Mortis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 mekan neresi olsun onu söleyin bi zaman ı hafta sonu öğleden sonra falna yaparız şu bayram geçsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 surlar filan, orgrimmar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Dworgian said: hi res nerde bastırıcas peki bide ally da bastıralım plxsen gel ben aksam inv atıcam sana kolpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 hozceri said: Dworgian said: hi res nerde bastırıcas peki bide ally da bastıralım plxsen gel ben aksam inv atıcam sana kolpa =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Abi yanlış anlama ama Ally crest taşıtmam ben fotoğrafımda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 bak sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ally yok abi yani HORDE günü bu uhehue, sonuçta 1 foto yollicaz Türkiyeyi temsilen o da horde olsun hehe . Alliance ı fransızlar yapmış zaten huehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 gelmiorum çok adisiniz be :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 gidip bastırıcam ally ı kocaman, köprüde vericem pozu o olcak hainler =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 axedice said: Aldığım istihbarata göre pop bu etkinliğe farklı bi kimlikle katılıcakmış. Ben patiden deathraymahmut diyen birini görürseniz bilin ki o pop. Aaa hatta dur lan. Misal deacon popun patideki altı olabilir mi? valla olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Spidee said: Abi yanlış anlama ama Ally crest taşıtmam ben fotoğrafımda sdf Kaliteden ödün vermiyorsun güneş. Nays beyb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Ofc, biz bu renklere gönül verdik. Horde dedin mi Corpsegrinder bir, ben iki ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 kac yildir alliance oynuyorum for the gnomeregan diye bagiran duymadim =] kaliteli ally bagirmaz ztn bunun gibi fattylerde bi zahmet horde oynasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 ooo kavga çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Fin said: kac yildir alliance oynuyorum for the gnomeregan diye bagiran duymadim =] kaliteli ally bagirmaz ztn bunun gibi fattylerde bi zahmet horde oynasin ne diye bağırıyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 FOR PONY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Bizim gültün 80+ kilo elemanlarıyla en hakiki horde fotosu yakalanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Bizm guildde 120+ gnome kılığında gezen taurenler var ben şahsen ogre lord classmanına giriyorum o yüzden gnome kostümü olmuyor bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 bence bu olayın anısına artık oyunu bırakın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 ne zaman toplanıyoruz? bayram seyran diye toplansak işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Saeros said: FOR PONY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Popeye said: ortama uysun diye yazdim onu elimde horde bayragi istanbulda dolasicak kadar deli miyim zaten gittiginiz gun sikayet edicem turk bayragini indirip orgut bayragi asacak bunlar diye TURK buyuk harfle yazilir, casitmisin pop! TURK u kucuk harfle yazan bole admalardan medet umuyorsunuz iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 biri 80+ dedi geldim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 hotarubi gibi veletmis saygi duydum. =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Cuce said: 3 tane artwork koymussun 2 tanesi blizzardın değil fanart, biride blizzardın ama tyrande değil generic night elf female.onların biri fan art ve hepsi tyrande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar