doubtful Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 İlginç bir problem var, huun'un linkine tıkladığımda Cuce'nin yazdığı isimlerin en üstte durduğu bir replay listesi geliyor. En üstteki download linkini kopyalayıp adres satırına yapıştırdım, sonra sondaki 1688 rakamını huun'un verdiği linkteki 1686 ile değiştirdim ve problemsiz download başladı. WinXP / Google Chrome kullanıyorum browser'dan kaynaklanıyor olabilir belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 ben izledim de pek güzel bi maç değildi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 nasıl güzel değildi? gayet güzeldi bence, kıskanma adamları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 abi terran dropshiple arkadan girip savunmayla pek karşılaşmadan ilerledi yavaş yavaş, zerg de önden swarm + lurkerla girdi yavaş yavaş bu kadardı yani oyun. defiler çıkana kadar da adam gibi combat olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 terran'ın içeri sızdıktan sonrasını pek izlememişsin. adam çok güzel micro yapıyor orada. ayrıca zerg de boş değil. zerg de terranın expe girdiğinde eş zamanlı çok güzel 2 combat dönüyor 2-3 kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 valla, hiç anlamıyon tunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 hiç anlamadım ama 1v1'e davet ediyorum s eni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 evet cuce bole konusması kolay yiyosa gel bi ifadeni aliim xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 alırsınki zaten, gel wc oynıyak edit: ayrıca ben tuncaya laf şeyetmiştim cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Güzel bir rep pack daha düşmüş internete. west'te adamın teki eski pro 1a2a3a[fOu]'dan 30 dolara replay satın almış. bir başkası da ele geçirip internete vermiş :D oyuncuların çoğunluğu eski pro, yarı pro ya da iccup'ta A- ve üstü oyuncular. rep isimleri korece geldiği için eleman isimleri sallamış. yani izlerken kimin kim olduğunu anlamayacaksınız ne yazık ki. ben 4-5 tanesine baktım, kalite oyuncuların üst seviye maçlarıydı hepsi. http://www.yourfilehost.com/media.php?cat=other&file=GOSU__REPLAYS.rar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 ooo 23 mb replay pack, daha öncekileri izlemeyi bitiremedim gerçi ama iyi oldu boş zamanlarda ilaç gibi geliyor. Paylaşım için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 replerin çoğu 1a2a3a[fOu]'ya ait gibi, baktım dün epeyce. çok kalite rep pack gerçekten. özellikle zerg oyuncularına çok şey katar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Sirlus[ArnC] vs Wraith[fOu] Çok güzel TVP, HBR'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 huun said: Sirlus[ArnC] vs Wraith[fOu] Çok güzel TVP, HBR'de. Toss bi ara 180/200'ü bulmuş fırtına gibi esiyordu, küçük kızım yanıma gelip birşeyler söyledi 5-6 dk replayı dondurmadan başka birşeylerle ilgilenmek zorunda kaldım, o da ne toss 80/200'e düşmüştü. Toss'un da mı kızı gelip bişey söyledi n'oldu o ara :) Kesinlikle toss'un mikrosu daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=2o0wW4TXLQY&feature=player_embedded high tension zvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 şimdi izliyorumda, 9. dakka zealot micro... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 doubtful said: küçük kızım yanıma gelip birşeyler söyledi 5-6 dk replayı dondurmadan başka birşeylerle ilgilenmek zorunda kaldım, ata kavalcı olma ihtimalin yok ama gene de soratım ben. onun da 2 tane ufak kızı varı dünya tatlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Dediğin gibi, eskilerden değilim taze düştüm ben :) Ama ata kavalcı'ya kanım ısındı anında, kız babası olunca erkek babası olanlarla ister istemez bi gıcıklık oluşuyo' arada :) söyleseler inanmazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Tqu9dtCEe-w&feature=player_embedded değişik bi zvt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Zerg oyuncusu command&conquer gibi oynadı sanki, massive ordu yapıp saldırdı durmadan. Bir defa defiller'ın swarm'ını gördüm başka da bişey görmedim. Spawn brooding yap, darkswarm + ling + ultralisk yap, yap bişeyler arık :) Bu arada oyun sonunda zerg'in toplam kaç ünite kaybettiğini görmek isterdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 http://rapidshare.com/files/335695112/zvp_o_ye.rep.html 2800 ratingli bi adamla oynadıım zvp xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HavaliKorna Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 o değilde dün gece izlerken obs kullanmadan lurkeri öldürdüğünü gördüm adamın... ahh dedim bunu eskiden bende yapardım.. sırf bunu yapmak için oynadığım oyunlar olmuştu.. o lurkerlerden birini obs olmadan öldürünce, artık oyun gitmiş filan umrumda olmazdı.. görünce duygulandım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 iki gündür senın replayını ındırmeye calsıyorum hala full serverlar. mediafire varken neden rapidshare anlamıyorum ben senı tunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 http://www.mediafire.com/?mngy2dmm4zj al hadi seni mi kırıcam xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 şu siteyi not olarak yazayım dedim, güzel vod'lar topiği gibi bişiymiş. http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=52045 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar