peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Bella said: elalemin kızına kıyama kendi kız kardeşlerina kıy ama!1!bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 karşı tarafı boğmak göreceli değil malesef. verdiğim örnekteki devamlı kamera aç demek boğmaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 elaidi +1 peder zickler neden peşimdesin?ordaki anlamı anlamadın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 kafiyeli konuşma stilin beni çok etkiledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 bir şey sormak istiyorum, niye bu kadar arıza insanlarla ilişkiler içinde bulunuyorsunuz niye üstüne gelip napayım diyorsunuz neden, evet biri açıklasın mantık sınırlarımı zorlamaya başladı bu konular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 anlam anlamak ne ya. konuyla ilgili olarak. kızdan ayrıl. teskereni al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Allahım ya bana diyoki "beni ihmal etme sende" 5 saat aramayınca ihmal mi etmiş oluyoruz....,, ben bu karşı cinsi anlamadım anlayamayacağım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ....,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 canola anlamını anladım senin mesajın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 bi kere aynısını eski kız arkadaşım yapmıştı bana. 15 dakkada bi mesaj atıyodu "bana mesaj at" diye. 3 saat dayanadım. yeter lan dedim sonra. bu paragrafta nereye vurgu yapmam gerektiğini biliyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Kızlar 0ne ı rahat bırakın ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 canola said: anlam anlamak ne ya. ordaki anlamı anlamak, o cümlenin anlamını anladın mı?neresi yanlış. anlamı kavradın mı anlam kafana girdi mi vs anladn mı anlamı canola?canola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ben de kız arkadaşının söylediklerini attıkları mesajları buraya yazanları anlamıyorum. sonra nasıl bakıyosunuz suratına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ölü ölmüş. konuyla ilgili olarak. kızdan ayrıl. hayırlı teskereler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 anlamı anladın mı ile ölü ölmüş farklı. ölü zaten ölene denir.anlam anlanılana mı denir? anlamayabilirsin. NEYSE sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 elaidi said: ben de kız arkadaşının söylediklerini attıkları mesajları buraya yazanları anlamıyorum. sonra nasıl bakıyosunuz suratına (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 şimdide bana "artık arkadaşlarınla mutlu mesut yaşa" diyo. pee bıraktı beni heralde... çok da tın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 @bella hafız ne diyon? kafam düştü valla anlamaya çalışırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 elaidi said: ben de kız arkadaşının söylediklerini attıkları mesajları buraya yazanları anlamıyorum. sonra nasıl bakıyosunuz suratına basarili tespit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Bella said: anlamı anladın mı ile ölü ölmüş farklı. ölü zaten ölene denir.anlam anlanılana mı denir? anlamayabilirsin. NEYSE sdfgahah zorlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 bence herkez kız arkadaşının attığı mesajı buraya yazsa dünya daha samimi bi yer olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 benim her zaman tespitlerim başarılı ve yerindedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 herzaman kismina katilacak kadar tanimiyorum. bu baslik altinda dogru tespitlerde bulunmussun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 elaidi said: benim her zaman tespitlerim başarılı ve yerindedir. güzel tespit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar