pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 RRa said: pekaziz said: Bana ne takımların alacağı paradan. Aldıkları yetmedi mi bugüne kadar? Beleşe maç izlemek istiyorum 15 sene öncesi gibi. 15 sene öncesi gibide avrupa kupalarına kasımda veda edersin. Bir şey yapamıyorlar ki zaten? Ayrıca sırf tvden gelen parayla ayakta duran takım batsın gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 rra benim yazdığımı görmezden gelmez misin pls... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 çoğu klübün en büyük para kaynağı tv gelirleri.maçlar şifresiz olursa o gelirin çok büyük bir bölümünü kaybetcekler.lig maçlarının şifresiz verilceğini sanmıyorum olursa bizim için iyi olur ama anadolu klüpleri için çok kötü olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 görmezden gelmedim zaten. trt devletin televizyonu. trtnin şuan gütmesi gereken amaç maddi kaygı içinde bulunmadan diğer yayın organlarının maddi gelir kaygısı taşıyarak yayınlamadığı şeyleri yayınlamak. nedir bunlar; belgeseller, tarih programları, kültür sanat programları. spor alanında da yine çoğu spor kanalının bile maddi gelir kaygısı yüzünden yayınlamadığı kürek, atletizim, bilardo, binicilik gibi sporlara eğilsinler ve yayınlasınlar. bana trt süper ligi yayınlamasın bunları yayınlasın. maddi gelir kaygısı olanlar süper ligi yayınlasın takımlarımada kazandığı gelir oranında gelir versin. benim türk futbolum kazansın ben cebimden para verir dekoderimi alir izlerim. ama trt verirde klüplere yine aynı paralar ödenirse 2 dekoder parasına bedel olur ve benden izinsiz benim cebimden çikmiş paralar olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 avrupa'da ileri gidemezsin diyip sonra anadolu takımlarından dem vurman da iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 @cado ya arkadaşım anlamıyo musunuz? trt alsa da ihale ile alıcak havuz yine bozulmıcak. @rra Halk futbol izlemek istiyosa trt alır bunu gösterir. trt nin görevi halka hizmet etmektir ondan aldığı vergilerle. belgesel de yayınlamasın o zaman national geographic var vs var senin mantığınla. ayrıca şu anda senin cebinden çıkan paralar çok güzel yerlere harcanıyor ya, futbola harcanmasın doğru... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Federasyonunn A Grubu Yayın ihalesinin en önemli şartlarından biri maçların şifreli olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 trt'de bunu bilmeden koşuyo zaten bu işin peşinden di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Trt-Telekom girecek ihaleye muhtemelen bir kutu bi sistem getireceklerdir.Hatta şu "teledünya" ya bu yüzden ağırlık vermiş olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Ülkemizde yerel takım taraftarlığı olmadığı ve herkes 3 büyük hastası olduğu için, Anadolu kulüplerinin ana geliri TV yayın payları ve 6+2 ile büyük darbe yiyen genç oyuncu satışları. Bunu da gözönüne almak gerek, Fener'in Cimbom'un franchise gelirleri çok diye diğerlerini unutmak olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 sinad said: Federasyonunn A Grubu Yayın ihalesinin en önemli şartlarından biri maçların şifreli olması. trt alırsa her şekilde yapar ihale şartlarında şifrelimi diyor tamam kabul ama bu şifreli kanalın fiyatına karışamaz. TRT de alın kardeşim şifre kutusu aylık 5-10 TL şeklinde birşey çıkartır şifrelimi şifreli işte. Yok avrupa kupaları için bilmemne üyesi ol, lig için bilmemne üyesi ol yakındas mille maçlarıda başka bir firma decodere bağlar :) Ben TRT nin alıp ücretsiz vermesi taraftarıyım veya çok uygun aylık abonelik paketleri ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 konu hakkındaki görüşlerimi fazlasıyla ifade edebildiğime inanıyorum. son olarak söyleyeceğim fenerbahçe takımının gelirinin % azını oluşturduğunu söylediğiniz naklen yayın ihalesinde klüplerine alacağı gelirin düşmesi halinde buna ilk karşı çıkacak takımda yine fenerbahçe olur. biz kendi tvmizden yayınlarız demeye başlar yine fenerbahçeli yöneticiler ve aziz yıldırım. bunuda buraya yazayım gün gelir alıntı yapar, tencerenin kapağını kapatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Benim verdiğim vergiyi çarçur edip millete beleş futbol izletmek değil trt'nin görevi. Onlarca spor var adam olsun onları yayınlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Takımların gelirinin düşeceğini nasıl öngörebiliyorsunuz ya :) kulüpler birliği bi karar alır, satmıyoruz lan yayın haklarımızı izlemeyin maç der, bak nasıl karışıyo o zaman ortalık. hepsi tutuşup saçarlar paraları merak etmeyin. İspanya'da daha önce benzeri yaşandı bu olayların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Masquerade said: Doğan Grubu almasın da kim yayınlıyorsa yayınlasın. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 olacaklar söyliyim; trt alacak ihaleyi. şansal & erman ve spikerler trt'ye geçecek. maçlar trt'de canlı yayınlanacak. ihale bedeli aynı olacak. ihale bedeli benim vergimden ödenecek. yıldırım demirören benim paramla antepsordan bir futbolcuya 8 milyon euro ödeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Şöyle bir gerçek de var yalnız bu güne kadar açık kanalda yayınlanan her maç (avrupa olsun milli takım olsun) reklamdan izlenemez duruma getiriliyordu bi spor yazarı bahsetmişti mehmet demirkoldu galiba o maçlardaki reklam geliri o şartlarda bile ancak yayın ücretini karşılıyormuş. Federasyon diğer avrupa ülkelerindeki gibi ihaleyi bölsün bence 4 büyüklerin maçları sınırlı maç içi reklamla hd olarak ligtv den izlenilmeye devam etsin haftada max 4 maç (derbi haftasında 3 belki 2) ligtv de yani zaten 4 maç yayınlıyorlar sadece kalan 5-6-7 maç da trt yayınlansın aynı saatte o klüplere de en azından canlı yayın gelirinden adam gibi bir pay verilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Fenerbahçe havuz denen şeyden çıksın. diğer maçlar nerde yayınlanırsa yayınlansın. Fenerbahçenin diğer takımlara kazanç sağlaması durur böylece.haksız rekabet gibi bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 fizban said: olacaklar söyliyim; trt alacak ihaleyi. şansal & erman ve spikerler trt'ye geçecek. maçlar trt'de canlı yayınlanacak. ihale bedeli aynı olacak. ihale bedeli benim vergimden ödenecek. yıldırım demirören benim paramla antepsordan bir futbolcuya 8 milyon euro ödeyecek. abi sanki şu an trt vergilerden aldıklarını süper yerlere harcıyor sanır sizi duyan da. zaten bu bütçeyle saçma sapan diziler yayınlıyorlar. bırakın halkın en çok istediği spor dalı şifresiz olsun. tabi bunun yanında diğer spor dalları da olsun. hatta trt spor diye bir kanala kurulsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Fistan said: Fenerbahçe havuz denen şeyden çıksın. diğer maçlar nerde yayınlanırsa yayınlansın. Fenerbahçenin diğer takımlara kazanç sağlaması durur böylece.haksız rekabet gibi bişey. Bunu yıllar önce Ali Şen söylüyordu, ama biz havuzdan çıkarsak, diğer takımlar da biz de ligden çıkarız ve kendi paf takımınızla maç yaparsınız demişlerdi, ki haklılar. NBA'de herkeste eşit bütçe, zayıf takıma en iyi draft hakkı gibi koruyucu-mücadeleyi artırıcı önlemler varken, sadece biz zengin takım olalım, diğerleri sürünsün demek olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 +1 güzel söylemişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Kimse Maça gitmez. Takımlarda para yok zaten iyice fakir kalırlar. Avrupada başarı beklemeyin ondan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 maç keyfimizin de içine edecekler yani. paralı olsun ama sağdan soldan ortadan reklamlar fırlamasın. digiturk'te bile bu kadar reklam varken trt'nin şifresiz vereceği bir yayını düşünemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 TRT tüm avrupa maçlarını alsın lige ellemesin mümkünse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 trt'nin vereceği yüksek meblağı bizden vergi olarak alırlar. ama şöyle bir şey olursa sevindirici olabilir; kombine fiyatları düşerse hali hazırda kombineyi düzenli olarak alan kitle rahatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar