Bella Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 yürü be 0ne kim tutar seni. adam olsun önce,ne o öyle,ölümü kemir ölümü ye falan. cık cık cık .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 trolleme artık 100% troll resistence var adamda ben ona karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 kermit said: yapamaz. adam asker. izninde bile elizabeth takilmak koyar Nasıl ya yıl 2009 hala elizabeth takilanlar mı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 adam retalitasyon açtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ASHAHHAHAHHSDASHDHASDSAHDHA ONE,SEX GURU OF MILLENIUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Lancelion said: adam retalitasyon açtı. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 0ne said: kermit said: yapamaz. adam asker. izninde bile elizabeth takilmak koyar Nasıl ya yıl 2009 hala elizabeth takilanlar mı var. Türk erkeğinin kanayan yarası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Yuh ulan biz de seni duygusal bir şey sanmıştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 0ne said: Atmıyorum ben mesaj falan. Önce o atıcak,suçlu olan o.Taviz yok bundan sonra,işine geliyosa.Aynısını da ona yazıcam birazdan. DE Kİ "AAAZINI BURNNU KIRARIM!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Cuce said: SEN KADINSIN BEN ERKEĞIM http://www.youtube.com/watch?v=FN_hTpbT6b4 elinde bir şişe şarapla git cep telefonunu camdan at romantik bir şekilde; I can make you feel so right. Be my lady of the night. You're a woman. I'm a man. You're my fortune. I'm your fame. These are things we can't disguise. Be my lady of the night. de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 müsait bir ortamını uydur poposuna poposuna vur, kes cezasını. sanırım en ilgi ve alakaya aç olduğu dönemde karşı tarafın abazanlığının verdiği gazla korkunç bir fırtınaya tutulmuş kız büyük bir ihtimal. sonra egoların karşılıklı tavan yapması ve abazanlığın dizginlenmesi ile yeni bir denge aranıyor ilişkide. daha büyük bir ihtimalde bunun hikaye olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 @rahatsiz abi ben askerdeyken,hergün konuşup mesajlaşırken hiç problem yoktu.Yoktu, çünkü biliyordu ordayken başka kızlarla gezip tozamayacağımı ve sürekli onunla konuşup mesajlaştığımdan dolayı ondan başkasının olmadığını da biliyordu. Ama ilk gelen arkadaşlarımda o kadar sinir-stres yaptı.Ama bunu ya psikolojisi bozuk olduğundan yada beni kaybetmemek için yaptı. Henüz çözebilmiş değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 sipeyskeyk said: trolleme artık 100% troll resistence var adamda ben ona karar verdim. hayat trollemiş, bizim trollümüz sökmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 hattımı iptal ettiririm ben be böyle kız arkadaşım olsa. Ayrıca, kızın söylediklerini buraya anlatarak tüm centilmenliği elden bırakışını da kınadığımı bilmeni isterim. gerçekten çok ayıp. burada gelip kızı bıraksam mı, şu da bana yazıyo aslında falan demek ne kadar saçmadır. ve bence aynı zamanda aşağılıktır. btw no offense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 dasaaa said: kızın kafasını duvara sürttür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 hikayemizin kahramanı one olduğu için insanlar extra hassas extra duyarlı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Önce o atıcak,suçlu olan o ahaha cok guldum lan ben bu mesaja. abi benim eski sevgilim de senin gibi MESAJI O ATMALI diye beklerken mala donduydu. ne diye boyle ilk o atcak taviz vermem modundasin lan. mesajla mi tavir koyuyosun dfsg. ara ne diceksen de gelip surda bize cevap verecegine ona cevap ver. bisey kaybetmem zaten diyosan da ara sidigi de kapat. yok ben de buraya ciddi mesaj atarak kendimi kotu hissediyorum. bana aci dfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 0ne said: Bir bugün arkadaş gelcek dedim 2 tane şöyle bi diyalog geçti. -kız mı o 2 arkadaş -hayır erkek -bak değilse ölümü gör -valla erkek -bak yalan söylüyosan bir daha yüzümü göreme inşallah. -hey allam,erkek erkek. sanırım biraz güven problemi var biraz mı baya var hemde... KAÇIN KÖYLÜLER. YILMAZI MESENEDEN SİLECEKSİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 bence eğitim zaiyatı ol çok üzülür değerini anlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 0ne said: -bak değilse ölümü gör Bu ne ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Dynun said: dasaaa said: kızın kafasını duvara sürttür.. ilk sayfayı okuyabildim sadece diğerlerine bakmadım abovvvv kaç kaç kaç demekten başka bişi yazasım gelmiyo ve işin garip kısımı hala böyle kızlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 0ne said: kermit said: yapamaz. adam asker. izninde bile elizabeth takilmak koyar Nasıl ya yıl 2009 hala elizabeth takilanlar mı var. NNNHAUHDSUSHD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 tertip herkes senin gibi playboy degil assalama insanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar