kermit Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ROG OYNADINMI LAN HA ? ROG OYNADINMI ONU SÖYLE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 3 sene. En skill class. Global CD'den muaf oldugu için çogu major skilli iyisiyle kötüsü arasında en çok uçurum olan class. Eskiden Mage'di, biz baya rng bazlı global cd spam classa döndük. Rogue hala zor baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 bu oyun varoldukça nasıl pr0 olduğu ile böbürlenen adamlar da olacak değil mi? seviyorum o adamları, hem o kadar düşmediğim için hayata bakışım aydınlanıyor hemde güldürüyorlar. abicim ister en zor classı en pro şekilde oyna, logout olduktan sonra ne değişti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Abisi kimse proyum dememiş ki. Bu classtan bu classtan daha zordur/kolaydur =/= Ben senden proyum. Reading 101'le gelmiyor mu bunlar ilkokulda anlamıyorum, sayıyla veriyorlar sizi bana zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 abi sen neden alındın şimdi? ben genelde gördüğümü yazmıştım ama..hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Patide ben proyum diye bagıran bir wissy vardı, o da hala var, stalkluyor ibiş. Onun haricinde ben görmedim proluguyla böbürlenen. Ben birşey açıklıyordum, üstüne senin postun gelince ben alındım. Bide proyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 dayı yazdığım kriterlere uyuyorsan alın da, ben genel derken paticiği de kastetmemiştim. algıda çok seçici gördüm seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 benim hiç reading 101im olmadı =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 MAge pro mro degil ya biri saldırdımı blinkle sonrası zaten coz coz coz. :) Aha pro oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Absolut said: MAge pro mro degil ya biri saldırdımı blinkle sonrası zaten coz coz coz. :) Aha pro oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Ben derim valla çok pr0ydum warrior oynarken. Hele wep switch swing timerdan alakasız spamlanırken uuu ye beybi laintime elimde büyüdü o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 puahahhafdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 her class'ı ırkı maksimize etmek aşağı yukarı aynı derecede zordur. competetive gameplay'ın doğası gereği böyle. real time aksiyon oyunu sonucta bu, hemde takım olarak oynuyosun. her oyuncu apm'ini dolduracak kadar yapıcak şey bulur. o kadarda yüzeysel bir oyun değil wow. siz uzaktan bakıp "aha işte acıyo sealları acıyo freedom'ı dan dun geliyo üstüme o kadar" görüyosunuz diye o class'ın maksimize edilmiş hali o değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Phae said: Patide ben proyum diye bagıran bir wissy vardı, o da hala var, stalkluyor ibiş. Onun haricinde ben görmedim proluguyla böbürlenen. Ben birşey açıklıyordum, üstüne senin postun gelince ben alındım. Bide proyum. Pro olm o :D Vashj yapiyoruz bizde bi yunanlı kız vardi oyun tarihinin gelmiş geçmiş en sexi sesidir iddaliyim bu konuda duymadım daha sexisini(Nezaman konuşsa wipe oluyor o derece) neyse core atti buna wish karı atamadı coru başladı i've core me pls someone felan dumur oldu millet tabi pls oh uh seslerini duyunca köpekler gibi wipelendik wish tek başına yaşadı rahat 20 dakka kahkalarla lolladı diğer healerleri surv öle deil böle olur bak resist ettim wail of banshee yi ezikler sizi die :D ps:wishe laf yok 2 altımıda(aliminyumset+paçavra) boostladi 2kya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 "kor mi piliz" of ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Regalya bi dinletin bakalım şı kızın sesini yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 wail of banshe eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Absolut said: Regalya bi dinletin bakalım şı kızın sesini yav. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Evlendirdik onu paşam be 6 ay felan oldu bırakalı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar