sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 http://hertelden.com/?p=806 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 22 yil gecmesi gerekmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 haha hocalara soruyoz grev filan hocam diye, ee napalım diyolar. ulaşım felç olcak nasıl gelicez dioz, bi yolunu bulursunuz diolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 BioHazarD said: otobusler caliscak mi ondan haber verin :P hayir calismiyicakmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Metro v.s de çalışmaz o zaman peh. Kötü oldu be artık taksiye minibüse abanacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Şöyle koyayım güzel güzel açıklanılmış basın açıklamasında feysbuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Herhangi bi işimizi halletmek için gittiğimiz herhangi bir devlet dairesinde çalışan, görevi olan işi afrayla tafrayla yapan, bitse de gitsek şeklinde takılan, bizi de sinirden sinire sokan o memurlar da eylem yapacak, ben sadece ona üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 abi her gün 14817348 kişi ile uğraşmak kolay değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 800 milyon maaş alsam ben de afra tafra yapardım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 turk telekomun musteri hizmetleri turkce konusamıyor yahu.alakasız ama belirtmek istedid :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Abi 800 lira alan herkes aynı şeyi yapmıyor. Ben 500 liraya daha zor şartlarda çalışıyorum belki, ben atar yapıyor muyum ona. Bazıları böyle sanki zorla yapıyor gibi, e ben de hizmet almak istiyorum, bi karış surat görmek istemiyorum. Her insanın derdi var da her olayı yansıtırsak işimize gücümüze komple yeriz naneyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Tebliğat usulüyle yürüyen mahkemelerde bu konu çok sıkıntılı aslında. Örneğin bir kalemde çalışanların tümü işi bıraksa, o günde bir kişinin davasında cevap süresinin son günü olsa ve bunu işleme koyamasa o kalemde çalışan katiplerden şikayetçi olur buda ceza yemelerine neden olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 grev hakkı olmamalı memurların, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 bu grev de grev hakkı olması için yapılan bi grev ironik dfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Olması gerekli ancak onunda bir sistemi olmalı ki, başbakan çıkıp grev yaparsanız sokarım haaaaa demesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 RTE said: grev yasal değildirASDADASDADSADAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 cado said: abi her gün 14817348 kişi ile uğraşmak kolay değil. dogru duzgun bi bolume girseymis o zaman "ehuhu devlete atariz gapaa" yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Demiryol çalışanları tren önlerini kesmeye başladılar. Grev kırıcılar yine iş başındaydı. Yürütmeliğe karşı gelen tcdd tek makinist ile balıkesirden yolladılar treni ankaraya. Helal olsun satana. Tahminimce başmakinist felan olur kendisi... Ayrıca Eskişehir'de tren yolu çalışanları trenlerin önünü kesmiş. Hayırlısı olsun tüm kamu personeline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 bugün uçuşum var 11 de. pegasus ile konuştum, kesinlikle uçuşlarda bi aksama olmayacak grev bizi etkilemez dediler. gerçi 23 kasım 2009 günündeki kalkış performansları %25. her 4 uçuştan 3 ü rötarlı. bakalım ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Özel sektör olduğu için uçuşları erteleneceğini düşünmüyorum. Fakat Hava İş sendikası Kesk'e destek vereceklerini internet sitelerinde yayınlamışlar. http://www.havais.org.tr/index.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 BioHazarD said: cado said: abi her gün 14817348 kişi ile uğraşmak kolay değil. dogru duzgun bi bolume girseymis o zaman "ehuhu devlete atariz gapaa" yerine belki onlar girdiklerin doğru düzgün ama durum ve şartlar değişti bu hale düştüler bekara karı boşar gibi bilmeden değişkenleri yorum yapmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 abi ne hali allahını seversen, şu ülkede ne insanlar var farkında mısınız acaba? haftada 5 gün belli saatlerde çalışıyorsun, rahatlıklarını zaten görüyoruz iki evrak hazırlarken 5 muhabbet ediyor yanındakiyle bi çoğu, elbet hepsi böyle demiyorum, böyle de değil ama, şu ülkede zorluk çeken insan tipi sadece memurlar değil. Ayrıca devlete kapağı atalım felsefesi hala devam ediyor, bunu da biliyoruz. Öyle çok da abartılmasın şu eziliyoruz hedesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Etkili yapıldığında en işe yarayan hak alma yöntemi grevdir. Bürokraside karşılaştığın zorluklar veya kimi denyoların sana hayvan gibi davranması tüm memurların hak aramalarını haksız kılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Devlet memurlarının işten çıkartılması daha kolay bir hal almalı, böylelikle atıyorum bi devlet dairesine gittiğimizde adam bekle orada diyip çayını içmesini bekletememeli, performans raporları filan çıkartılmalı biraz özel sektör gibi yönetilmeli.. daha sonra da insanların maaşları bu standartlara göre ayarlanmalı.. devlete kapağı atmak tabiri olmamalı.. memurluk çay sigara içip gelen vatandaşa eziyet çektirmekden çıkmalı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Coder said: Devlet memurlarının işten çıkartılması daha kolay bir hal almalı, böylelikle atıyorum bi devlet dairesine gittiğimizde adam bekle orada diyip çayını içmesini bekletememeli, performans raporları filan çıkartılmalı biraz özel sektör gibi yönetilmeli.. daha sonra da insanların maaşları bu standartlara göre ayarlanmalı.. devlete kapağı atmak tabiri olmamalı.. memurluk çay sigara içip gelen vatandaşa eziyet çektirmekden çıkmalı.. Arkadaşım senin tarif ettiğin adamlar bu gün eylemlere katılmayıp grev kırıcı sarı sendika üyeleri. Devlete kapak atalım diyen adam hiç gecenin 2 sinde tren önü keser mi? Grev bu insanların en doğal hakkıdır. Hak verilmez. Hak alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar