Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlkokul hatıraları

Wispy

Öne çıkan mesajlar

Kaede said:

of ahah faciaydı

etüd hocası konservatuar kaçkını kokoş bi kadındı sınıftan orkestra oluşturmaya kasardı. böyle herkese bir enstruman. bana düşe düşe çelik üçgen diye birşey düşmüştü. bildiğin demir elimde teneke vururdum tin tin tin

onu ben de çaldım ya.
toplam 2 saat felan çaldım ama müzik kulağım 2 level düştü bildiğin
Sosyal ağlarda paylaş

biz de 3 kişiydik. ceza gibiydi zaten

bi tane çizgi film vardı efsane holivut bişeyleri. limuzinleri vardı ortasında havuzu olan. böyle bi blanka vardı hatırladığım. sınıfta bütün kızlar izlerdi. sonra hepsi bir karakter olurdu, sınıftaki erkeklere de karakter yakıştırırlardı haftalık

her pazartesi ikinci tenefüs biri gelirdi

"bu hafta sen benim kocamsın"

wat
Sosyal ağlarda paylaş

Okulda geçen olay değildi ama ilkokul son ve ortaokul ilk senelerine denk gelir bu olay.

Öyle bir ortam kurduk ki sınıfta Süper Baba'yla yatıp kalkıyoruz, tenefüste Fikret'i, derste Elif'i, İpek'i konuşuyoruz filan.

Cuma akşamları da tören sonrası koşa koşa okul servisine yerleşirdik bir an önce eve gidelim diye.

Ulan 4'te evde oluyoruz, niye koşardık acaba.

Gerizekalıydık demiştim.
Sosyal ağlarda paylaş

İlkokul 1 de, kızın teki yanıma gelip ''Niyazi seni seviyormuş'' demişti. Hiç sesimi çıkarmamış, ama sanırım utanç, suçluluk, mutluluk gibi karmaşık duygular yaşamıştım. Derse girer girmez ve nedendir bilinmez, ilk işim parmak kaldırıp ''örtmenim Niyazi beni seviyormuş'' demek olmuştu. Öğretmen de '' tabikine seveceksiniz birbirinizi, hepiniz arkadaşsınız'' gibisinden bir şeyler söylemişti.

Çocukcağızla ne olay öncesi, ne de sonrası konuştuğumuzu hatırlamıyorum. Sessiz sakin bir tipti. Anımsadıkça utanırım hala, lol...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...