Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Koyar pis koyar. Zamanında cevabın %99 red olacağını bildiğim halde sormuşrum, açmıştım içimi, tabii reddetmişti. Ama çok daha rahat oldu. Zira reddedeceğini bildiğin halde içinde hep bir cılız ümit ışığı oluyor, "Acaba?" diye. Sordum, reddetti, bayağı bir süre daha sevmeye devam ettim, ama sonunda bitti. Ama şükürki aklımda bir "Ama?" kalmadı, reddettiğini ve olmayacağını biliyorum. Seninki farklı olmuş,benim ki gibi %99 değil, 50-50 bir durum galiba. Keşke sorsaydın, zira seni çok iyi anlıyorum. Reddedilsen kafan rahat olurdu, hatta şansın artardı, ama bunca zamandan sonra kız bir ilişki kurmuşsa, öylesine bir şey kurmamıştır tahminimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 paspatur said: Kadınlar için üzülmeyin abi artık. evet erkekler için üzülelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 yukarı tükürsem bıyık, aşagı tükürsem sakal. red cevabını alsaydım gene dayanamazdım haftada 18 saat onu görüyorum. okul bitmezdi, ha onuda düşündüm olumsuz cevap alsaydım gurur yapıp kötü şeyler yapabilirdim belki yada dediğin gibi daha çabuk unuturdum bilmiyorum "peder zickler" said: Hadi cesaretin yoktu , ''Haddi geh saa bigün içirelim sonra dök ulan içindekileri paşam'' diyen bi arkadaşta mı yotu be ya arkadasların haberi yoktu bu kadar içime attığımdan. ben duygularımı çok fazla dışa vuran biri değilim iyi bi dinleyiciyimdir teselli öğüt gibi şeyleride veririm ama kendime gelince olay değiştini gördüm.kendime kızmamda ki nedenlerden biriside bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 abi git sevmiştim lan seni ben! de şakayla karışık. içinde kalmasın en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 kismet ya bunlr hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 FromTheHell said: abi git sevmiştim lan seni ben! de şakayla karışık. içinde kalmasın en azından. ben yapmıştım bunu önce bir şok dalgası yayılıyo millet sonra gülüyo falan hoş bir andır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 -keşke daha önce söyleseydin... diye bi karşılık alınca da kötü oluyo lan insan sdfg.ama iyidir evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 doğru yaklaşım sergileyin, açılma gibi konularla uğraşmayın. Bir bakmışsınız hatun sizden sevgilim oalrak bahsediyordur. Sene nerdeyse 2010 olmuş hala açılıcam diye uğraşan insanlar var. sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 b planına geç.meriç taktiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Hayatta söylediklerimizden değil , söylemediklerimizden dolayı pişman oluruz. Birdahakine küpe olsun benim içimde patlayana kadar onun içinde patlasın de git söyle ben artık şöyle düşünüyorum güzel bir bayan görünce gidip tanıamsam bile güzel , tatlı , hoş olduğunu söyleme ihtiyacı duyuyorum sgfd ya tutarsaaaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Bence çok büyüttüğünün farkına var acilen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 cidden abi balonun dediği gibi çok büyütüyosun/büyütüyoruz basit olaylar bunlar dalgana bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 zaman meriç olma zamanı ayrılmışlar kız boşta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 HaciYatmaz said: onun yanına gidince olmuyo, kitleniyorum kemal sunal'ın bi filmi vardı oya aydoğan'a açılamıyodu bi türlü çenesi kilitleniyodu yanında o geldi aklıma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 HaciYatmaz said: zaman meriç olma zamanı ayrılmışlar kız boşta yardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 işte daha önceden söyleseydin, seni seviyodum lan ben! diye, hayvan gibi umutlanıp o gazla(benim için ayrıldı!! gazı) direk yardıracaktın. şimdi yine bişey diyemiceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 evet. bu zamana kadar neden söyleyemediysem bundan sonra nasıl söylicem ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 HaciYatmaz said: zaman meriç olma zamanı ayrılmışlar kız boşta Gİtttt, teklif et. Aşkımdan ölüyorum, yâr bana bir çare de. Kız seni reddederse, en azından söylemiş olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 HaciYatmaz said: evet. bu zamana kadar neden söyleyemediysem bundan sonra nasıl söylicem ki.. off. ya cidden değmez. kızlar saks,erkekler de saks. üzme kendini bi kız için bu kadar. gençliğinin baharındasın daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 faceki ilişki durmunu, "ilişkisi yok olarak değiştirdi" iletisi like yapsam nefret eder heralde di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 selam, ben alıcıyım gibi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 ahahaha değişik bir açılım olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 HaciYatmaz said: faceki ilişki durmunu, "ilişkisi yok olarak değiştirdi" iletisi like yapsam nefret eder heralde di mi? Umrunda olmaz hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 direk fırsatçı gibi olursun. ara konuş, yada yolunu kes konuş. numarası falan yoksa da, direk fbooktan mesaj at numaranı versene diye. kısa ve öz bi şekilde numarasını iste açıl. yalan olursa da, kendinle dalga geç sanki kızı trollüyomuşsun gibi olur. dğeişik olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 HaciYatmaz said: faceki ilişki durmunu, "ilişkisi yok olarak değiştirdi" iletisi like yapsam nefret eder heralde di mi? dötümden anlamisim degistiriyorum.. senin gibi bir kiz bos kalmamali de, sair nedim ol . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar