Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Replay Cafe

huun

Öne çıkan mesajlar

İlginç bir problem var, huun'un linkine tıkladığımda Cuce'nin yazdığı isimlerin en üstte durduğu bir replay listesi geliyor. En üstteki download linkini kopyalayıp adres satırına yapıştırdım, sonra sondaki 1688 rakamını huun'un verdiği linkteki 1686 ile değiştirdim ve problemsiz download başladı.

WinXP / Google Chrome kullanıyorum browser'dan kaynaklanıyor olabilir belki?
Sosyal ağlarda paylaş

Güzel bir rep pack daha düşmüş internete. west'te adamın teki eski pro 1a2a3a[fOu]'dan 30 dolara replay satın almış. bir başkası da ele geçirip internete vermiş :D oyuncuların çoğunluğu eski pro, yarı pro ya da iccup'ta A- ve üstü oyuncular. rep isimleri korece geldiği için eleman isimleri sallamış. yani izlerken kimin kim olduğunu anlamayacaksınız ne yazık ki. ben 4-5 tanesine baktım, kalite oyuncuların üst seviye maçlarıydı hepsi.

http://www.yourfilehost.com/media.php?cat=other&file=GOSU__REPLAYS.rar
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
huun said:

Sirlus[ArnC] vs Wraith[fOu]

Çok güzel TVP, HBR'de.

Toss bi ara 180/200'ü bulmuş fırtına gibi esiyordu, küçük kızım yanıma gelip birşeyler söyledi 5-6 dk replayı dondurmadan başka birşeylerle ilgilenmek zorunda kaldım, o da ne toss 80/200'e düşmüştü. Toss'un da mı kızı gelip bişey söyledi n'oldu o ara :)

Kesinlikle toss'un mikrosu daha iyiydi.
Sosyal ağlarda paylaş

doubtful said:

küçük kızım yanıma gelip birşeyler söyledi 5-6 dk replayı dondurmadan başka birşeylerle ilgilenmek zorunda kaldım,

ata kavalcı olma ihtimalin yok ama gene de soratım ben. onun da 2 tane ufak kızı varı dünya tatlısı.
Sosyal ağlarda paylaş

Zerg oyuncusu command&conquer gibi oynadı sanki, massive ordu yapıp saldırdı durmadan. Bir defa defiller'ın swarm'ını gördüm başka da bişey görmedim. Spawn brooding yap, darkswarm + ling + ultralisk yap, yap bişeyler arık :)

Bu arada oyun sonunda zerg'in toplam kaç ünite kaybettiğini görmek isterdim :)
Sosyal ağlarda paylaş

o değilde dün gece izlerken obs kullanmadan lurkeri öldürdüğünü gördüm adamın... ahh dedim bunu eskiden bende yapardım.. sırf bunu yapmak için oynadığım oyunlar olmuştu.. o lurkerlerden birini obs olmadan öldürünce, artık oyun gitmiş filan umrumda olmazdı.. görünce duygulandım..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...