forgiver Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 ohaaa be spunnnnnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Abi cok iyi ya. Hem komik hem de ... Creepy... Edik: Abi telefon kablosunu kesme sahnesi!!! AHAHAHAHAHA!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 harbi roflcopter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Xenocide said: http://www.southdacola.com/blog/wp-content/uploads/2008/10/the_tick_spoon-770895.jpg Aklıma direk bu geldi. Bir de replikleri çok iyi seçmişler, tüm klişe amerikan replikleri bir arada. Şu seslendiren de herhalde ses kartlarıyla verilen bir ses efekti. Herkes o tonlamayla fragman seslendirebiliyor asdaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 bildiğin baya korkunç. intahar bile ettirmiyo. ayrıca yapan da super yapmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 canım sıkılınca açıp seyrediyorum. çıp çıp çıp çıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 1:40 da adam çayını karıştırırken Çatal kullanıyor çaksjdasdaskdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Oha mükemmel yapmışlar, çay karıştırma sahnesi ve gargoyle sahnesinde yarıldım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Harika lakin biraz uzun sanki. Özellikle "and again" kısmı daha kısa olabilirmiş, baydı hafiften. Family guy yapınca komik oluyor o esnetilmiş espiriler, başka yapabilen de görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar