Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Trojanmistress ı da WJ isteriz !

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Efenim bizzat araştırmalarım sonucu geniş bir arşiv , hızlı bir bağlantı sahibi olan Trojanmistress'ın WJ olması talebinde bulunuyorum , yetkilelere sesleniyorum burdan[signature][hline]"Haplo"
Mesaj tarihi:
Ağzı olan yetkililere sesleniyor. :)
Önce radyo açılsın ama![signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin.
Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim.
Mesaj tarihi:
yayına geçtikten sonra wj alabiliriz bi ihtimal. ama önce var olan kadronun programa nasıl oturduğunu denememiz lazım.

zamanı gelince duyuru yapılır, siz de önereceğinizi önerir, başvuru yapacaksanız da yaparsınız. o zamana kadar, esen kalın.
Mesaj tarihi:
Belki sen olabilirsin ama seni tavsiye etmiyorum , yok geçen bir radyo için test edeyim dedim , gitti neydi o Avuçiiiçi diyen adam uzaylı xxx Topaloğlu ,işte ondan falan çaldı yok bu adamdan olmaz ben ışık göremiyorum eh[signature][hline]"Haplo"
Mesaj tarihi:
yok konuşmamıştık hiç, artı wj diil dj olcek sanırım o başlıktaki[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın
Mesaj tarihi:
dj canlısı
wj sanalı[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Here I'll walk through the field where I died
I will fight and let the voice ring true
I am the ghost.Standing next to you
Mesaj tarihi:
oki oki , varsın benim listemde zati[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın
Mesaj tarihi:
için fesat oolum senin, herşey san'at için... hem ben onun teyzesi yaşındayım ;-)[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın
Mesaj tarihi:
şimdi djleri koruma ve yüceltme cemiyeti sana dava açmazsa terbiyesizim, bekle ve gör :)[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın
Mesaj tarihi:
bizim de prezentabl sesimiz olsa böyle fanatiklerimiz olurdu.. :)

ha 3-5 bayan wj olursa profesörlerin çoğunun bayan olması misali bir istatistik ortaya çıkacak, forum üyelerinin cinsiyeti oranlaması ile okur yazarların cinsiyet ortalaması misali.. :-p[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Mesaj tarihi:
said:
Trojanmistress, 09 Temmuz 2004 16:36 tarihinde demiş ki:
hem ben onun teyzesi yaşındayım ;-)

Eh yani.
Narin'in de teyzesi yaşındasın.
Ama yakışıklım derken teyzelik yalan oluyor sanırım ehurf ...[signature][hline]Can't remember to forget you.
  • Yeni Oluştur...