roket adam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Bence hemen aramalısın 0ne. son sayfaya ciddi bir şeyler yazayım da postlarımız sayılsın garbage'a atılmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ne arıcam abi,o aramıyosa. Şimdiden bu kadar taviz verirsek yandığımızın resmidir, burnu sürtsün biraz,anlasın ne kabahat ettiğini. Bide şey diyo, ben böyle yapmaya devam edersem onu kaybedicekmişim, asıl o beni kaybedicek haberi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 yuru be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 nnnausdhasu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 vaniLLe said: abiii. o mesajlar ne. cekilmez hic kaprisli türk kizi. sal gitsin, düzelmez böleleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Olivies said: nnnausdhasu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 YEEA SALLA KIZ MI YOK OLM:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 O değilde nasıl bu kadar mesaj oldu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 abandı ahali :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 0ne said: ne arıcam abi,o aramıyosa. Şimdiden bu kadar taviz verirsek yandığımızın resmidir, burnu sürtsün biraz,anlasın ne kabahat ettiğini. Bide şey diyo, ben böyle yapmaya devam edersem onu kaybedicekmişim, asıl o beni kaybedicek haberi yok. hLL team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 "roket adam" said: YEEA SALLA KIZ MI YOK OLM:)-D: Salla yelda okudum ve geri dönüp son 2 sayfada yelda adında kız aradım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 buldun mu peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 İrem geldi bi sarışın daha gelmişti onlardan sonra yelda?!?!? oldum ama maalesef :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 şarısına selam o zaman edit:abi ben bu sarışın yazmayı neden beceremiyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 abi salak mısın afedersin? kız bana güvenmiyo bence QQ demişsin. 13 yıldır görüşmediğim bilmemneylen buluşçaz yaş farkı çok ama olsun ona gitçem modunda bişeyler demişsin. üstüne bi de kızın mesajlarını falan buraya aynen yazmışsın. kız sana niye güvensin ki lan? tamam kız manyak da, sen onu bırakana kadar onun seni bırakması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 en az 50 mesaj kaybettim bu konuyu kacırarak. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 o bakımdan düşünmemiştim hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 FromTheHell said: abi salak mısın afedersin? kız bana güvenmiyo bence QQ demişsin. 13 yıldır görüşmediğim bilmemneylen buluşçaz yaş farkı çok ama olsun ona gitçem modunda bişeyler demişsin. üstüne bi de kızın mesajlarını falan buraya aynen yazmışsın. kız sana niye güvensin ki lan? tamam kız manyak da, sen onu bırakana kadar onun seni bırakması lazım. 23 sayfayı da okudun mu. Okusan anlardın,niye yazdığımı söyledim sayfaların bir kaçında. Bırakabiliyosa bıraksın hem,zorla tutmuyoum ki kimseyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 öle rahatsan sorun edilcek ne var ki o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 barbu said: en az 50 mesaj kaybettim bu konuyu kacırarak. :/ ben 1 yıl içinde 2.madalyayı aldım bişey kazandırmadı boşver asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 oha bi dakka lan. ben seni daha eski saniyodum. LAN ben 5 senede 1k anca aldım. oha. ban direk. Dartanian said: ben 1 yıl içinde 2.madalyayı aldım bişey kazandırmadı boşver asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 bence direk ayrıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 1 gün daha bekleme çak mesajı senden ayrılıyorum çekemem tafranı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 yapamaz. adam asker. izninde bile elizabeth takilmak koyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 bak bu saate kadar da uyumamış. kesin kızdan mesaj bekliyo. HADİ HADİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar