vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 tamam ama kötü iste, yakinlasmak sayilmiyor o. kizlardan duycak/anlicak ondan hoslandigini. ondan sonra bi beklenti icine giricek. cikma teklifi etmeyle ayni kapiya cikiyor yani. hic belli etmiceksin basta, yakinlastikca kizin tepkilerine göre acilcaksin ki bi garantin olsun senin de. daha cok sansin olur bana kalirsa. baska bir yolunu bul, kizla yakinlasmak icin. mesela atiyorum o yakin oldugun ortak arkadasina bisey sorma niyetiyle yanlarina git. bi kac kere böyle firsat kolla, bahaneler üret. zaten zamanla ister istemez gözüne carparsin kizin. sonrasi da kisffmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 COK DUSUNUYORSUN YETER ARTIK ALLAH ASKINA BIRAK. AAAAAAAAAAAAA sinirleniyorum be bunlari okudukca, hala yaklasayim su bu. Evladim ayni boku biz yedik bebeyken, bi buyuk sozu dinle, isin cok cok kolay... yapacagin sey haftaici bir gun yanas ve haftasonu cikalim mi, yemek sinema yapalim vs. diye cagir, kendine guven emin ol, cikin guzel guzel gezin kendin ol guzel guzel takil... bunu 1 kere daha yap sonra ve acil. EN kotu ne diyecek? hayir olmaz diyecek. inan bana hayat o noktada cok guzle oluyor. okulda gorsen de umurunda olmuyor. Cidden bak harika bisi. Kafan bi anda bosaliyor, stress yok oluyor. Su an korktugun sey her gun gorunce o aciya nasil dayanirim korkusu. Inan bana koymuyor bile. 2-3 gun uzulup geciriyorsun donemi. Allah askina cok dusunme artik yoksa gelip ben dovecem seni :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 kızın kankalarından biriyle arkadaşsan - gerçi samimiyet durumuna göre değişir ama -aranı iyi tut olurda kız düşünmem lazım falan derse malum " kankalar " o durumda sana çok fayda sağlıyabilir. Böle dedim ama orta okul boyutunda düşünmeyin tabi gidipte " kızım x çok süfer yeaa." demicek tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 bence sen bu kadar kafanda büyüttükten sonra düzgün şekilde gidip kızı takılmaya filan çağıramazsın zaten. sakin olmadan gitme o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 eet senin icin zor. korkudan zaten titriyorsun, tedirginsin cok fazla dusunuyorsun. bu sekilde cok zor hayatta olmaz o isler. Bak rahat olacan, benle cik diyecen, sinema yemek dicen. hayir derse zaten dusunmuyor bisi reddedilmissin zaten. ha bi de sakin arkadaslariyla beraber cikmayi kabul etme, sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 korku ve tedirginlik tavan yaptı.devamlı aklıma sonrası geliyo, sonrasında ne halt ederim gibisinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Okulda avanağın teki bir kızla konusamıyordu merak ettim nasılmış kız, gittim konuştum şimdi pat küt sevişiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 neyin sonrası lan sonrası yok adamın canını sıkma ya reddedicek yada mutlu son. 2 seçenek var. ölüm yok ucunda hey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 güven kendine biraz. kizi muhtemelen kafanda cok yücelttin. önce bu düsünceden kurtar kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 abi redetti diyelim (ki bu guvensizlikle buyuk ihtimalle sonuc bu olacak) ne olacak yani? Sen her gun gorunce rezil mi olacagini saniyorsun? Millet parmakla gosterim HAHAHAHA NAZA YAZDI BU HERIF AMA REDDEDILDI OHOHOHO MALA BAK mi diyecekler? hayir. Kizla paso takilmak istemeyeceksin sadece, arada onunla geyikler bitecek ki bu da zaten IYI birsey. paso gorusup konusup geyik yapip napacaksin zaten? kizi seve seve aci mi cekeceksin omur boyu. Meric mi olacaksin. Bi kizi zaten arkadas olarak seviydesen, arkadas kalirsin, oyle yaklasirsin, ama hoslandigin kizla oyle devam etmek kafayi yedirtdir. biraz tassak sahibi ol, cesaretini topla adam gibi acil, zaten kiz isterse ok der. Istmezse de yine sen kazandin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 senin kızı şimdi akşam simidi gibi ... söyleyen olmustur gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 arkadasin 2 3 red yemesi gerekiyor ki alissin bu olaylara bunlari lisede asmak lazim ki unide rahat edesin birde kiz seni istese bile kendine güvenmedigini farkederse is daha kötü en önemlisi kendine güveneceksin sonra elini sallasan ellisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 utanma onda olupta sende olmayan ne var he ne var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 özgüven. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 She is inside your mind he is inside of her,gibi bişeydi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 kızla herhangi bir muhabbetin var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 çok fazla yok, önce yakınlaşayım diyorum ama burdan direk mevzuya gir önerisi geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 direk mevzuya girmek geri tepebilir, ilk önce muhabbet kur sonra sinemadır, yemektir ayarlarsın duruma göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 bence direkt mevzuya girme. önce muhabbet et hem böylece kızın nasıl bir kız olduğunu anlarsın bakalım kafa yapısı nasıl mizah anlayışı nasıl vs. sana göremi?karakteri nasıl.bunlara bakarsın. biraz tanıdıktan sonra da -ki burda kanka olmamak lazım çizgiyi iyi ayarlamalısın- biraz ima falan et tepkisini ölç mesela. ya yüzyüze kitleniyosan msne falan ekle.aa ne müzik dinliyosun hangi mp3 o,msnin var mı falan de ehah. höt diye mevzuya girip hiç tanımadan olumlu cevap alman biraz mucize bence=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 8 sayfada kimse yazmamıs lan yuh. vur kafasına odunu, çek saçından sürükle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 yapmadıklarından pişman olucağına yaptıkların yüzünden pişmanlık duy. 1000 kere söylenmiştir herhalde patide :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Dostum 8 sayfadır insanlar anneye anlatır gibi anlatmış. direk gidip seni seviyorum demek gibi bir hata yapma sakin ol kendine güven biryerlere davet et reddedilmekten korkma sakin olmaya devam et sonra tekrar deneyebilirsin şansını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 kuul ol adam desinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 insan gibi bi ara cikalim yemek yiyelim sinemaya gidelim diye teklif et diyoruz. hemen gidip ASIGIM ULAN de demiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar