peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 paspatur said: aldatma, aldatılanlar aldatanları asla aldatmazlaraldat olucak o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 aldatmayı denedim diyelim. gençlik vardı. ldr vardı. ama beceremedim. kötü oldum, saçma oldum filan. sigaraya başlamak gibi sanırım ilk öksürüğü atlatırsan gerisi geliyor atlatamadım ben. niyetim yok bir daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Fistan said: bi de aldatcak bulamayanlar var. 1. yi zor buluyolar zaten buldum mu aldatıcaksın :)-D :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ben kendimi aldatıyorum sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Choericoe said: Tek eşli olmayı saçma buluyorum kısacık dünyada,elbette düşünce/fikir bazında sadece 1 kişiyle anlaşıp evlenicem ama fiziksel olarak değişik tatlarada devam edicem,ediyorum; Tabi aynı şekilde şuanda birlikte olduğum kız arkım,yada gelecekte eşimde beni aldatabilir istediği gibi,ben ne tarz hayatı kabul edersem kız arkımda o tarz yaşayabilmeli Bu arada bende 20,21 yaşlarına kadar tek eşliliği tercih eden,aldatma noktasını önemseyen biriydim,sonra zamanla hayat felsefelerim değişti,herşeyi biraz daha rahat yaşamaya karar verdim,onun bir sonucu oldu bu düşüncem. Yinede geleceğim meçhul bu konuda, -hormonların peşinden giderken kendimi aptal gibi hissediyorum -birisine bağlanırken ve üstüne bir de kıza, bu vücudun ölene kadar benim arabeski yaparken yine aptal gibi hissediyorum uzuluyorum sana :/ eksikliklerini ve yetersizliklerini bu sekilde kendine ispatlamak zorunda kaldigin icin. Lise travmatik gecmis belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Ben adamın mesajında bir eksiklik-yetersizlik göremedim. Gayet mantıklı ve özgüvenli geldi hatta. Aynı görüşte olduğum için söylemiyorum, tam olarak değilim. Sadece merak ettim yani neresinde var bir eksiklik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 öncelikle aldatanlar bilir ki aldatma duygusal değilse ki bu çok daha vahimdir. sonuçta alınan şey aynıdır tek eşliliği savunalım ve sevgilinizi sakın kandırmayın. eğer başka kadınlarla birlikte olmak istiyorsa bi erkek (erkek bakış açımla anlatıyorum) ayrılmalı .. aldatmamanın hazzı başkadır dostlar aldatmanın yaşattğı anlık hazdan çok daha fazlası . bağlanmak olgun kişi için güzeldir ve önemli bir erdemdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Kadın gibi tanrının bize en güzel armağanı olan bu eşsiz yaratıkları aldatmak dünyanın en çirkin şeyi olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Herkes herkesi aldatır, illa fiziksel olması gerekmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Aldatmak zayıf insanların işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 http://i101.photobucket.com/albums/m78/aarrgghhv2/costanzaPopcorn.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 dufrasne said: Ben adamın mesajında bir eksiklik-yetersizlik göremedim. Gayet mantıklı ve özgüvenli geldi hatta. Aynı görüşte olduğum için söylemiyorum, tam olarak değilim. Sadece merak ettim yani neresinde var bir eksiklik. adam godoş farkındaysan kız arkadaşım, karım gitsin beni aldatsın diyo iyi oku. adamla tam olarak aynı görüşte değilmi diyosun. sende godoşluğa yeni adımmı attın yoksa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 kendim aldatıyorsam partnerim aldatır demiş. Delikanlılık yapıcağım derken insanlara saçmasapan sıfatlar yüklemeyin . Ayrıca aldatmak çok göreceli bir kavram . ilişkim var biriyle takıldım olayı ilişkin ciddiyetiyle alakalı bir şeydir ,ciddiyetini gösterir. Biriyle evlendikten sonra da bir zahmet aldatma, hayatını adamışsın ona. en ciddi ilişkiden daha üst düzeyde bir konum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 aldattıran godoşsa , aldatanda godoştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 aldım attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 forumda çok godoş var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ahha godoş çok güzel kelime ya kim türetmiş bunu asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 kermit senin bu derece acayip yaklaşmanı anlayamıyorum. sebep sevgili bile bulamıyorum millet bulup üstüne aldatıyor deyip sinire girmek mi yoksa anti-godoş yeminin mi var ? sanane herkes kendi hayatını yaşıyor. hani görüşleri söylersin ama hakaret edemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Azmodai said: Choericoe said: Tek eşli olmayı saçma buluyorum kısacık dünyada,elbette düşünce/fikir bazında sadece 1 kişiyle anlaşıp evlenicem ama fiziksel olarak değişik tatlarada devam edicem,ediyorum; Tabi aynı şekilde şuanda birlikte olduğum kız arkım,yada gelecekte eşimde beni aldatabilir istediği gibi,ben ne tarz hayatı kabul edersem kız arkımda o tarz yaşayabilmeli Bu arada bende 20,21 yaşlarına kadar tek eşliliği tercih eden,aldatma noktasını önemseyen biriydim,sonra zamanla hayat felsefelerim değişti,herşeyi biraz daha rahat yaşamaya karar verdim,onun bir sonucu oldu bu düşüncem. Yinede geleceğim meçhul bu konuda, -hormonların peşinden giderken kendimi aptal gibi hissediyorum -birisine bağlanırken ve üstüne bir de kıza, bu vücudun ölene kadar benim arabeski yaparken yine aptal gibi hissediyorum uzuluyorum sana :/ eksikliklerini ve yetersizliklerini bu sekilde kendine ispatlamak zorunda kaldigin icin. Lise travmatik gecmis belli. Ben hala Azmo'nun ciddi ciddi yazdığı bu mesajı merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 parvus said: kermit senin bu derece acayip yaklaşmanı anlayamıyorum. sebep sevgili bile bulamıyorum millet bulup üstüne aldatıyor deyip sinire girmek mi yoksa anti-godoş yeminin mi var ? sanane herkes kendi hayatını yaşıyor. hani görüşleri söylersin ama hakaret edemezsin. ucu dokundumu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 hyr bana nie dokunsun ben çatır çatır seviştikten sonra ucu kime dokunuosa odur godoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ben aldatıyorsam sevgilim de aldatsın demek bence, ben aldatayım ama o yan gözle bile bakmasın diyen çakma delikanlılardan çok daha iyidir... ayrıca işin içinde aşk varsa zaten aldatma bir zahmet de, yoksa da, ciddi değilsen, fırsat da çıktıysa, alkol de varsa, aldatmayanın çükü düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Biri aldatma tutosu hazırlasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 birbirinize kötü kötü şeyler ima etmeyin arkadaşlar. sevgililerinizi de aldatmayın, sonra çarpılır ters yürür ters işersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Peki popomuzdan yemek sokarsak ağzımızdan kakamızı yapar mıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar