Laraken Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 lan nesini anlamadın rakı içicen sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 hic bisey yapma. üzerine gitme. alkole atarsan boku, komik duruma düsersin. arkasinda dur. kizin arkandan ''aa cocuga bak, 180 derece döndü'' mü demesini istiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Laraken said: lan nesini anlamadın rakı içicen sadece. zhahaah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ya rakı içtik 1 büyük devirdik de, hatunun verdiği cevap üzerine tekrar ayıldım anasını satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 senin ilacın bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 lan ufağı niye koyduk sayfanın tepesine. artık onun zamanı gelmiş. murphy yasası: diğer sayfanın tepesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 -all said: senin ilacın bu alin su arkadasi....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 -Haftasonu bişeyler yapalım mı? +Maalesef boş günüm yok gibi bişey benim....dediğinde -Ulan arkadaşlar ve okuldakiler bahsediyodu da konduramıyodum doğruymuş demekki öyle bi kız olduğun...diyip,üzerine -benim bu tip kızlarla işim olmaz zaten...yazıp engelleseydin keşke asdsafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 yarın neysede salı okul var bide orda görücem işte sırf bu yüzden cesaret edemiyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Anlatır da şimdi böyle böyle diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 rakı içip git okula. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ben bizim sinifta bi hatuna demiştm :D 3. sınıfta. kendini bulunmaz hint kumasi fln mi saniosn senin gibilerden e5'te cok var die.. :D 2 sene sınıfın sag tarafina kafami cevirmedm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 HaciYatmaz said: yarın neysede salı okul var bide orda görücem işte sırf bu yüzden cesaret edemiyodum bi kac farkli kizla dolas + pas verme. ilgisini cekersin. hic kesme bile. ezik imajindan öyle ego tatminiyle kurtulursun anca . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 yavaş anlatsın, anlatıcağı 2 kişi var onlardan birisi ile aram iyi diğeride varsın olmasın. o yandan çekincem yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 O aranın iyi olduğu kişi keşke dese sen ondan iyisini mi bulcaksın diye de kalsa böyle şapşal tavuk gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 HaciYatmaz said: yavaş anlatsın, anlatıcağı 2 kişi var onlardan birisi ile aram iyi diğeride varsın olmasın. o yandan çekincem yok abi anlatabilceği 2 kişisi olan insan içinde bu kdar kendini harap ettiğine içtiğine değmez ya..Sönük bi insan için üzme kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 bence git o aranin iyi oldugu kiza yauvsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 O ortak arkadaş erkekse yine yavşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ben konuştum zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ayrıca, çok zor bir iş evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 okul fln dediğine göre lise olarak anladm.. eger öyleyse ve senin sinifnda değilse.. koridor yada kantinde fln onun görebilcegi yerlerde yavas yavas tek basina yürü..yüzün yavşak yavşak gülmesn yada dertliym ulan tarzinda olmasin.. anlamsiz boş boş bakın.. tenefüslerde kapisnin önünden gec ama sakin durma.. eger senin sinifndaysa cama yaslanip disariya dalip gitmek 1 numaradir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Ya şu Medya kralında çıkan 23 yaşında bi kız vardı onun adını biri söylese ben de ona aşık oldum istanbula gelicem ve çıkma teklif edicem hadi be :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 vaniLLe said: HaciYatmaz said: yarın neysede salı okul var bide orda görücem işte sırf bu yüzden cesaret edemiyodum bi kac farkli kizla dolas + pas verme. ilgisini cekersin. hic kesme bile. ezik imajindan öyle ego tatminiyle kurtulursun anca . söylemiş işte. iyi çocuk olmayacaksın, iyi olanlar en fazla kötü olanlar tarafından paketlendikten sonra postalanan kızları teselli eder, avunurlar, bir nevi meriçlik yaparlar. biraz "piç" olacaksın diyeyim. zaten sana karşı birşeyler varsa, zamanla dikkatini çekersin, yoksa da sallamaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar