dory Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 azmooo bol şanslar simdiden insallah cok zengin olursun da beni de yaninda işe alırsın ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 uçaktan indiğinizde o ilk sıcağı yüzüne yiyiyorsunuz ya resmen suratınıza üfleyen bir klima var lan diyorsunuz. güzel yer ama o taraflar da, arabistan = çöl / şeriat geliyor defaul akla da değilmiş. bi de gıda çok ucuz. bol bol ye. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Gelirken bana bişey getir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 hepimize hurma getircek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 valla masq, alisigim buralara, dogup buyudum ve guzel gunlerim oldu burda. Simdi ilk izlenimim daha da guzellesmis olmasi, umarim tutar. Hava da tam bahar havasi, ne sicak, ne soguk, guzel valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 heyecanlısındır da şimdi yeni bi hayat kuracan oralarda bakalım neler olacak hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 hurma sat bana dersen gg olursun oralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 İlke'nin ilk İsveç'e gittiği zaman geldi aklıma öyle diyince. Gider gitmez aradı böyle, "abi burası inanılmaz güzel bir yer" diye, sonra bir kaç gün sonra tekrar konuştuk, "olm MÜKEMMEL burası, herşey çok düzenli, hiç bir şey aksamıyor, inanılmaz mutluyum". Sonra aradan 5 ay mı ne geçti, İlke aradı, "abi herşey çok düzenli, hiç bir şey aksamıyor, kafayı yemek üzereyim nefret ediyorum buradan." Sana da aynısı olmaz İNŞ KNK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Xaenin said: İlke'nin ilk İsveç'e gittiği zaman geldi aklıma öyle diyince. Gider gitmez aradı böyle, "abi burası inanılmaz güzel bir yer" diye, sonra bir kaç gün sonra tekrar konuştuk, "olm MÜKEMMEL burası, herşey çok düzenli, hiç bir şey aksamıyor, inanılmaz mutluyum". Sonra aradan 5 ay mı ne geçti, İlke aradı, "abi herşey çok düzenli, hiç bir şey aksamıyor, kafayı yemek üzereyim nefret ediyorum buradan." Sana da aynısı olmaz İNŞ KNK. AHAHAHAHHAHAHAH abi 5 ay sonraki replik beni benden aldı. ve haklı adam yani, hayat adeta sims gibi ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 kanka, bana olmaz cunku hic bir sey duzenli degil, turkiyedeki gibi millet arabalariyla basip teker yakiyor, her yer kalabalik ve saat gece 2 de bile sokaklar dolu, insan var her yerde... gevurlar falan da var, eskiden guzeldi, cok sey degismemis gibi gozukuyor ama gorecez. ve evet mort, feci heycanliyim oyle boyle degil. Umarim buraya geldigime degecek bir iste calisip OH PARALAR diye gezerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 El Maktum batıyormuş bu arada, size de sıçramasın oradan. Nereye gitse işsiz kalıyor diye dalga geçerim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Azmodai said: ve evet mort, feci heycanliyim oyle boyle degil. Umarim buraya geldigime degecek bir iste calisip OH PARALAR diye gezerim :D bütün patiye davetiye mektubu yazmak durumunda kalabilirsin sonra, bak askere de gidiyom, güzel bi iş bulup hayata atılcam sonra. beklemedeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 emir ektigin icin ayrica sinirliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 sinirli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Sel basmış arabistanı: haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 o değilde ben şimdi kış ayazında sabahın 6:30 unda trenden inince ulus garından beni kim beyaz sedanıyla almaya gelecek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Xaenin said: El Maktum batıyormuş bu arada, size de sıçramasın oradan. Nereye gitse işsiz kalıyor diye dalga geçerim sonra. El maktum uzun zamandir zaten neyine guvenerek bu kadar harcama yapiyordu, hic birimiz bilemiyorduk, al iste, patladi kicinda sfgsg. Burda petrol hala var ve halen dunyanin petrol ihtyacinin 72% sini karsiliyorlar, daha uzun yillar zengin burasi... ama bi Qatar gibi de degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 @Tugba, valla haklisin tugbacim ama nasil bir aceleye geldik aklin durur valla. Yani 2 kasimda gitmeye karar verdim, 3 kasimda istifa ettim ve 26 kasimda buraya tasindim. Oldukca hizli oldu, hic biseye vaktim olmadi. @Ildeniz, kanka guzel gunlerdi, yine olur umarim ilerde sadfsg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 :( sen de gidince ankaraya gelip "naber nbapıyorsun?" demeye arayacağım kimse kalmadı.. (kuzenler bile yurtdışına taşındılar hep) daha da gelmem angaraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar