0ne Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Son 2 aydır bir kızla çıkıyorum, biraz ön bilgi vereyim; bu arkadaşın benden önceki 3 yıllık nişanlısı askerde şehit olmuş ve depresyona girmiş.Bir arkadaşımda al konuş arkadaş ol falan dedi verdi numarayı başladık konuşmaya sonra çıkmaya falan, onun için izne de geldim burda da görüşüyoruz her neyse. Ama bugün ortaokul arkadaşlarımdan 2 tanesi geldi eve misafir olarak dedim böyle böyle, tamam dedi. Onlarla muhabbet ettik az önce mesaj attı vay efendim niye mesaj yazmıyomuşum niye bu kadar ilgisizmişim.Ulan 2 aydır paso konuşuyoz mesajlaşıyoz (türkcell'i bırakıp vodafone dan hat aldım 15dk 1 kontor olduğu için).Arada geçen mesajları aynen aktarıyorum. Messages O - Nerdesin Ben - İyi hala arkadaşlarla muhabbet ediyorum O - İyi devam et, atma mesaj falan, iyi geceler. Ben - Alt tarafı muhabbet,onlar gitsin devam ederiz konuşup mesajlasmaya O - Ben yatıyorum nede olsa sen ilgilenmiyo sun benle sana şimdiden iyi geceler Ben - Ben mi ilgilenmiyorum. 4-5 saat mesaj atmadık diye ilgisiz oldum öylemi.Bravo sana. Sen aynı şeyi söylediğinde ben surat asıyomuyum(gerçek ten de asmıyorum) O - Beni rahat bırak yarında görüşmüyoruz,senin arkadaşların var nasılsa onlarla git, nasılsa ben dış kapının mandalıyım. Ben - OOOOOf of(çok derin bir of çektim) :=) O - Nefret ediyorum senden de arkadaşlarından da git onlarla buluş konuş mutlu ol çok kırgın ve çok sinirliyim sana artık. Ben - Abartıyosun ama. O - Git abartmayanını bul tamam mı. İzmir'e gidiyorum bu akşam ve sen askerden kesin dönüş yapana kadar bir daha senle yüzyüze görüşmüyorum anladınmı ne yaparsan yap. Ben - Ne yaptım ki bu kadar benden nefret ettirecek. 2 arkadaş yüzünden mi bunlar.r O - İlgisizliğin var takmıyosun beni,al şimdi erkek arkadaşlarınla istediğin kadar muhabbet et rahat bırakıyorum. Ben -Onları mı sileyim yani seninle sürekli muhabbet edip ilgilenmek için. O - Sil demiyorum onlarla ilgilenirken biraz da benle ilgilen diyorum ama böyle giderse tercih yaparsın ya onlar ya ben. Bu kadar kısa bişey için bu kadar kasmaya değermi... Geyik yapan arkadaşları mod ve admin arkadaşlara havale ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ayrıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 /reservd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Bahane gibi geldi bana yahu. senden soğumuş diye tahmin ediyorum. içgüdüsel olarak ayrılığa haklı bir sebep çıkartmak istiyor olabilir, seni yıldırmaya çalışıyor olabilir. Evet ben böyle düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 abiii. o mesajlar ne. cekilmez hic kaprisli türk kizi. sal gitsin, düzelmez böleleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ne ilginç tanışmalar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Nisanlisi sehit olmussa vs. cok zor atlatır anlayıslı ol. İngilizce biseyler söyle eglendir onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 eğer direk anlattığın gibiyse çekilcek gibi değilmiş kız. ama depresyona girmiş vs vs diyosun. bozulmustur piskolojisi....de çekilmez böylesi. eğer ben dayanırım diyorsan bilemicem tabii. düzelebilir ileride. düzgün al önüne konuş bu kadar darlama diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Banada ayrılık bahanesi üretmeye çalışıyor gibi geliyorda,eğer bu yüzden değil psikolojisi ile alakasıyla savaşırım. Ha sorarım ayrılmak istiyosa "gidene kal demem,kapı orda" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ne olursa olsun o kaprisler girdigi depresyondan gelmez bi insanin. özünde varsa vardir. ne zaman ölmüs ki nisanlisi ? ne kadar zaan gecmis üstünden. o da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 sen şimdi ona mesaj at. tşk bye diye. sonra başlar zırlamaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 vaniLLe said: abiii. o mesajlar ne. cekilmez hic kaprisli türk kizi. sal gitsin, düzelmez böleleri. +1 ya da kızın kafasını duvara sürttür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Eğer benden önce başka biri davranıp kabul ettiysen mutluluklar. Eğer benden hoşlanmayıp görüşmek istemiyosan da mutluluklar dilerim. dersen tüm sorunların çözülecek, emin ol, kendine güven. Saçları dikmeyi unutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 benim tavsiyem zaman geçirmeden,arkana bakmadan koşarak uzaklaş.Hayatını zindana çevirecek bir yapı var o kızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 zua. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Çekilmez uğraşma hiç ama psikolojisi bozuk =((( diye boşver. Bi de arkadaşım telefonunu verdi al tanış diye ne demek lan. Otobüste nolcak acaba diye bu düğme ne işe yarıyo demiştim ben bi karıya da. Ne dedin yani telefon edip çok merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 yuh ya 24 saat webcam'ini açık tut görücem seni falandan bi farkı yokmuş. ama tabi kızın da problemli olduğu anlaşılıyo normal de problemli olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 0ne said: Messages O - Nerdesin Ben - İyi hala arkadaşlarla muhabbet ediyorum O - İyi devam et, atma mesaj falan, iyi geceler. Ben - Alt tarafı muhabbet,onlar gitsin devam ederiz konuşup mesajlasmaya O - Ben yatıyorum nede olsa sen ilgilenmiyo sun benle sana şimdiden iyi geceler Ben - Ben mi ilgilenmiyorum. 4-5 saat mesaj atmadık diye ilgisiz oldum öylemi.Bravo sana. Sen aynı şeyi söylediğinde ben surat asıyomuyum(gerçek ten de asmıyorum) O - Beni rahat bırak yarında görüşmüyoruz,senin arkadaşların var nasılsa onlarla git, nasılsa ben dış kapının mandalıyım. Ben - OOOOOf of(çok derin bir of çektim) :=) O - Nefret ediyorum senden de arkadaşlarından da git onlarla buluş konuş mutlu ol çok kırgın ve çok sinirliyim sana artık. Ben - Abartıyosun ama. O - Git abartmayanını bul tamam mı. İzmir'e gidiyorum bu akşam ve sen askerden kesin dönüş yapana kadar bir daha senle yüzyüze görüşmüyorum anladınmı ne yaparsan yap. Ben - Ne yaptım ki bu kadar benden nefret ettirecek. 2 arkadaş yüzünden mi bunlar.r O - İlgisizliğin var takmıyosun beni,al şimdi erkek arkadaşlarınla istediğin kadar muhabbet et rahat bırakıyorum. Ben -Onları mı sileyim yani seninle sürekli muhabbet edip ilgilenmek için. O - Sil demiyorum onlarla ilgilenirken biraz da benle ilgilen diyorum ama böyle giderse tercih yaparsın ya onlar ya ben. http://img253.imageshack.us/img253/4506/1257767864177.gif Sal gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Kız seni trollemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Telefondan kız tavlamıs adam helal ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Kaede said: 0ne said: Messages O - Nerdesin Ben - İyi hala arkadaşlarla muhabbet ediyorum O - İyi devam et, atma mesaj falan, iyi geceler. Ben - Alt tarafı muhabbet,onlar gitsin devam ederiz konuşup mesajlasmaya O - Ben yatıyorum nede olsa sen ilgilenmiyo sun benle sana şimdiden iyi geceler Ben - Ben mi ilgilenmiyorum. 4-5 saat mesaj atmadık diye ilgisiz oldum öylemi.Bravo sana. Sen aynı şeyi söylediğinde ben surat asıyomuyum(gerçek ten de asmıyorum) O - Beni rahat bırak yarında görüşmüyoruz,senin arkadaşların var nasılsa onlarla git, nasılsa ben dış kapının mandalıyım. Ben - OOOOOf of(çok derin bir of çektim) :=) O - Nefret ediyorum senden de arkadaşlarından da git onlarla buluş konuş mutlu ol çok kırgın ve çok sinirliyim sana artık. Ben - Abartıyosun ama. O - Git abartmayanını bul tamam mı. İzmir'e gidiyorum bu akşam ve sen askerden kesin dönüş yapana kadar bir daha senle yüzyüze görüşmüyorum anladınmı ne yaparsan yap. Ben - Ne yaptım ki bu kadar benden nefret ettirecek. 2 arkadaş yüzünden mi bunlar.r O - İlgisizliğin var takmıyosun beni,al şimdi erkek arkadaşlarınla istediğin kadar muhabbet et rahat bırakıyorum. Ben -Onları mı sileyim yani seninle sürekli muhabbet edip ilgilenmek için. O - Sil demiyorum onlarla ilgilenirken biraz da benle ilgilen diyorum ama böyle giderse tercih yaparsın ya onlar ya ben. http://img253.imageshack.us/img253/4506/1257767864177.gif Sal gitsin ABİ KAPIYI ISIRDIM O NE AHAHAHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Olivies said: Telefondan kız tavlamıs adam helal ama. ingilizce mesaj birakmis o yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 elaidi said: yuh ya 24 saat webcam'ini açık tut görücem seni falandan bi farkı yokmuş. of ahaha böyle manyak kızlar var ya. çocuk böyle yorgun argın geliyo okuldan/işten uyumak istiyo falan kız tutturuyo olsun görcem seni bananeeeaaa falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Olivies said: Telefondan kız tavlamıs adam helal ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 bende tavlamıstım telefonla bi tane. 1 ay çıkmıştık. kuzenimin arkadaşıydı, bunlar ikisi konsere gitmiş konserden beni çağırmışlardı bende gelcem diyip gitmemiştim.gece bi mesaj geldi. bekledik bekledik gelmedin falan diye. sen kimsin dedim derken msjdır falan çıkmaya başlamıştık sdffsd coolstorybtw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar