Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 para aradı bugün, fırçayı yedim buraya topic açmadım diye :D evet kızlar, askere gidiyorum bu aralıkta... babalara geliyoruz 2-3 hafta sonra. ööle işte... umarım kısa dönem çıkar sdfasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Selam, Eğer sınava hafta sonu girersen mutlaka haber ver, girişte yakalarım seni. Güzelce motivasyonunu bozayım :P Ben son gün öğlen girmiştim. %50-60 arası soru cevapladım ve "kısa isterim" dedim. Hiç seçmediğim jandarma oluvermiştim, o ayrı :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Hadi hayırlı teskereler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Aaah ah, ben kaldım yine bu senede.. Hayırlı tezkereler Oğuzcum, zaten haberdar edersin de ben yine de söyleyim.. Bizi mutlaka haberdar et, nerede olduğunu keyfinin nasıl olduğunu bilelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Hayır tezkereler, askerden bize "çok mükemmel" fotoğraflar göndermeyi unutma fdsgsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 hayırlı tezkereler bende şubatta gidecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Sabuna dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Hayirli tezkereler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 hayirli tezkereler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 hayirli tezkereler torun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 hayırlı tezkereler oğuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 hayırlı tezkereler =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 E toplanip icmiyoz mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 hayirli tezkereler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Selam, Nereye, nereye??? İnşallah küçük bir yer çıkar :) Şimdiden hayırlı teskereler olsun. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 bakalım. 9'u 10'una bağlayan gece açıklayacaklarmış. :D sdf böyle ilginç bi vakit... =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Aday Nu. 39831 Adı ve Soyadı OĞUZ GÜLBAY Baba Adı ÜMİT Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 5'İNCİ KOR. ULAŞ GRN. K. ZH. SV. TB. K.LIĞI ULAŞ/ÇORLU TEKİRDAĞ şeklinde bi taqbloyla karşılaştım. Ballı olduğumu söylüyolar, bakalım görecez. gugıl meps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 e iyiymiş yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 çorlu iyidir ya hayirli tezkereler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Selam, Haydi hayırlı teskereler :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 teşekkürler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 bitli piyade 3km koşular engelli parkurlar tüfekli tüfeksiz hareketler hayırlı tezkereler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Olm sonradan kaç kişiyle konuştum, trakya sürgün yeri diyenler var. Yandın olm bittin olm :P Hayırlı tezkereler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 hehe gercekten fena yer deılmıs..bende askerım suanda..tecıl bozdurduk kasındık adamlar komando astegmen yaptılar 12 agustosta katıldık egırdır dag komando okuluna,1 hafta ıcınde saglık kontrolu sonucu bızde tuzla pıyade okuluna yollandık..orada kuralar sonucu hudut bransı sectım..3 ay gıbı bı sure orada kendımızı tanıdıktan neler yapabıleceklerımızı gordukten sonra bır kura daha suan Van Caldıran ilcesinde İran sınırında bır dagın basında vınn ın edge hızında ınternetınden faydalanmak suretıyle askerlık borcumuzu odemeye calısıyorum..gercekten bu durumlar buradakı ımkanlar yaptıklarımız goz onunde bulundurulursa gercekten sanslı oldugunu dusunmelı 5 ay kadar bır sure bı sekılde ıdare edıp yapılması gerekenlerı sorgulamadan yapmaya calısırsan zaten bıtıyo 5 ay bı sekılde..ben katıldıgımda kısa donem olsaydı sımdı ocak 12 gıbı mı ne terhıs olacaktım:D sımdı temmuz sonuna dogru gozukuyor terhıs.. hayırlı tezkereler dılıyorum.kolay gelsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Kötü bir dönemde askere gidiyorsun diyecektim de gittiğin yer yine iyi.Haydi hayırlı tezkereler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar