balon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 buyrun Arkadaşlar , bunun yeri burası mıdır bilemem ama şöyle bir anket gördüm , sizinle de paylaşmak istedim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Nasıl yani ne zaman açıktan yayınlanacakmış ya da yayınlanacak mıymış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Böyle bir anketten çıkacak sonuç gayet açık. Ben de tabi ki evet derim böyle bir soruya, ama sorunun içinde o paraların nereden çıkacağı, kalitenin şartların nasıl olacağıyla ilgili herhangi bir şey yok. Onlar ayrı bir tartışma konusu, hatta tartışılmaya başlanmışı vardı burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 olmamalı bence,sonuçta canlı yayın gelirleri kulüplerin en büyük gelir kaynaklarından biri ki eğer açık kanala düşerse iş bu gelirler düşecektir.Hele TRT'ye gelirse bir bandrol parası ile daha karşı karşıya geliriz. Futbolun gelişimi ve kaliteyi sağlamak için her türlü gelir çok önemli ki burada olay Anadolu kulüpleriyle de ilgili,artık Lig Tv ara ara Bursa'nın Kayseri'nin de maçlarını veriyor ki bunlardan yine gelir sağlıyor kulüp, Şifreli kanallarda olmalı maçlar, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 ha şu da var Türk Telekom IPTV üzerinde çalışmaya başladı ki şuan babam sayesinde bizim evde var,bir nevi beta tester olarak takılıyoruz. Ligi çok rahat alacak hatta senelerce götürecek gelir elde ediyorlar ve alırlarsa TRT'den bağımsız alıp IPTV'nin pazarlaması için en büyük kozu elde etmek isterler.Yoksa IPTV'yi kolay kolay satamaz Telekom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 baban bana da bi kutu yollar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 DarKRideR said: olmamalı bence,sonuçta canlı yayın gelirleri kulüplerin en büyük gelir kaynaklarından biri ki eğer açık kanala düşerse iş bu gelirler düşecektir.Hele TRT'ye gelirse bir bandrol parası ile daha karşı karşıya geliriz. Futbolun gelişimi ve kaliteyi sağlamak için her türlü gelir çok önemli ki burada olay Anadolu kulüpleriyle de ilgili,artık Lig Tv ara ara Bursa'nın Kayseri'nin de maçlarını veriyor ki bunlardan yine gelir sağlıyor kulüp, Şifreli kanallarda olmalı maçlar,gelir niye düşsün ki? düşük fiyat verene verilmeyecek en yüksek fiyatı verene verilecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Doğan Grubu almasın da kim yayınlıyorsa yayınlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 arkadaşlar yayın ihalesi yaklaştığı için trt maç yayınlarının şifresiz yapılmasıyla ilgili bir anket başlatmış.stadyum proğramındaki spiker bahsetti ve bu anketin kendileri için çok önemli olduğunu belirtti.gelen ilk sonuclar ezici bir çoğunlula yayınların şifresiz yapılmasıydı.herhalde trt yayın ihalesine ısınmaya başladı.ankete katılmak isteyenler için link http://www.trt.net.tr/anket/anket.aspx?anketkodu=5493092d-e541-4c20-a7ab-e5a5a44d5690 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 başlığı saçma açmışsın bende tesadüfen aynı konuyu açmışım az önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 açıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 paticik isterse maç biletleri bile ücretsiz olur:D hadi genjler oy verin, ben de izledim harbi ciddi etkisi olacak sanırım bu anketin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 evet şimdi gördüm ANKET başlıklı açıldığı için farketmemişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 4chan a vermek lazım anketi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 sevgili arkadaşlar bende isterim maçlar şifresiz olsun eyvallahta siz niye iq su yerlerde sürünen trt yöneticilerinin aklına uyuyorsunuz. maçların naklen yayın ihalesini sağlam bir paraya satabilmenizin yolu bu maçları dekoder karşılığı satan ve şifreli yayın yapan bir kuruluştur. ihaleyi alan şirketin geliri ne kadarsa takımlarımızın alacağı paralarda ona göre değişir. takımlarımızın geliri düşerse yıllar öncesinde olduğu gibi 1-0 şerefli yenilgileri izleriz yine avrupa kupalarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 ikisine de tik atılıyo lan, ne biçim anket bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 RRa said: sevgili arkadaşlar bende isterim maçlar şifresiz olsun eyvallahta siz niye iq su yerlerde sürünen trt yöneticilerinin aklına uyuyorsunuz. maçların naklen yayın ihalesini sağlam bir paraya satabilmenizin yolu bu maçları dekoder karşılığı satan ve şifreli yayın yapan bir kuruluştur. ihaleyi alan şirketin geliri ne kadarsa takımlarımızın alacağı paralarda ona göre değişir. takımlarımızın geliri düşerse yıllar öncesinde olduğu gibi 1-0 şerefli yenilgileri izleriz yine avrupa kupalarında. alakaya gel. trt'nin yıllık bütçesini biliyor musun sen? trt dediğin kanal yıllık bütçesiyle 5 tane kanal açar o dekoderli izlenenlerden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Ben istemezük işaretledim, nasılsa ezici çoğunluk isteriz diyecek heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Bana ne takımların alacağı paradan. Aldıkları yetmedi mi bugüne kadar? Beleşe maç izlemek istiyorum 15 sene öncesi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 calimero said: RRa said: sevgili arkadaşlar bende isterim maçlar şifresiz olsun eyvallahta siz niye iq su yerlerde sürünen trt yöneticilerinin aklına uyuyorsunuz. maçların naklen yayın ihalesini sağlam bir paraya satabilmenizin yolu bu maçları dekoder karşılığı satan ve şifreli yayın yapan bir kuruluştur. ihaleyi alan şirketin geliri ne kadarsa takımlarımızın alacağı paralarda ona göre değişir. takımlarımızın geliri düşerse yıllar öncesinde olduğu gibi 1-0 şerefli yenilgileri izleriz yine avrupa kupalarında. alakaya gel. trt'nin yıllık bütçesini biliyor musun sen? trt dediğin kanal yıllık bütçesiyle 5 tane kanal açar o dekoderli izlenenlerden... trt nin yillik bütçesine çarpayım. trt nin bütçesi senin benim param zaten. o kadar gelir elde edemeyeceği halde lig tv nin verdiği paraları klüplere vermeye devam edecekse bunun anlamı senin benim paramı dağıtıyor olur. şifresiz yayın yaparakta bu kadar gelir elde edemezsin. alakaya geldin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 pekaziz said: Bana ne takımların alacağı paradan. Aldıkları yetmedi mi bugüne kadar? Beleşe maç izlemek istiyorum 15 sene öncesi gibi. 15 sene öncesi gibide avrupa kupalarına kasımda veda edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 herşeyi benim paramla yapıyolar zaten bi de şifresiz maç izletsinler çok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 kulüpler adam olsunlar. fenerbahçenin yıllık gelirinin kaçta kaçı tv geliri bi araştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 bu ligde bitek fenerbahçe oynamıyor, hatta bitek 4 büyükler oynamıyor. başka takımlarda oynuyor. böyle konularda fanatiklik yapmayın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar