parvus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Evet paticik itiraf ediyor temalı konulara bir ek daha. Girizgahı ben yapayım, iki kez aldattım, iki farklı insanı aldattım. Gurur duymuyorum, üçüncü tekil şahıslar biliyordu sevgilim olduğunu, birinde itiraf ettim terk edildim. Diğerinde zaten sürüncemedeydi ve bitecekti. Yine de söyleme cesaretini bulamadım. Lütfen yine saçma sapan troll mesajları gelmesin. Çevrem yavaştan how i met your mother, kavak yelleri türü herkesin herkesle kırıştırdığı dizilere mi dönüyor yoksa her yerde mi böyle onu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Bir kaç kere (2-5) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ben aldatmıyorum açık açık söylüyorum oda süperötesi bir insan olduğum için bırakamıyor beni kkthxbb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 karşındaki insan sana deli gibi aşıksa aldatmak olur o seni sevmiyorsa normal bir insan olarak görüyo ve genede kopamıyosanız bu aldatmak olmaz. Artık duygusal açıkları başka ilişkilerde kapamak olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nationale Volksarmee Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 2-5 nedir ya güldüm. ya bu naneyi yemisindir yada yememis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 abi sadece duygusal aldatmak var bi de : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 olmadı böyle bi şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 KAÇAK ET KESİCENKİ PİSTONLAR İYİ ÇALIŞSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 check it out bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 70 80 kere falan galiba. sonra aramızda halettik. telafi ettik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Abi insanların kız arkadaşları okuyor bu siteyi. Kollayın poponuzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 çok şükür aldatmayanlar varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Delikanlı adam aldatmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Yok aldatmadım valla. Melek gibiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ihtiyaçlardan ihtiyaçtan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Aldatmayız, aldatanı da sevmeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 aldatmadim, aldatmam da duygusal-fiziksel aldatmanin arasinda fark ya da ayricalik oldugunu düsünenler varsa, onlarin fikir paylasmalari da enterasan olur bence. ki ikisi de ayni bok. güvensizlige yol acar her halükarda fekat arasinda fark oldugunu düsünenlerin fikirlerini merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Sevgilini çok seviyosan onu arzuluyosan o da vermiyosa gidip başkasıyla ihtiyaç gideriyosan fiziksel aldatmadır asdf..Ötekinden daha iyi halde olduğu için affedilebilir asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Dartanian said: Sevgilini çok seviyosan onu arzuluyosan o da vermiyosa gidip başkasıyla ihtiyaç gideriyosan fiziksel aldatmadır asdf..Ötekinden daha iyi halde olduğu için affedilebilir asdf ohaa animal lore 100 galiba. bak arka sayfaya ben nasıl anlatmışım kibar kibar afasdfsdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Farklı şeylerden bahsetmişiz ki ya..Senin anlattığında aşk değil alışkanlık var.Bende aşk var ama kızın da kendine göre evlenene kadar vermeme prensibi var asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 seviyosan arzuluyosan deli gibi aşıksan illa ihtiyaçlarını başkasıyla gidericem diye bi şart yoktur. allah sana 2 el vermiştir. madem kızı seviyosun deli gibi aşıksın kaybetmek istemiyosun öyle şeylere gerek duymaz sabredersin beklersin. ha orospuya gitmişsin para vermişsin ha diskoda şurda burda bi kızı denk getirmişsin ne farkı var ? sevişiyosanda bi duygu olacak abicim odun gibi sadece o işi yapmak ddiğim gibi gidip orospuya para bayılmaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 @dart insan aşık olmadığı kişiye alışamaz. he aldatmak sadece cinselliklede olmaz hemen fesatlaşmasın kalplerinizin. sevgiye ilgiye muhtaçsındır gider bir kızın dizine yatar saçını okşatırsın. hayat bu her an herşey olabilir agatör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Dartanian said: Sevgilini çok seviyosan onu arzuluyosan o da vermiyosa gidip başkasıyla ihtiyaç gideriyosan fiziksel aldatmadır asdf..Ötekinden daha iyi halde olduğu için affedilebilir asdf (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Ahahaha öyle düşündüm bi kızın dizinde yatıyon sen falan ahahahahah saçını okşuyo asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar