bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 said: Pegasus'tan ikinci kampanya İlk kampanyasında 100 bin bileti 9.99 liradan satıp tüketen Pegasus Havayolları, yeni bir kampanyaya başlıyor. Pegasus şimdi de 100 bin koltuğunu herşey dahil 29.99 TL’den satışa çıkarıyor. Pegasus'un yeni kampanyası, 24, 25 ve 26 Kasım tarihlerinde biletini alan ilk 100 bin kişiye 29.99 TL’ye uçma fırsatı sunuyor. Kampanya, Aralık 2009’dan Mart 2010 tarihine kadar yapılacak iç hat tek yön seyahatlerde ve Sabiha Gökçen Havaalanı kalkışlı olarak geçerli olacak. Biletler bu gece 00.00 itibariyle flypgs.com'dan alınabilecek. kaynak güzelmiş. bende bol bol istanbul için bilet alabilirim aralık ile mart arası. fiyat über
sinad Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ya bende arkadaşın yanına gidicem kestiremiyorum ki. Hibidiklerde ne zaman kredi kartım dolu olsa kampanya yapıyolar.
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Havacılıkta ucuz fiyat felakete kapı açmaktır ya. O uçakların düzenli bakımlarının yapılması gerekiyor. Uçak uçurmak baya pahalı bir iş. Ucuza bilet satınca o bakımlar, kontroller çok da iyi yapılmıyordur diye düşünüyorum. Onur Air'ın uçağının düşmesinden de hatırlayabiliriz bunu. Bence hata ediyorlar halkı uçuruyoruz diyip sürümden kazanma yoluna giderken şirin gözüküyolar ama bi yandan insaların hayatını riske atıyolar. Tabii muhtemeln bunu yapmıyo da olabilirler ama tüm bakımları kontrolleri vs. zamanında ve bütünüyle gerçekleştirseler böyle komik rakamlara bilet satamamaları lazım bence..
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 hürriyetin sitesini okudun mu bugün. gene thy'nin bir uçağının arızası vs.den bahsediyodu. yani pahalıya uçsanda thy gibi bir kurumla gene aynı kapıya çıkıyo ona bakarsan Türkiye burası.
Holy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 adamlar bir çok yerden kısıyor doğru ama uçağın bakımından falan kısmaları komik olmaz mı sence de :) o adamların bir uçağı düşünce milyonlarca dolar uçağın fiyatı, bir o kadar tazminatlar, cezalar vs. bunu göze alamazlar merak etme
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 THY tabi günde kaç uçuş yapıyor pegasus kaç tane ona da bakmak lazım. O kadar fazla uçak uçuran havacılık şirketlerinde arızaların yaşanması ender rastlanan bişey değil. Ayrıca THY'nin uçak bakımlarından sorumlu bi müdürünü tanıyoduk galiba o anlatıyodu saat kaç olursa olsun en ufak parçaı bulup getiririz yoksa uçak kalkmaz vs. diye. Yani onların iyi çalıştığını biliyorum, oradan yola çıkarak yazdım. Benim şansım olsa hiç uçağa binmem zaten çok korkarım uçaktan, ama mecburen bol bol biniyorum. O yüzden de ilgileniyorum tabi popo korkusundan sdfsd @Holy: adamlar uçağın düşecğini düşünmezler zaten düşüncek olsalar tabii ki o riski almazlar. Ama mantık "amaan bi vida oynadı diye uçak mı düşecek" olursa, ki olabilir olmuşluğu vardır, işte o zaman yandık :D
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Thy'de bir tanıdığımız uçak mühendisi okuduğum bölüm nedeniylede bende pek bir ilgiliyim o konulara. Demek istediğim ucuz bilet var diye kötü uçaktır bu düşeriz korkusu olmamalı. Ona bakarsan firmalar içerisinde gene en çok arıza yapan THY ve en pahalısı o.
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Ya dediğim gibi o kadar uçak uçursan illa arıza çıkar, uçaklar da yorulur :) Ben bi de bu onur air ve atlasjet ilk çıktığında sermaye eksikliğinden kullanılmış uçakları yenileyip kullandıklarını okumuştum. Durum hala öyleyse zaten iki kat dikkatli akım yapılması lazım. Umarım sen haklısındır abi, ki ben de pegasusla falan gidiyorum ama yine de içim THY ile daha rahat oluyo
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 benim ömrüm o uçaklarda geçti. düşersek birgün kader kısmet mukadderat deriz yapcak birşey yok.
Holy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 nileppezdel said: THY tabi günde kaç uçuş yapıyor pegasus kaç tane ona da bakmak lazım. O kadar fazla uçak uçuran havacılık şirketlerinde arızaların yaşanması ender rastlanan bişey değil. Ayrıca THY'nin uçak bakımlarından sorumlu bi müdürünü tanıyoduk galiba o anlatıyodu saat kaç olursa olsun en ufak parçaı bulup getiririz yoksa uçak kalkmaz vs. diye. Yani onların iyi çalıştığını biliyorum, oradan yola çıkarak yazdım. Benim şansım olsa hiç uçağa binmem zaten çok korkarım uçaktan, ama mecburen bol bol biniyorum. O yüzden de ilgileniyorum tabi popo korkusundan sdfsd @Holy: adamlar uçağın düşecğini düşünmezler zaten düşüncek olsalar tabii ki o riski almazlar. Ama mantık "amaan bi vida oynadı diye uçak mı düşecek" olursa, ki olabilir olmuşluğu vardır, işte o zaman yandık :DBence biraz daha araştırmalısın bu konu hakkında :) kampanyalı uçuşlar dünyanın her yerinde var. Avrupa'da 1 euro'ya herşey dahil biletler satılıyor bir çok kampanyada. Uçak düşmesi işi ise %90 şans işi. Çoğunun sebepleri önceden öngörülemeyen bir arıza dolasıyla gerçekleşiyor. Merak etme kimse o vida çıktığı zaman uçağın uçmasına izin vermez, önce vidayı takarlar :)
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Koltuklar sınırlı sayıda ve uçağın o dönemlerde zaten olabilecek boş koltuk yüzdesini hesaplayarak yapıyolar. Bi uçak komple 29 liradan gitmiyo yani. Uçak boş koltukla uçacağına 29liradan veriyolar. Birde denetimler çok sıkı teknik konularda, kafasına göre bi firma istediği şeyi yapamıyor uçağa, zaten özel firmaların çoğunun teknik konuda yapabilicekleri sınırlı,çoğu şeyi THY tekniğe yaptırıyolar, aynı cacık yani.
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 herşey bir tarafa fiyat bence çok iyi
yav Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 nil gene yazmışsın baya eheueh. sadece istanbul'a mı uçmamız lazım sabiha gökçen falan demiş? antalyaya gidicektim uçakla gideyim bari izmirden edit: sadece ist-sabiha'dan uçmamız gerekiyor sanırım. meh
GEd Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 9 euroya almanya turkiye biletleri koydu germanwings yillarca. Reklam falan ayaklari, rekabet , ucuza uçunca uçak düşer senaryosu biraz olmamış.
Holy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 yav said: nil gene yazmışsın baya eheueh. sadece istanbul'a mı uçmamız lazım sabiha gökçen falan demiş? antalyaya gidicektim uçakla gideyim bari izmirden edit: sadece ist-sabiha'dan uçmamız gerekiyor sanırım. mehsabiha ile pegasus'un özel anlaşması falan var o yüzden oradan sanırım. pegasus'un özel park yeri falan var sabiha gökçen'de.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 nileppezdel said: Havacılıkta ucuz fiyat felakete kapı açmaktır ya. O uçakların düzenli bakımlarının yapılması gerekiyor. Uçak uçurmak baya pahalı bir iş. Ucuza bilet satınca o bakımlar, kontroller çok da iyi yapılmıyordur diye düşünüyorum. Onur Air'ın uçağının düşmesinden de hatırlayabiliriz bunu. Bence hata ediyorlar halkı uçuruyoruz diyip sürümden kazanma yoluna giderken şirin gözüküyolar ama bi yandan insaların hayatını riske atıyolar. Tabii muhtemeln bunu yapmıyo da olabilirler ama tüm bakımları kontrolleri vs. zamanında ve bütünüyle gerçekleştirseler böyle komik rakamlara bilet satamamaları lazım bence.. saçmalık.. keza 1.hiçbir şirket uçağının düşmesini istemez. hem pahalıdır hem de prestij kaybıdır 2.bu fiyatlarla adamlar ucuza uçmuş olmuyorlar, fiyatlarını kâr edecekleri ama ilgi çekecekleri seviyelere indirmek için bu yaklaşımlara başvuruyorlar. 3.doğru olsa ryanair, easyjet ve germanwings acaaaaaaaaip kayıplarla uçuyor olurdu.. herhalde paso uçakları düşerdi.. ama bakıyoruz ki yok öle bişi. kısaca saçma bi yaklaşım olmuş. kampanyalı uçuşlara devam.(tu) keşke daha fazla ucuz uçuş şirketi tr pazarına girse
kermit Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 17 tane aldım ben rahat rahat takılcam
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Bu geçen Perşemde yi Cuma ya bağlayan gece 00:00 da açıldı yalnız. İçerde adamı onlarda tüketti hemen hafta sonlarını vs.
sinad Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Bakımı yapılan uçaklar ayrıca denetimden geçiriliyor. Yani pegasusun uçaklarına pegasus teknik ekibi bakım yapmıyor. Bu yüzden ucuza koltuk veriyoruz bakımdan kısıyoruz diye birşey sözkonusu değil. Pegasus'un stratejisi çok farklı.Adamlar tamamen iç hatlardaki pazar paylarını yükseltmek istiyorlar. ve dendiği gibi THY nin mesela AHL de verdiği alan vergisi diğer firmalara göre çok az ama THY fiyat düşürmüyor çünkü pazara hakim. Sabiha Gökçen'de de pegasus un alan vergisi düşük.
kermit Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 dasaaa said: nileppezdel said: Havacılıkta ucuz fiyat felakete kapı açmaktır ya. O uçakların düzenli bakımlarının yapılması gerekiyor. Uçak uçurmak baya pahalı bir iş. Ucuza bilet satınca o bakımlar, kontroller çok da iyi yapılmıyordur diye düşünüyorum. Onur Air'ın uçağının düşmesinden de hatırlayabiliriz bunu. Bence hata ediyorlar halkı uçuruyoruz diyip sürümden kazanma yoluna giderken şirin gözüküyolar ama bi yandan insaların hayatını riske atıyolar. Tabii muhtemeln bunu yapmıyo da olabilirler ama tüm bakımları kontrolleri vs. zamanında ve bütünüyle gerçekleştirseler böyle komik rakamlara bilet satamamaları lazım bence.. saçmalık.. keza 1.hiçbir şirket uçağının düşmesini istemez. hem pahalıdır hem de prestij kaybıdır 2.bu fiyatlarla adamlar ucuza uçmuş olmuyorlar, fiyatlarını kâr edecekleri ama ilgi çekecekleri seviyelere indirmek için bu yaklaşımlara başvuruyorlar. 3.doğru olsa ryanair, easyjet ve germanwings acaaaaaaaaip kayıplarla uçuyor olurdu.. herhalde paso uçakları düşerdi.. ama bakıyoruz ki yok öle bişi. kısaca saçma bi yaklaşım olmuş. kampanyalı uçuşlara devam.(tu) keşke daha fazla ucuz uçuş şirketi tr pazarına girse ayrıca ekleyim dasaaa sana bana göre zarar ettikleriyok. adamların sanki 1 tane uçağı yok onuda 29.99 a biletini satışa çıkarsınlar. bi uçakta 29.99 luk biletli yolcu varsa diğerindede 199 luk 299 luk yolcular var sonuçta. bi yerden kısarken bi yerden geçiriyo bana göre. bide yazmak istediklerimi yazmışsın beni kurtardın bu dertten saol. her eve lazımsın
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Kıbrıs uçuşları da dahil olsa keşke :(
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 bi de şu var. uçak yakıtla uçuyor (şaşırdınız di mi eminim yakıtla uçtuğunu bilmiyordunuz) bu aleti ahva tutmak için ağırlığa göre yakıt hesaplıyorsun.. mesela uçağa aptal skylife koymuyorsun ve tüm ağırlığından kurtulmuş oluyorsun. onun yerine yolcu koyuyorsun.. yemek servisi yapmıyorsun ve yemek aracının ağırlığından kurtuluyorsun.. ve.. evet evet yerine yolcu koyuyorsun.. bagajı limitliyorsun ve.. evet yine yolcu koyuyorsun.. kısaca bol bol yolcu uçurmuş oluyorsun.. diğer ekstralara verdiğin ağırlık yerine.. tabii koltuk aralarını da daralttık..
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Gerçi 29.90 da olsa bilet peder bey köprüden geçip te sabiha gökçenden almaz beni. 1 kere ucuz diye sabiha gökçene indim demediğini bırakmadı
Cons Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 dasaaa said: nileppezdel said: Havacılıkta ucuz fiyat felakete kapı açmaktır ya. O uçakların düzenli bakımlarının yapılması gerekiyor. Uçak uçurmak baya pahalı bir iş. Ucuza bilet satınca o bakımlar, kontroller çok da iyi yapılmıyordur diye düşünüyorum. Onur Air'ın uçağının düşmesinden de hatırlayabiliriz bunu. Bence hata ediyorlar halkı uçuruyoruz diyip sürümden kazanma yoluna giderken şirin gözüküyolar ama bi yandan insaların hayatını riske atıyolar. Tabii muhtemeln bunu yapmıyo da olabilirler ama tüm bakımları kontrolleri vs. zamanında ve bütünüyle gerçekleştirseler böyle komik rakamlara bilet satamamaları lazım bence.. saçmalık..
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 kendin gel olm geri.. yok bi mount edebileceğin bi hayvanın falan??
Öne çıkan mesajlar