Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telefon Alınca

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lan bugün bi fikir geldi aklıma. Bursada bi gitar hiro kafe açsam aslında param olsa, böyle hastası gelse oynasa, hem o kadar para vermese hem de oynamış olsa. İyi para var lan aslında, sermaye yok ama.
Mesaj tarihi:
gıtar hero cafeler acıldı bıle baterı calmazsan 3 lıra baterı calarsan 6 lıra saatı. 2 gıtar 1 davul 1 mıkrofon koyuyolar da mıkrofon tırt oluyo cafedekı herkese sarkı soylyyosun ıcınden neler dıodur kımbıllır ınsanlar. Telefonla yazdm ıcın absurt yazıorum bagıs pls
Mesaj tarihi:
10dk telefon gorusmesi, 3-4 saat arasi mp3 dinleme ve toplam 100-150 msj ile 2 gun cikartiyorum. gerci 2. gun surekli BATARYA BITCEK OLM diye uyari geliyo ama hicbisey yapmazsam oyle bekleyerek 3 gun kadar sarjinin gittigi oluyo fsd

ayrica hic beklemedim o bekleyin dediklerinde sarja da sarj yarimken falan takiyorum bazen 2 gun falan telefonun sarjda kaldigi oluyo unutuyorum sdf memnunum telefonumdan s
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

lan bugün bi fikir geldi aklıma. Bursada bi gitar hiro kafe açsam aslında param olsa, böyle hastası gelse oynasa, hem o kadar para vermese hem de oynamış olsa. İyi para var lan aslında, sermaye yok ama.
görüklede açıldı. tutmadı. iflas etti.
Mesaj tarihi:
abi görüklede tutan 2 işletme var gördüğüm kadarıyla, biri seyhanlar market biri de özpaş :P

o değil de, onu daha merkez biyere yapacaksın, heykel falan, altıparmak, o tarz yerler, hatta fomara tam olarak, süper olur. Da kirası falan kurtarır mı bilemem
  • Yeni Oluştur...