Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Efenim bizzat araştırmalarım sonucu geniş bir arşiv , hızlı bir bağlantı sahibi olan Trojanmistress'ın WJ olması talebinde bulunuyorum , yetkilelere sesleniyorum burdan[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Ağzı olan yetkililere sesleniyor. :) Önce radyo açılsın ama![signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin. Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 yayına geçtikten sonra wj alabiliriz bi ihtimal. ama önce var olan kadronun programa nasıl oturduğunu denememiz lazım. zamanı gelince duyuru yapılır, siz de önereceğinizi önerir, başvuru yapacaksanız da yaparsınız. o zamana kadar, esen kalın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 önce ben warım sırada :p[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Belki sen olabilirsin ama seni tavsiye etmiyorum , yok geçen bir radyo için test edeyim dedim , gitti neydi o Avuçiiiçi diyen adam uzaylı xxx Topaloğlu ,işte ondan falan çaldı yok bu adamdan olmaz ben ışık göremiyorum eh[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Becerir o :)[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Boş Kağıda imza atmam... :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 yok konuşmamıştık hiç, artı wj diil dj olcek sanırım o başlıktaki[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 dj canlısı wj sanalı[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 ben de dj yazacaktım da diğer topiclerde de WJ yazıyodu öyle yazdım mecburen[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 oki oki , varsın benim listemde zati[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 dıp tıs dıp tıs dıp tıs dj omak istiorum dj omak istiorum dj omak istiorum dj olmak dj olmak dj omak dj dj dj dj dididididididiidi....[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 için fesat oolum senin, herşey san'at için... hem ben onun teyzesi yaşındayım ;-)[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 şimdi djleri koruma ve yüceltme cemiyeti sana dava açmazsa terbiyesizim, bekle ve gör :)[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Olsun tabi niye olmicak olsun.. * post kasar * :P[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Benim teyzem 40 yaşında bi kere hehe[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 bizim de prezentabl sesimiz olsa böyle fanatiklerimiz olurdu.. :) ha 3-5 bayan wj olursa profesörlerin çoğunun bayan olması misali bir istatistik ortaya çıkacak, forum üyelerinin cinsiyeti oranlaması ile okur yazarların cinsiyet ortalaması misali.. :-p[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 ben de bi gun ozgurlukcu liberal bi humanist hippi program yapayim da fittirsin tutucular.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 bencede olsun kendisi pati pet bölümünüde oldukça mesaj atıyor yani hak ediyor :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 said: Trojanmistress, 09 Temmuz 2004 16:36 tarihinde demiş ki: hem ben onun teyzesi yaşındayım ;-) Eh yani. Narin'in de teyzesi yaşındasın. Ama yakışıklım derken teyzelik yalan oluyor sanırım ehurf ...[signature][hline]Can't remember to forget you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Müzik Trojanmistress ı da WJ isteriz ! × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 ben de bi gun ozgurlukcu liberal bi humanist hippi program yapayim da fittirsin tutucular.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 bencede olsun kendisi pati pet bölümünüde oldukça mesaj atıyor yani hak ediyor :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 said: Trojanmistress, 09 Temmuz 2004 16:36 tarihinde demiş ki: hem ben onun teyzesi yaşındayım ;-) Eh yani. Narin'in de teyzesi yaşındasın. Ama yakışıklım derken teyzelik yalan oluyor sanırım ehurf ...[signature][hline]Can't remember to forget you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar