Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Assasin's Creed II

Glatheros

Öne çıkan mesajlar

gayet basarili olmus, ilk oyunun cogu eksigini kapatmislar.
armor ve silah upgradeleri, mini puzzle ve gameler, hirsizlik, looting, para , ufak bir villa-kale, cesit cesit silahlar gibi bir suru ozellik eklenmis, basindan kalkamadim. muazzam. Renaisance italyasini cok guzel yansitmislar. Herkese tavsiye ederim. Oyunda main questler disinda bir suru side mission var, Altairin aksine Ezio baya esprili, ayrica 2. oyunda ezoterik gondermeler ilkine oranla cok daha fazla.
Sosyal ağlarda paylaş

Truth videolarına ne diyorsunuz peki;

Bütün videoları açmadıysanız bakmayın

Oyunu doğrudan uzaylılara bağlayacaklar anlaşılan, ama kurguyu o kadar sağlam yapmışlar ki sanki hakikaten gerçek bu olabilir diyorsunuz. Anladığım kadar bu assassin's order adam ve eve'e kadar dayanıyor. Ama video'da insanlar neden köle gibi apple of eden farmlıyor onu anlayamadım. Gerçi daha oyunun sonuna da çok var yanılmıyorsam sonlara doğru bu olay truth video'larından bağımsız açıklanıyormuş.

Sosyal ağlarda paylaş

konsol olmadığı için oynayamıyorum fakat şu müzik hangi bölümde bilen var mıdır? yani bi youtube linki falan şeytirirseniz ya da bölümü söyleyin ben izlerim, çok merak ettim nasıl bir atmosferde çalıyor. menü ya da credits müziği falan değildir umarım yamulmam.

http://www.youtube.com/watch?v=ZBUiu_m70KQ

40.sn sonrası
Sosyal ağlarda paylaş

Disappear said:

bi tek banami ozellikle surat grafikleri rezalet gibi geldi?
duzeltiyorum: genel olarak grafikler kotu gibi sanki ?

grafikler AC 1'den çok ileri değil evet,aynı motorun üstüne biraz makyaj yapmışlar sadece sanırım.oynarken benim de dikkatimi çekti.ama kötü denemez tabiki de,sadece biraz eski o kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...