Mal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 kız zaten anlamıştır hoşlandğını. git yanında çekingen davran. kızlar sever çekingen erkeği. sorun etme bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 hala konuşmadın mı sen =S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 pöff abi niye bu kadar çekingenlik yaaa,ölüm mü var ucunda,biri gider biri gelir,amma taktın sende ha. daral geldi artık banada,ve evet dışarda da hayat var,bunu da unutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 hacim böyle konuşmak kolay bende rahatlıkla böyle diyodum.teoride böyle demek cidden çok kolay ama gel gör ki pratikte gelince yapamıyorum. daha önce dediğim gibi bende ayrılan arkadaşlarıma yada açılamayan arklarıma devamlı akıl verirdim ederdim ama olayı yaşayınca öyle kolay olmuyo, hele ki çok seviyosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 0ne said: pöff abi niye bu kadar çekingenlik yaaa,ölüm mü var ucunda,biri gider biri gelir,amma taktın sende ha. daral geldi artık banada,ve evet dışarda da hayat var,bunu da unutma. e yani ama senin yaptigin gibi de atlanilmaz, kusra bakma sevgili 0ne. mesaj atip tanismak falan baya komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 ben atmadım ki ilk mesajı o attı,malum hakkari/yüksekova da askeriz,zaman geçmiyo çarşı yok net yok(arada bi girebiliyom çok nadir) nabalım zaman geçirmek için,o yüzden yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 said: Bir arkadaşımda al konuş arkadaş ol falan dedi verdi numarayı başladık konuşmaya sonra çıkmaya falan, sana numarayi o verdiyse, kiz nasil mesaj atiyor ? ha bi de kendi agzinla söylemissin genco. 0ne said: İlk attığım mesajı tam hatırlamıyorum ama; "1-3 nöbet var,canım sıkılıyo konuşalım mı" gibi bişeydir mutlaka. Nöbetler fena ya,hiç geçmiyo zaman. pwned. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 ya hikaye uzun aslında da şu an müsait değilim anlatamam. ama söz bi ara anlatıcam. kk kib bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 off yinw bugun misafir geldide deli gibi içtim şimdide selam verdmim iyide niye verdim bu aelmaı ben ne diyecem ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 haaahaHA dakka bir gol bir saçmalamaya vasşladım hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 söylim engellesin dimi lan beni yenimle ben bu kafayla sölerim seni sevyom diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 sakın msnde söyleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Söylemeyeni ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 piç teyzeoğlu içirdi içirdi kafa acayip iyi bugun kızdan saçma cevaplar aldığıma göre bende saçmalıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 - sarhoşum normalde söyleyemeyeceğim şeyler söylemekten korkuyorum iyi gecelr sana de hem kızı merakta bırakırsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Bilae atar yap alnından öptüğüm an namusumsun...öptürür müsün peki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 meriçliğe ilk adımımı attım ama olumlu sonuçlşanmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 kız neyi merak edicek ki. anlamıstır coktan. siz kızları cok saf sanıyosunuz abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Değiller mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 degiller. ama odun olanları cıkıyo bazen. o da saflıktan degil odunluktan anlamıyor anlamadıgını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 ulan sinir oldum ya.Hacı kanka yeter artık ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 artık anlasın lan yeter ya köpek gibi aşk acısı çekiyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Yok abi mesela toplanıyoruz bişey anlatıyorum ortalığa, herkes bi yorum getirirken söylediğime, bi kız çıkıyo ho? hönk? hu? oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 13 sayfa buyutucek ne varmıs su kızda merak ettim ya. ilk sefer filan mı senin icin nedir yani bu heyecan arkadasım. elli defa soyledi herkes. gel takılalım de, cagir bi yere. gelirse muhabbeti ilerlet. gelmezse zaten istemiyodur bu kadar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Dartanian said: Yok abi mesela toplanıyoruz bişey anlatıyorum ortalığa, herkes bi yorum getirirken söylediğime, bi kız çıkıyo ho? hönk? hu? oluyo. ya oyle saflıkları var tabiki. onları gec :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar