Coder Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Absolut said: Adam bişi sokmamış direk atlamış ya hayvanda anam ne oluyor len diye dalmış yani self defence. adam aggro almış, biraz hunter tipi var bi fd yapamamış mı yani.. yuh
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 "Nationale Volksarmee" said: hayvanatbahcesinde ayinin kaldigi yere atlayan adam zor dakkilar yasadi. herif yasiyor korkmayin. Ayiyida polis vurmus hayati tehlikesi var. http://www.bild.de/BILD/news/fotos/2009/11/23/baerenangriff-zoo-bern/zoobesucher-baer-03-14104079-mfbq,templateId=renderScaled,property=Bild,height=349.jpg Zor dakikalar yaşamak genelde ayı tarafından parçalanma tehlikesi geçirmek oluyor. Bu adam tehlikeyi geçirmemiş, direkt parçalanmış. Zor dakikalar biraz kifayetsiz olmuş dolayısıyla.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Sağdaki mavi şeyler adamın parçaları sanırım. Zor dakikalar.
Fin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ayiyi neden vurur polis ben onu anlamam sonucta onu cikarmissin dogal ortamindan getirmissin oralara rahatsiz etme yani
veyr10 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Ne olursa olsun, o insan ne durumda olursa olsun insan hayatı > diğer canlılar ha buna katılırsınız katılmazsınız sizin bileceğiniz iş, şahsen ben de pek katılmıyorum ama devletlerin politikasi böyle olmalıdır.
Fin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 tamam daha degerliyiz flmda sonucta hayvanat bahcesi gorevlisi mudahele etsin bayiltsinlar polisin cikarip hayvana ates etmeside cok mantikli degil oraya sonucta kazayla dusme ihtimali dusuk gibi korunakli bi yer oldugunu tahmin ediyorum.
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 veyr10 said: insan hayatı > diğer canlılar (((o)
veyr10 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ya tabiki de haklısın resmen düşenin(eğer zihinsel bir rahatsızlığı yoksa varsa da onun yanındaki refakatcisi o zaman), hayvanat bahçesinin problemi ama gidip o koskoca ayıyı bayıltana kadar o adam ölebilirdi o yüzden vuruyor olabilirler. Ben yıllarca bu gibi olaylarda buna inandım tek çıkar yol vurmak diye yoksa kafayı yerdim.
Mino Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Tey tey ya aynı hareketi ben yapmıştım 1 ay ban yemiştim karakedi den. Olmuyor ama böyle Popeye :P (Üstünden çok sular aktı tabi) Adama çok yazık olmuş bu arada.
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Olay mahalli Arathi Basin. Adam sheeplemeyi denemiş ama işlemeyince maul+mangle yemiş
mani Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 haberlerde söyledi, adamın türk komşusu bu kurban bayramında ayıya girelim demiş ama birkaç detayı atlamış. sonuç böyle çok yazık tabi.
Öne çıkan mesajlar