Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ahahaha ben de aslında öyle anladım ama öyle anlamadığım şeklinde cevap vereyim dedim asdf Abi alma gereksiz şu anda zamanı 5-6 saat geriye alsam gitar hero alırdım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 guitar hero sucks! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Ulan bugün arkadaşlarda oynadım nothing else matters çaldım asdafadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 lan bugün bi fikir geldi aklıma. Bursada bi gitar hiro kafe açsam aslında param olsa, böyle hastası gelse oynasa, hem o kadar para vermese hem de oynamış olsa. İyi para var lan aslında, sermaye yok ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 guitar hero bağış derneği açsan ilkokullara guitar hero satın alıp dağıtsan daha çok para kazanırsın ama gene de iyi fikir bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ama sermaye olucak ofs neyse benden de makine mühendisi olsun, genç nesillere kalsın fikirlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ciddi cevap vereyim yeni modellerde öyle bi muhabbet kalmadı artık eski bataryalarda idi o olay teknik açıklama şuan yapamıcam sonra gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 gıtar hero cafeler acıldı bıle baterı calmazsan 3 lıra baterı calarsan 6 lıra saatı. 2 gıtar 1 davul 1 mıkrofon koyuyolar da mıkrofon tırt oluyo cafedekı herkese sarkı soylyyosun ıcınden neler dıodur kımbıllır ınsanlar. Telefonla yazdm ıcın absurt yazıorum bagıs pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ben yeni telefon aldım hiçte yapmadım böyle bişi hiçte bişi olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 10dk telefon gorusmesi, 3-4 saat arasi mp3 dinleme ve toplam 100-150 msj ile 2 gun cikartiyorum. gerci 2. gun surekli BATARYA BITCEK OLM diye uyari geliyo ama hicbisey yapmazsam oyle bekleyerek 3 gun kadar sarjinin gittigi oluyo fsd ayrica hic beklemedim o bekleyin dediklerinde sarja da sarj yarimken falan takiyorum bazen 2 gun falan telefonun sarjda kaldigi oluyo unutuyorum sdf memnunum telefonumdan s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 mokoko said: PATLAR. EVET PATLIYOR ARKADASLAR BENIM KAYNIMIN GORUMCESI SARJ ETMEMIS KICINDA PATLADI TELEFON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ne kadar komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wras42 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 sen daha da komiksin suleyman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 kermit said: ne kadar komik. Sensin komik lan nikine caktiim. Cocuk mu eglendiriyoruz burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 hı hı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 bursalımısın bu arada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Hangi arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 yeni telefon çok kötü yaw yer çekimine karşı ayrı bir ilgisi var illa ki yere düşürtüyor kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 NoTwisT said: Hangi arada? arada değil araba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Bak ozaman isler degisir, kurbaaya sole agzini toplasin. Deki Notwist "sensin lan araba nickine caktiim" diyo de. Bide cok sinirlendi falanda de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Hayırdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 SeaGle said: lan bugün bi fikir geldi aklıma. Bursada bi gitar hiro kafe açsam aslında param olsa, böyle hastası gelse oynasa, hem o kadar para vermese hem de oynamış olsa. İyi para var lan aslında, sermaye yok ama.görüklede açıldı. tutmadı. iflas etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 abi görüklede tutan 2 işletme var gördüğüm kadarıyla, biri seyhanlar market biri de özpaş :P o değil de, onu daha merkez biyere yapacaksın, heykel falan, altıparmak, o tarz yerler, hatta fomara tam olarak, süper olur. Da kirası falan kurtarır mı bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 abi bursada guitar herodan anlayan kaç kişi bulunur apaçilere kalır o aletler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ben gelicem bayramda bursaya veriyim elinize gitar hiroda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar