Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gidiyorum Buralardan...

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

İlke'nin ilk İsveç'e gittiği zaman geldi aklıma öyle diyince. Gider gitmez aradı böyle, "abi burası inanılmaz güzel bir yer" diye, sonra bir kaç gün sonra tekrar konuştuk, "olm MÜKEMMEL burası, herşey çok düzenli, hiç bir şey aksamıyor, inanılmaz mutluyum".

Sonra aradan 5 ay mı ne geçti, İlke aradı, "abi herşey çok düzenli, hiç bir şey aksamıyor, kafayı yemek üzereyim nefret ediyorum buradan."

Sana da aynısı olmaz İNŞ KNK.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

İlke'nin ilk İsveç'e gittiği zaman geldi aklıma öyle diyince. Gider gitmez aradı böyle, "abi burası inanılmaz güzel bir yer" diye, sonra bir kaç gün sonra tekrar konuştuk, "olm MÜKEMMEL burası, herşey çok düzenli, hiç bir şey aksamıyor, inanılmaz mutluyum".

Sonra aradan 5 ay mı ne geçti, İlke aradı, "abi herşey çok düzenli, hiç bir şey aksamıyor, kafayı yemek üzereyim nefret ediyorum buradan."

Sana da aynısı olmaz İNŞ KNK.

AHAHAHAHHAHAHAH abi 5 ay sonraki replik beni benden aldı. ve haklı adam yani, hayat adeta sims gibi ahha
Sosyal ağlarda paylaş

kanka, bana olmaz cunku hic bir sey duzenli degil, turkiyedeki gibi millet arabalariyla basip teker yakiyor, her yer kalabalik ve saat gece 2 de bile sokaklar dolu, insan var her yerde... gevurlar falan da var, eskiden guzeldi, cok sey degismemis gibi gozukuyor ama gorecez.

ve evet mort, feci heycanliyim oyle boyle degil. Umarim buraya geldigime degecek bir iste calisip OH PARALAR diye gezerim :D
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

El Maktum batıyormuş bu arada, size de sıçramasın oradan.

Nereye gitse işsiz kalıyor diye dalga geçerim sonra.

El maktum uzun zamandir zaten neyine guvenerek bu kadar harcama yapiyordu, hic birimiz bilemiyorduk, al iste, patladi kicinda sfgsg.

Burda petrol hala var ve halen dunyanin petrol ihtyacinin 72% sini karsiliyorlar, daha uzun yillar zengin burasi... ama bi Qatar gibi de degil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...