Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Absolut said:

Adam bişi sokmamış direk atlamış ya hayvanda anam ne oluyor len diye dalmış yani self defence.

adam aggro almış, biraz hunter tipi var bi fd yapamamış mı yani.. yuh
Mesaj tarihi:
"Nationale Volksarmee" said:

hayvanatbahcesinde ayinin kaldigi yere atlayan adam zor dakkilar yasadi. herif yasiyor korkmayin. Ayiyida polis vurmus hayati tehlikesi var.
http://www.bild.de/BILD/news/fotos/2009/11/23/baerenangriff-zoo-bern/zoobesucher-baer-03-14104079-mfbq,templateId=renderScaled,property=Bild,height=349.jpg

Zor dakikalar yaşamak genelde ayı tarafından parçalanma tehlikesi geçirmek oluyor.

Bu adam tehlikeyi geçirmemiş, direkt parçalanmış.
Zor dakikalar biraz kifayetsiz olmuş dolayısıyla.
Mesaj tarihi:
Ne olursa olsun, o insan ne durumda olursa olsun

insan hayatı > diğer canlılar

ha buna katılırsınız katılmazsınız sizin bileceğiniz iş, şahsen ben de pek katılmıyorum ama devletlerin politikasi böyle olmalıdır.
Mesaj tarihi:
tamam daha degerliyiz flmda sonucta hayvanat bahcesi gorevlisi mudahele etsin bayiltsinlar polisin cikarip hayvana ates etmeside cok mantikli degil oraya sonucta kazayla dusme ihtimali dusuk gibi korunakli bi yer oldugunu tahmin ediyorum.
Mesaj tarihi:
ya tabiki de haklısın resmen düşenin(eğer zihinsel bir rahatsızlığı yoksa varsa da onun yanındaki refakatcisi o zaman), hayvanat bahçesinin problemi ama gidip o koskoca ayıyı bayıltana kadar o adam ölebilirdi o yüzden vuruyor olabilirler. Ben yıllarca bu gibi olaylarda buna inandım tek çıkar yol vurmak diye yoksa kafayı yerdim.
Mesaj tarihi:
Tey tey ya aynı hareketi ben yapmıştım 1 ay ban yemiştim karakedi den.

Olmuyor ama böyle Popeye :P (Üstünden çok sular aktı tabi)

Adama çok yazık olmuş bu arada.
  • Yeni Oluştur...