Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlkokul hatıraları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bizim bir arkadaş vardı adam kar toplu içine cam koyup ta bahçeden bizim sınıfın içine atmıştı kızın kafaya geldi kanadı filan çocuk epey dayak yemişti öğretmenden ama hiç akıllanmamıştı büyüyünce düzeldi :P
Mesaj tarihi:
ilkokul hatıramdır eet 2. sınıfta
teyzemin kızıda bizim okuldaydı
okuldan çıktı eve gidicez kar yağmış
bi yokuş var millet altına poşeti koyup kayıyo ordan.
teyzemin kızıda kayarken cam varmış geçtiği yerde kışını kesmişti dikiş atmışlardı.
baya gülmüştüm bende haha
Mesaj tarihi:
tarim dersi vardi be bizde, ne sacma dersti o öle.
okulun en belali fen ögretmeni giriyordu derse.

bi keresinde civcivler folluklara sicrarken yazan yeri, civciiivler folluklara sicarken die okumustum.
cok fenaydi, soora gülmekten devamini okuyamamis akabinde dersten atilmistim.
Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

bi keresinde civcivler folluklara sicrarken yazan yeri, civciiivler folluklara sicarken die okumustum.

"bi keresinde civcivler folluklara sicarken yazan yeri, civciiivler folluklara sicarken die okumustum." diye okudum ben şimdi.
Mesaj tarihi:
5. sınıftı sanırım, aşı olmuştuk. hanzo maganda ve aynı zamanda iri yapılı bir arkadaş, aşının ardından kolumdan tutup sallamıştı beni. 5sn. içinde bayılmıştım. sonrası karanlık tabi sınıfta kimbilir ne yaptılar D:
Mesaj tarihi:
of. bi de o rotring tarzi uclu kalemlerin ortasini cikarip tükürüklü kagit firlatirlardi.
sinifin en ayi, sivilceli, igrenc bi veledi olan herifin attigi, tam konusurken agzima girmisti. off.
Mesaj tarihi:
ilkokul birinci sınıfta aynı zamanda eski ahbabımız olan ailenin kızına evlenme teklif ettim, daha doğrusu anasından istedim "nedime teyze, demetle evlenebilir miyim?" diyerekten

sonra aynı kızdan hep foptokopi alırdı annem (aynı alışkanlığı gğnğmğze kadar sürdürdüm ama meyvelerini üniversitede yedim) ben not tutamıyordum okulda tembellik+farkedilmeyen göz bozukluğu (3. sınıftan 4 ün sonuna kadar anlaşılmadı ipnelik yaramazlık yapıyorum sandı öğretmenimiz hep)

şöyle bir düşümdümde ortalama her seneden 5-6 şey hatırlıyorum şimdi hepsini yazamam WoT olur yazık olur size hep
Mesaj tarihi:
benim en büyük anım ;

deftere yazarken bi sıra atlanır ya 1. sınıfta. ben de kasıyodum sıra atlamadan yazıcam diye (fakirdik çünkü başka deftere para vermek istemiyodum) sonra yazamayınca ağlıyodum. her gün oluyodu bu.
Mesaj tarihi:
canola said:

benim en büyük anım ;

deftere yazarken bi sıra atlanır ya 1. sınıfta. ben de kasıyodum sıra atlamadan yazıcam diye (fakirdik çünkü başka deftere para vermek istemiyodum) sonra yazamayınca ağlıyodum. her gün oluyodu bu.

gözümden 1 damla yaş süzüldü şu yazıyı okurken.
Mesaj tarihi:
milan miydi markasi hatirlamiyorum bi sildi vardi boyle sabun kalıbı kıvamında kocaman.
satasan bi cocugun koşuş mesafesini hesaplayip tahtara yapistirmistim silgiyle.
boyle cok guzel bi andi benim icin
matematik benim kalbimde var demistim.
  • Yeni Oluştur...