Laraken Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 vaniLLe said: nasi sordun cp etsene:D yarın için bi plan programın var mi dedim oda şu an bi arkımla plan yapıyorum dedi ben tüh be geç davrandık dedim bi süre sessizlik, sonra deli cesareti mi ne boksa geldi napsak acaba haftasonu için şimdiden elimizi cabuk mu tutsak ki diye sorunca bende boş gün bulamazsın, oda dolu gibi güzel oturaklı cevap aldım cevab veremedim:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 koliyle yolla abi damardan vercez direk adama anca keser :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 varmı öküzce bi hareket benim tarafımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 hacı son mesajdan sonra: 70 lik x 4 edit: kızın son mesajından sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 yok abi kizin öküz oldugu bi durum.. ki seni tebrik ediyorum,bu sözün üstüne bişey dememişsin..Ben olcam kizin yaşam tarzindan,cinsel hayatina umursamadan atip tutardim...Beni boş bulamazsn ne demek ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 HaciYatmaz said: vaniLLe said: nasi sordun cp etsene:D yarın için bi plan programın var mi dedim oda şu an bi arkımla plan yapıyorum dedi ben tüh be geç davrandık dedim bi süre sessizlik, sonra deli cesareti mi ne boksa geldi napsak acaba haftasonu için şimdiden elimizi cabuk mu tutsak ki diye sorunca bende boş gün bulamazsın, oda dolu gibi güzel oturaklı cevap aldım cevab veremedim:( hmmmm niyeeekiee derdi istekli olan bi kiz. ossun direkt olmasi iyi olmus. kacan kovalanircilardan degilsen, kolay atlatirsin. simdi saydirmaya basla. asifte, sirfinti vs.vs. öfkeni at:D biz sana dedik önce muhabbeti gelistir diye, sen gidip 0ne gibi zibidilerin lafina baktin dostum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 olm eleman ağır fail olmuş yanlız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 O seni kaybetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 benm şu an kafamın güzel olduğunu biliyoda yarın ben bunu red cevabına karşı kullanmayı düşünüyodum ama vazgeçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 dostum bu kızın foto varmı? İnanılmaz meraktayım bu hatuna karsı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Chewy said: dostum bu kızın foto varmı? İnanılmaz meraktayım bu hatuna karsı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Chewy said: dostum bu kızın foto varmı? İnanılmaz meraktayım bu hatuna karsı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Chewy said: dostum bu kızın foto varmı? İnanılmaz meraktayım bu hatuna karsı. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 hani kendini ağardan satarsin fln ama baya baya öküzmüş kiz bak sinirlendim şimdi gece gece... bide abi neyin nerden gelcegi belli olmuyor ki..Ben suanki kiz arkadasmlar bi forumda tanstm mesela,tanistktan 1 ay sora görüştk görüştüken 1 yıl sonra cıktık...Bu arada yakinlaştk fln filan..Netten tanişma gibi duruyor ama ciddi ve sewgi dolu bi ilişki..Bozma moralini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 koymam resim k.bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 olum kızın fotosu artık bu: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 zorla içircen adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 HaciYatmaz said: benm şu an kafamın güzel olduğunu biliyoda yarın ben bunu red cevabına karşı kullanmayı düşünüyodum ama vazgeçtim gurur yapma, deliganli ol. demin herifin tekine sana karsi ayni seyleri hissetmiyorum, vazgec gibi bisiler dedim. fazla gurur yapmasi üzerine, dalgayla ''si.... git'' gibi bisiler söyledi ahah. ama adam gibi söylemedi sansürledi lavuk. ben de sansürlenmemisini ona iade ettim. (HLL) cool story bro! fazla gururla hareket edersen, daha komik duruma düsersin onu demeye getirdim. burdan cikarcagimiz sonuc budur sdfj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Bence kızı hackle msnini falan facete fake account aç falan :P Çok ters davranmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 bence kız güzel değil ama cazibesinden dolayı 35 kişi peşinden koşuo ve doluyum triplerinde. hac1 kusura bakma kanks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 vaniLLe said: HaciYatmaz said: benm şu an kafamın güzel olduğunu biliyoda yarın ben bunu red cevabına karşı kullanmayı düşünüyodum ama vazgeçtim gurur yapma, deliganli ol. demin herifin tekine sana karsi ayni seyleri hissetmiyorum, vazgec gibi bisiler dedim. fazla gurur yapmasi üzerine, dalgayla ''si.... git'' gibi bisiler söyledi ahah. ama adam gibi söylemedi sansürledi lavuk. ben de sansürlenmemisini ona iade ettim. (HLL) cool story bro! fazal gururla hareket edersen, daha komik duruma düsersin onu demeye getirdim. burdan cikarcagimiz sonuc budur sdfj. düzgün konuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Chewy said: zorla içircen adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 vaniLLe said: HaciYatmaz said: benm şu an kafamın güzel olduğunu biliyoda yarın ben bunu red cevabına karşı kullanmayı düşünüyodum ama vazgeçtim gurur yapma, deliganli ol. demin herifin tekine sana karsi ayni seyleri hissetmiyorum, vazgec gibi bisiler dedim. fazla gurur yapmasi üzerine, dalgayla ''si.... git'' gibi bisiler söyledi ahah. ama adam gibi söylemedi sansürledi lavuk. ben de sansürlenmemisini ona iade ettim. (HLL) cool story bro! fazla gururla hareket edersen, daha komik duruma düsersin onu demeye getirdim. burdan cikarcagimiz sonuc budur sdfj. "peder zickler" said: tamam şimdi söyle , sevimli gözükürsün kabul etmese de alkole bahane yapar altyapıyı hazırlamış olursun bunu mu yapayım yani, o verdiği cevap üzerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 bir kaç gün bir şe yazma o döner sana zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar