Gangren Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 "Bok" kelimesini kapattılar dün Ezel'de. Felaket durumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Yia ben açınca kapatıyosunuz başkaları açınca açık kalıyo pis modlar! =( Area masterz are.. neyse (:P) RTÜK artık abarttı hakkaten bi dur denmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
/Escobar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Bazen sigarayi sansürlüycem diye adamin tüm kafayi kapiyor, yada duvardaki bir reklami kaparken sansür hedesinin yerini tutturamiyor. Artik film yerine sansür zimbirtisini takip ediyorum. Adam cocugumun ahlaki bozulmasin diyor ama cocugun okulda veya sokakta ögrendikleri digitürkdekilerden beter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 kaynım da kaynım diyen türk aile yapısı içersinde büyüyen çoçuğun bozulması için dişarısı gerekmiyor, aile yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 keldron said: Oz falan nasıl yayınlandı bu ülkede hala hayretler içindeyim ya valla cine5'de her bir şey oynardı, sansür yanaşmazdı oranın yanına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 O yıllarda show tv'de gece 3'te erotik film de veriliyordu. Güzel günlerdi ve ahlaksız da değildik tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 cine 5 te şifreliydi falan ama idare ediyordu :( hayalimizde tamamlıyorduk görüntüyü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Chewy said: [img=http://img403.imageshack.us/img403/8918/kres07.jpg] hep bu karının altından cıkıo bunlar.Kesin bu 40 yaşına kadar evlenmemiş fln :D ben yapamıosam onlarda yapmasın mantığı gideri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 vazcaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 az önce moviemax'te meme vardı, hem de monica belluci memesi. öpüşme sahnesi için dava açan o memeler için neler neler yapar taş meclisi'nin tek iyi sahnesi de orasıymış ayrıca sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar