %1 dolmuş gbii acaba 20,000 dolana kadar mı apıcaklar, öleyse baya zamanımız var demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 İnanmışlar. Hanginiz yolladı bunu, itiraf edin lütfen asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ohahahah bir şeyhe falan vericen esasında horde CoAını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 pekaziz said: Hanginiz yolladı bunu, itiraf edin lütfen asdf buna yannız bildiin 2 dk sesli güldüm AUHDAUDHUAHDAUHDAUHDUAHDUAHD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 abi tiplere gel kimlerle wow oynuyoruz ya avrupalı bebelere bak ühühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 aynen abi resimleri görünce oyunu bırakmayı düşündüm. adam şu olaya bile elinde içki şişesi, ile poz vermiş adsafadsgda göğsüne horde dövmesi gibi birşey yapan kıza +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Dragonmax said: pekaziz said: Hanginiz yolladı bunu, itiraf edin lütfen asdf buna yannız bildiin 2 dk sesli güldüm AUHDAUDHUAHDAUHDAUHDUAHDUAHD dasfdgdfghasghasdsdsa abi patiden mi değil mi bilinmez ama kesin türk bunu yollayan sdfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 pekaziz said: Sen misin resimdeki? for the horde daki benim.nasil memelerim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Haftaya haftasonu, uyar. Çıkışına lan parti zor olur, ama bi buluşma çakalım çıkıp birşeyler içelim gönül dostlarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ally horde FOR DAAA HORDEEEEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Horde > Ally burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Pazar sabahı Ankara'da Japonca proficency sınavım varmış, yani 16 sı zannediodum bu haftaymış. iptal oldum ben bu hafta sonu huehe bi sonraki haftasonu veya hafta içi olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Abi hızlı kesinleştirelim yoksa kaçar bu güzelim fırsat. Ben gökçen ve aquila'nın photoshoplanmış haliyle bir foto koymak istemiyorum sadece, 3'ten fazla olalım rofl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Ben kesin gelirim buna. Yalnız öyle a4 kağıda dandik bannerla çıkmayalım. Bunu şöyle bayrak gibi a2 a3 boyunda bastırabilecek var mı? Bide nerde yapacağımıza karar vermek lazım. Böyle sağda solda turist avcısı yeniçeri kıyafetlilerin olduğu bi mekan olabilir, tepeden boğaz köprüsünü gören bi mekan olabilir. Galata kulesi olabilir. Dökün fikirleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 bayrak bastırmıştı bir kere benim arkadaşlar, tbc yi etiler d&rdan alanlar hatırlar hatta. bildiğim kadarıyla beşiktaştaki ozalitçilerde halletmişlerdi o işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Phaeye yol göründü o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Oha niye ben ya? yok lan yaparım nolcak eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Bana bir healing mace falan lazim fotograf icin ama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 bi keser getir sarıya boya tamam işte ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar