Kaede Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 of ahah faciaydı etüd hocası konservatuar kaçkını kokoş bi kadındı sınıftan orkestra oluşturmaya kasardı. böyle herkese bir enstruman. bana düşe düşe çelik üçgen diye birşey düşmüştü. bildiğin demir elimde teneke vururdum tin tin tin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 oha almanyadamıydı okul 9 dan 6 ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 yok kızıltoprak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 suphesiz ki ben yaramazlar listesinde carpilari silendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Kaede said: of ahah faciaydı etüd hocası konservatuar kaçkını kokoş bi kadındı sınıftan orkestra oluşturmaya kasardı. böyle herkese bir enstruman. bana düşe düşe çelik üçgen diye birşey düşmüştü. bildiğin demir elimde teneke vururdum tin tin tin onu ben de çaldım ya. toplam 2 saat felan çaldım ama müzik kulağım 2 level düştü bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ilkokulda paso başkan olcak kadar popilerdim, ya şimdi :(((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Lise sondayken bizim psikopat müdür ve çetesi olayı o kadar abartmıştı ki okulun girişinde bir koca suyla bekliyorlar, jöleli elemanların kafayı sokup çıkarıyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ilkokulda reyistim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 öööf ne pismiş ya o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ulan düşündümde tam kız kankası tikiymişim ilkokulda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 biz de 3 kişiydik. ceza gibiydi zaten bi tane çizgi film vardı efsane holivut bişeyleri. limuzinleri vardı ortasında havuzu olan. böyle bi blanka vardı hatırladığım. sınıfta bütün kızlar izlerdi. sonra hepsi bir karakter olurdu, sınıftaki erkeklere de karakter yakıştırırlardı haftalık her pazartesi ikinci tenefüs biri gelirdi "bu hafta sen benim kocamsın" wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Hey gibi Beverly Hills. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 beverly hills bilmemne mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ha evet beverly hills doğru holivud ne ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 baverly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Okulda geçen olay değildi ama ilkokul son ve ortaokul ilk senelerine denk gelir bu olay. Öyle bir ortam kurduk ki sınıfta Süper Baba'yla yatıp kalkıyoruz, tenefüste Fikret'i, derste Elif'i, İpek'i konuşuyoruz filan. Cuma akşamları da tören sonrası koşa koşa okul servisine yerleşirdik bir an önce eve gidelim diye. Ulan 4'te evde oluyoruz, niye koşardık acaba. Gerizekalıydık demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Tenefüslerde çelme takmaca oynardık. zıldırzımba simit bizim jenerasyonda gerizekalılık varsa %99 bu oyunlardandır, eminim. şu oyun yüzünden kızın biriyle kavga etmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Kenjuro said: dinci sureleri ezberlemediğim için bana sen müslüman değilmisin oğlum demişti hiç unutmam benzeri olmuştu bana da, "SEN NE BİÇİM MÜSLÜMANSIN" diye azarlamıştı euh sonra hemen bi kedi kesip rahatlamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Spice Girls vardi tey tey.. bütün kizlarla tenefüslerde, okuldan soora dansederdik toplanip ausdfh. ben ginger spicedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 RC kola içip tenefüste sürekli çişim gelirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geez Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 kutu kola' nın kutusunu ezer onla top oynardık. Maçta nasıl gaza geldiysem kafa atmaya çalışmıştım kutuya, kafam yarıldı asfasfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 İlkokul 1 de, kızın teki yanıma gelip ''Niyazi seni seviyormuş'' demişti. Hiç sesimi çıkarmamış, ama sanırım utanç, suçluluk, mutluluk gibi karmaşık duygular yaşamıştım. Derse girer girmez ve nedendir bilinmez, ilk işim parmak kaldırıp ''örtmenim Niyazi beni seviyormuş'' demek olmuştu. Öğretmen de '' tabikine seveceksiniz birbirinizi, hepiniz arkadaşsınız'' gibisinden bir şeyler söylemişti. Çocukcağızla ne olay öncesi, ne de sonrası konuştuğumuzu hatırlamıyorum. Sessiz sakin bir tipti. Anımsadıkça utanırım hala, lol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 kola kutusu nedir abi sayfa sayfa kağıtı alıp sıkıştırıp koli bantlayıp sınıflar arası maç yapardık beton gibi top tabi her hafta 1 cam şangırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 vaniLLe said: Spice Girls vardi tey tey.. bütün kizlarla tenefüslerde, okuldan soora dansederdik toplanip ausdfh. ben ginger spicedim. of ben de kızıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ben de menejerleriydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar