dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 İlk okul değil ilkokul, tekrar başlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 bol bol kız mıncıklardım bşka bişi hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 kermit said: kafasına top atıp bi arkadaşının bayıltan yokmu ? ben şut çekmiştim bi çocuğa kolu kırıldı. ciddi bu dfgvdfv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Bizim bir arkadaş vardı adam kar toplu içine cam koyup ta bahçeden bizim sınıfın içine atmıştı kızın kafaya geldi kanadı filan çocuk epey dayak yemişti öğretmenden ama hiç akıllanmamıştı büyüyünce düzeldi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ilkokul hatıramdır eet 2. sınıfta teyzemin kızıda bizim okuldaydı okuldan çıktı eve gidicez kar yağmış bi yokuş var millet altına poşeti koyup kayıyo ordan. teyzemin kızıda kayarken cam varmış geçtiği yerde kışını kesmişti dikiş atmışlardı. baya gülmüştüm bende haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nationale Volksarmee Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 okulun ilk günü müthis bir heyecan. Annem de beraber gelmisim bende karizma yerinde ya anne sen git diyorum felan. neyse sinifa girdim baktim herkez salya sümük agliyor. dedim ne oluyor lan burda ... korum iki dakka zirlamayin lan. pek faydasini görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 anokulunda begendigim kizin yanina oturan cocugun ustune dolap devirmistim cocugun kolu kirilmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Cons said: ben istiklal marşında ira bayrağı açmıştım. ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Bizim sınıfta erkekler hep futbol oynardı bende kızlarla basketbol topu alacam ayağına mıncıkladığım çok oldu sdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wras42 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 BIZ OROSPU COCUGUYDUK!!!!!1111BİRBİRBİR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 pf geldi yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ah be.. güzel sokmuştun ama =( lafı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 tarim dersi vardi be bizde, ne sacma dersti o öle. okulun en belali fen ögretmeni giriyordu derse. bi keresinde civcivler folluklara sicrarken yazan yeri, civciiivler folluklara sicarken die okumustum. cok fenaydi, soora gülmekten devamini okuyamamis akabinde dersten atilmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 vaniLLe said: bi keresinde civcivler folluklara sicrarken yazan yeri, civciiivler folluklara sicarken die okumustum. "bi keresinde civcivler folluklara sicarken yazan yeri, civciiivler folluklara sicarken die okumustum." diye okudum ben şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 eheh. sorun bende degilmis o zaman, rahatladim. bi de din dersinde herkesi sirayla kaldirip sureleri okuttururlardi, nefret ederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 5. sınıftı sanırım, aşı olmuştuk. hanzo maganda ve aynı zamanda iri yapılı bir arkadaş, aşının ardından kolumdan tutup sallamıştı beni. 5sn. içinde bayılmıştım. sonrası karanlık tabi sınıfta kimbilir ne yaptılar D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 of. bi de o rotring tarzi uclu kalemlerin ortasini cikarip tükürüklü kagit firlatirlardi. sinifin en ayi, sivilceli, igrenc bi veledi olan herifin attigi, tam konusurken agzima girmisti. off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ilkokul birinci sınıfta aynı zamanda eski ahbabımız olan ailenin kızına evlenme teklif ettim, daha doğrusu anasından istedim "nedime teyze, demetle evlenebilir miyim?" diyerekten sonra aynı kızdan hep foptokopi alırdı annem (aynı alışkanlığı gğnğmğze kadar sürdürdüm ama meyvelerini üniversitede yedim) ben not tutamıyordum okulda tembellik+farkedilmeyen göz bozukluğu (3. sınıftan 4 ün sonuna kadar anlaşılmadı ipnelik yaramazlık yapıyorum sandı öğretmenimiz hep) şöyle bir düşümdümde ortalama her seneden 5-6 şey hatırlıyorum şimdi hepsini yazamam WoT olur yazık olur size hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 benim en büyük anım ; deftere yazarken bi sıra atlanır ya 1. sınıfta. ben de kasıyodum sıra atlamadan yazıcam diye (fakirdik çünkü başka deftere para vermek istemiyodum) sonra yazamayınca ağlıyodum. her gün oluyodu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 istiklal marşında müdüre istiklal marşını tersten çince okutmuştum... true story. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 canola said: benim en büyük anım ; deftere yazarken bi sıra atlanır ya 1. sınıfta. ben de kasıyodum sıra atlamadan yazıcam diye (fakirdik çünkü başka deftere para vermek istemiyodum) sonra yazamayınca ağlıyodum. her gün oluyodu bu. gözümden 1 damla yaş süzüldü şu yazıyı okurken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ipek ipi tutu yazamadıgım için saatlerce aglamıstım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 nerden nereye di mi. ipek neleri tutuyo şimdi kimbilir. mouse klavye filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ortaokulda din hocasını çöp kutusuna attık. akabinde polislerle çatıştık. ardından 12 eylül cok zorlu gecti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 milan miydi markasi hatirlamiyorum bi sildi vardi boyle sabun kalıbı kıvamında kocaman. satasan bi cocugun koşuş mesafesini hesaplayip tahtara yapistirmistim silgiyle. boyle cok guzel bi andi benim icin matematik benim kalbimde var demistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar