Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İçinden çıkılmazlık

Vingthor

Öne çıkan mesajlar

abi,

şu kişiselde yazılan hiçbirşey bana şu anlattıkların kadar samimi gelmedi, tam bi iç döküş olmuş

düşüncelerimi istersen; azıcık daha dayan, biraz daha sabret. Ama, hep böyle devam edecekse, öyle görüyorsan, hissediyorsan devam etme. Çünkü zamanla psikolojin alt üst olacak. İlişki karşılıklı emek vermektir, karşılıklı düşüncedir, sen düşünceli de davranmışsın. Ama bunlar görmezden gelinirse sürekli, bi yerden sonra mutsuzluk çekersin, psikolojin alt üst olur açıkçası.

Biraz daha sabret, az daha düşün taşın. Otur bi gece herşeyi tart baştan sona. Ne getirdi ilişki sana, ne götürdü. Anlattıklarına göre, objektif düşünürsen, aşık gözüyle bakmazsan biraz gidenlerin gelenlerden fazla olduğunu görürsün. En azından bence öyle. Ama sen kendşn de tart.

Ve böyle gidip gitmeyeceğinden emin ol. Böyle devam edecekse, elbet dışarıda biyerde, yine böyle aşık olabilme şansın varken bigün, sinirlerini, kendini boşa yıpratma bu ilişkide ısrar edip de.

Ayrıca, çok üzüldüğünde, daraldığında sporuna ver kendini. Yapıyorsundur muhtemelen bunu ama, hatırlatayım dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Yapabileceğin birşey yok,

Kızı terkedemezsin, istesende, aşıksın zira.,

Kızla devam da edemezsin, zira psikolojik olarak sorunlu, seni sevse de hayatının içine ..çıyor.

O yüzden ilerleyern zamanlarda otomatikman çözülür olayın sonu, ya kız düzelir, devam edersiniz, yada sen bıkarsın, bir anda zihninde hay aq bunların der anlık bir kararla terkedersin.

Önerebileceğim tek şey, bu kadar çok değer verme, kızın psikolojik sorunlarına katkı yapıyor olabilirsin bu kadar değer verirsen.
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

erkek dediğin şu

önce -
sonra /

'0' bu erkek değil yani vanil. o rektek. (rektumdan türettim)

AHAHAHAHAHA.

Bence hiç uğraşma abi kızla bu arada. Aşıksın maşıksın ama daha şimdiden bütün iyi niyetini suistimal etmiş gerisi de gelecek. Bak beni dinle ben biliyorum bu işleri sdf. Yazık etme kendine.
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

kendime ve karşımdakine inanmayı seçtim. umarım doğruyu yapıyorumdur.

Bu topiği açarken ne yapacağını biliyordun bence. İnsan böyle şeyleri karşısındakiyle konusurken, sorarken bile kafasında oturmuş, solid, değiştireceğim dediği halde için için değiştiremeyeceğini bildiği şeyler vardır ve gerçekten değişmez onlar.

Ve diyorum ki sen burada biz ne yazarsak yazalım kafanda biliyordun "veren" taraf olarak kalacağını. Ben de o yapıdayım, o erdemli, bulundukları bok durumdan kurtaran kahraman olmak gibi gizli egoist bir sevme şeklim var. Çünkü fazla kendinin farkında olan insanlarda hep bu üstün insan, kurtaran insan, geri adım atmayan, başaran insan olma takıntısı vardır ve aşkta da değişmez bu.

İlişkilerimizin başı hep boktur, herşey düzelir ama insan hep başı hatırlayıp kendine zulmeder, acı çeker, çektiği acıdan mazoşist bir zevk alır. Ve aylarca "Keşke normal olsaydı." der ama en başında biliyordur nasıl bir boka girdiğini. Biliyorsun karşındakinin de aslında yanlışlar yapan çok iyi bir insan olduğunu.

Ve bu denklemde seni en çok rahatsız eden şey ikiniz de iyi insanlar olduğunuz halde o yapamazken senin yapıyor oluşun ve kendini sürekli kısa çöpü çekmiş gibi hissetmen. Bu boku sen seçtin, o yüzden asla dert yanma, erkek gibi gögüsle, GUUUTSSS diye bagır için için, devam et.

Herşey düzeldiği zaman o hep ne kadar şanslı olduğunu hissedecek senin gibi biriyle oldugu için sende buradan aldıgın gazla hayat boyu gidersin. O kadar katlanmanın ödülü bu olacak. VE kazandığın o huzurla geçmişi karıştırıp bok etmezsen güzel de bir ilişkin olur Ving.

Başarılar, genç adam.

Ukte bu tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

sadece ilk post'u okudum yorumları pek okumadım. Bende de obsesif-kompulsif vardı bu bakımdan sevgilini az çok anlıyorum. Çok üstüne gitmemeni ve onu biraz rahat bırakmanı tavsiye ediyorum. Açıkcası bence (bilmiyourm doktoru ne dedi ) ilaç kullanması kendisi açısından çok faydalı olur. Obsesiflik iyi davranılarak, düşünülerek yenilebilcek bişey değil ilaç genelde şart oluo. Ben çok faydasını gördüm. Bi de nolursa olsun onun stresten uzak durması ve senin de onun üzerinde stres- baskı vs. yapmaman lazım. Çok fazla üstüne düşme ve biraz rahat bırak, bence o zaman herşey düzelir.
Sosyal ağlarda paylaş

Phae said:

Vingthor said:

kendime ve karşımdakine inanmayı seçtim. umarım doğruyu yapıyorumdur.

Bu topiği açarken ne yapacağını biliyordun bence. İnsan böyle şeyleri karşısındakiyle konusurken, sorarken bile kafasında oturmuş, solid, değiştireceğim dediği halde için için değiştiremeyeceğini bildiği şeyler vardır ve gerçekten değişmez onlar.

Ve diyorum ki sen burada biz ne yazarsak yazalım kafanda biliyordun "veren" taraf olarak kalacağını. Ben de o yapıdayım, o erdemli, bulundukları bok durumdan kurtaran kahraman olmak gibi gizli egoist bir sevme şeklim var. Çünkü fazla kendinin farkında olan insanlarda hep bu üstün insan, kurtaran insan, geri adım atmayan, başaran insan olma takıntısı vardır ve aşkta da değişmez bu.

İlişkilerimizin başı hep boktur, herşey düzelir ama insan hep başı hatırlayıp kendine zulmeder, acı çeker, çektiği acıdan mazoşist bir zevk alır. Ve aylarca "Keşke normal olsaydı." der ama en başında biliyordur nasıl bir boka girdiğini. Biliyorsun karşındakinin de aslında yanlışlar yapan çok iyi bir insan olduğunu.

Ve bu denklemde seni en çok rahatsız eden şey ikiniz de iyi insanlar olduğunuz halde o yapamazken senin yapıyor oluşun ve kendini sürekli kısa çöpü çekmiş gibi hissetmen. Bu boku sen seçtin, o yüzden asla dert yanma, erkek gibi gögüsle, GUUUTSSS diye bagır için için, devam et.

Herşey düzeldiği zaman o hep ne kadar şanslı olduğunu hissedecek senin gibi biriyle oldugu için sende buradan aldıgın gazla hayat boyu gidersin. O kadar katlanmanın ödülü bu olacak. VE kazandığın o huzurla geçmişi karıştırıp bok etmezsen güzel de bir ilişkin olur Ving.

Başarılar, genç adam.

Ukte bu tabi.

bravo, şappi kardeşim!!
+1
Sosyal ağlarda paylaş

İlişkide mutlu değilsen sürdürmenin bir anlamı yok. Safi zarar.
Onunla mutlu olmak için berabersin. Yazdıklarıan göre hiç de öyle değil. Açıkca söyleyeyim, düzelmicek ve sen hep bunun beklentisi ile yaşayacaksın böyle devam edersen.

Aynı sorunu ben de yaşadım. Psikolog da çare etmiyor senin uğraşında. Uğraştığınla kalırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...