Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 gayet basarili olmus, ilk oyunun cogu eksigini kapatmislar. armor ve silah upgradeleri, mini puzzle ve gameler, hirsizlik, looting, para , ufak bir villa-kale, cesit cesit silahlar gibi bir suru ozellik eklenmis, basindan kalkamadim. muazzam. Renaisance italyasini cok guzel yansitmislar. Herkese tavsiye ederim. Oyunda main questler disinda bir suru side mission var, Altairin aksine Ezio baya esprili, ayrica 2. oyunda ezoterik gondermeler ilkine oranla cok daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Truth videolarına ne diyorsunuz peki; Bütün videoları açmadıysanız bakmayın Oyunu doğrudan uzaylılara bağlayacaklar anlaşılan, ama kurguyu o kadar sağlam yapmışlar ki sanki hakikaten gerçek bu olabilir diyorsunuz. Anladığım kadar bu assassin's order adam ve eve'e kadar dayanıyor. Ama video'da insanlar neden köle gibi apple of eden farmlıyor onu anlayamadım. Gerçi daha oyunun sonuna da çok var yanılmıyorsam sonlara doğru bu olay truth video'larından bağımsız açıklanıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 konsol olmadığı için oynayamıyorum fakat şu müzik hangi bölümde bilen var mıdır? yani bi youtube linki falan şeytirirseniz ya da bölümü söyleyin ben izlerim, çok merak ettim nasıl bir atmosferde çalıyor. menü ya da credits müziği falan değildir umarım yamulmam. http://www.youtube.com/watch?v=ZBUiu_m70KQ 40.sn sonrası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 bildiğim kadarıyla oyunun multiplayer desteği yok di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 multi yok. http://www.youtube.com/watch?v=ZqnBE0vLaE4 devamı yandaki linklerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 bi tek banami ozellikle surat grafikleri rezalet gibi geldi? duzeltiyorum: genel olarak grafikler kotu gibi sanki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 filmi mi çıktı assasin's creedin nedir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Disappear said: bi tek banami ozellikle surat grafikleri rezalet gibi geldi? duzeltiyorum: genel olarak grafikler kotu gibi sanki ? grafikler AC 1'den çok ileri değil evet,aynı motorun üstüne biraz makyaj yapmışlar sadece sanırım.oynarken benim de dikkatimi çekti.ama kötü denemez tabiki de,sadece biraz eski o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 moriq süpermiş eyv :) ubisoftun reklam ve sinemaya yavaştan sokulma amaçlı yapılmış bu lineage serisi. hatta wikide şöyle demiş "The full movie is to be released in theaters on December 16th 2009" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Oyun mükemmel olmuş resmen ya. İlk oyunda kötü olan her şeyi kaldırmışlar, yerine çok zevkli ve çeşitli şeyler koymuşlar. Birinciyi bile bir yerden sonra sıkmasına rağmen bitirmiştim, bunu çok daha büyük zevkle koşa koşa oynadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 ve bayaa da uzun oyun.ben yan görevleri filan da kastım epey,anca bi haftada bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 çok detaylı bi oyun. bi adım atıcaksın bi yere gidiceksin birsürü fonksiyon koymuşlar oyuncuya. sıkıyo bi yerden sonra ama el alışınca baya eğlenceli geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 biz bi oturusta 3 arkadas bitirdik 8 saatte (tabi oyunun yarisina kadar gelmisti zaten arkadas). Fena degildi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Disappear said: bi tek banami ozellikle surat grafikleri rezalet gibi geldi? duzeltiyorum: genel olarak grafikler kotu gibi sanki ? bazı oyunlarda grafikler iyidir senaryo berbattır. bazılarında ise senaryo iyidir grafikler berbattır. bu ikisi götürebilen bi oyun bilmiyorum henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 escape said: Disappear said: bi tek banami ozellikle surat grafikleri rezalet gibi geldi? duzeltiyorum: genel olarak grafikler kotu gibi sanki ? bazı oyunlarda grafikler iyidir senaryo berbattır. bazılarında ise senaryo iyidir grafikler berbattır. bu ikisi götürebilen bi oyun bilmiyorum henüz metal gear solid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 supremeallah dogru cevap 10 puan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 mgs oyun değil ama destan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 o da dogru tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar