Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hiç aldattınız mı ?

parvus

Öne çıkan mesajlar

Choericoe said:

Tek eşli olmayı saçma buluyorum kısacık dünyada,elbette düşünce/fikir bazında sadece 1 kişiyle anlaşıp evlenicem ama fiziksel olarak değişik tatlarada devam edicem,ediyorum;

Tabi aynı şekilde şuanda birlikte olduğum kız arkım,yada gelecekte eşimde beni aldatabilir istediği gibi,ben ne tarz hayatı kabul edersem kız arkımda o tarz yaşayabilmeli

Bu arada bende 20,21 yaşlarına kadar tek eşliliği tercih eden,aldatma noktasını önemseyen biriydim,sonra zamanla hayat felsefelerim değişti,herşeyi biraz daha rahat yaşamaya karar verdim,onun bir sonucu oldu bu düşüncem.
Yinede geleceğim meçhul bu konuda,
-hormonların peşinden giderken kendimi aptal gibi hissediyorum
-birisine bağlanırken ve üstüne bir de kıza, bu vücudun ölene kadar benim arabeski yaparken yine aptal gibi hissediyorum

uzuluyorum sana :/ eksikliklerini ve yetersizliklerini bu sekilde kendine ispatlamak zorunda kaldigin icin. Lise travmatik gecmis belli.
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle aldatanlar bilir ki aldatma duygusal değilse ki bu çok daha vahimdir. sonuçta alınan şey aynıdır tek eşliliği savunalım ve sevgilinizi sakın kandırmayın.
eğer başka kadınlarla birlikte olmak istiyorsa bi erkek (erkek bakış açımla anlatıyorum) ayrılmalı ..
aldatmamanın hazzı başkadır dostlar aldatmanın yaşattğı anlık hazdan çok daha fazlası .
bağlanmak olgun kişi için güzeldir ve önemli bir erdemdir.
Sosyal ağlarda paylaş

dufrasne said:

Ben adamın mesajında bir eksiklik-yetersizlik göremedim. Gayet mantıklı ve özgüvenli geldi hatta. Aynı görüşte olduğum için söylemiyorum, tam olarak değilim. Sadece merak ettim yani neresinde var bir eksiklik.

adam godoş farkındaysan
kız arkadaşım, karım gitsin beni aldatsın diyo iyi oku.
adamla tam olarak aynı görüşte değilmi diyosun.
sende godoşluğa yeni adımmı attın yoksa ?
Sosyal ağlarda paylaş

kendim aldatıyorsam partnerim aldatır demiş.
Delikanlılık yapıcağım derken insanlara saçmasapan sıfatlar yüklemeyin .

Ayrıca aldatmak çok göreceli bir kavram . ilişkim var biriyle takıldım olayı ilişkin ciddiyetiyle alakalı bir şeydir ,ciddiyetini gösterir.

Biriyle evlendikten sonra da bir zahmet aldatma, hayatını adamışsın ona. en ciddi ilişkiden daha üst düzeyde bir konum .
Sosyal ağlarda paylaş

kermit senin bu derece acayip yaklaşmanı anlayamıyorum. sebep sevgili bile bulamıyorum millet bulup üstüne aldatıyor deyip sinire girmek mi yoksa anti-godoş yeminin mi var ? sanane herkes kendi hayatını yaşıyor. hani görüşleri söylersin ama hakaret edemezsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:

Choericoe said:

Tek eşli olmayı saçma buluyorum kısacık dünyada,elbette düşünce/fikir bazında sadece 1 kişiyle anlaşıp evlenicem ama fiziksel olarak değişik tatlarada devam edicem,ediyorum;

Tabi aynı şekilde şuanda birlikte olduğum kız arkım,yada gelecekte eşimde beni aldatabilir istediği gibi,ben ne tarz hayatı kabul edersem kız arkımda o tarz yaşayabilmeli

Bu arada bende 20,21 yaşlarına kadar tek eşliliği tercih eden,aldatma noktasını önemseyen biriydim,sonra zamanla hayat felsefelerim değişti,herşeyi biraz daha rahat yaşamaya karar verdim,onun bir sonucu oldu bu düşüncem.
Yinede geleceğim meçhul bu konuda,
-hormonların peşinden giderken kendimi aptal gibi hissediyorum
-birisine bağlanırken ve üstüne bir de kıza, bu vücudun ölene kadar benim arabeski yaparken yine aptal gibi hissediyorum

uzuluyorum sana :/ eksikliklerini ve yetersizliklerini bu sekilde kendine ispatlamak zorunda kaldigin icin. Lise travmatik gecmis belli.

Ben hala Azmo'nun ciddi ciddi yazdığı bu mesajı merak ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

parvus said:

kermit senin bu derece acayip yaklaşmanı anlayamıyorum. sebep sevgili bile bulamıyorum millet bulup üstüne aldatıyor deyip sinire girmek mi yoksa anti-godoş yeminin mi var ? sanane herkes kendi hayatını yaşıyor. hani görüşleri söylersin ama hakaret edemezsin.

ucu dokundumu ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...