elesso Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 ben bi kere box eldiveniyle böbreime yumruk yemiştim. anında k.o. oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 abi ben bazen böyle hani anneler çocuklarına urur ya ağzına böyle ufacık, can acıtmayacak türden hani, öyle "len ne dedin sen" tarzı vuruyorum da, öyle dayak değil yani. Bazen el ele tutuşurken şaka yapıyor böyle kızıyorum ben de hafif elini sıkıyorum biraz da, ne bileyim öyle dayak, yapılamaz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 parvus said: %60 türkiye oranı. burası da %40-%35 olur diyorum. zaten eğitimle alakası da yok. prof. olup döven de çok. Eğitimle alakası gayet var. Prof olup dövenler eğitimle değil öğretimle alakası olmadığını kanıtlar ancak. Eğitimle öğretimi bir tutmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 o kılıçla sen baltayla girişceksiniz işte fanta/ezi, arkada da mk-immortals.mp3 çalcak. kılıç ve balta internetten alınmış olcak bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Kılıç falan fazla kirletiyo etrafı, benim tavsiyem beyzbol sopası. Hem gayet etkili hem kemikleri unufak ediyo hem de crushing blow olduğu için hasarı içten veriyo dışarı kan bağırsak parçası falan saçmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Dövmek değil de kızdan ayrılırken afedersin suratına osuran bir arkadaşım vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Rewendor said: parvus said: %60 türkiye oranı. burası da %40-%35 olur diyorum. zaten eğitimle alakası da yok. prof. olup döven de çok. Eğitimle alakası gayet var. Prof olup dövenler eğitimle değil öğretimle alakası olmadığını kanıtlar ancak. Eğitimle öğretimi bir tutmayın. Kelime oyunu yapma bana. Bal gibi alakası yok. Hakim/Savcı/Doktor olup kocasından/sevgilisinden dayak yiyen çok kadın var. Birebir şahit olduklarım var. Bunca zaman, bunca yüksek bir eğitim almış, öğrenememiş ise bazı şeylerin yanlış olduğunu (hele hukuk eğitimi alıp) bir kelime oyunu kurtarmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 o ne be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 parvus çok başarısız bir botsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Abilify said: Tüm sapların gelip abartılı dayak senaryoları yazdıgı bir topik olmus olmalı bu.Günaydın bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 sözlerimle döverim kaba kuvvete gerek yok. ama merak etmiyor değilim mazoşist bir sevgilinin nasıl olacağını. denk gelmedik hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 kötü olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 agzina cakicaksin elinin tersiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Wispy said: Dövmek değil de kızdan ayrılırken afedersin suratına osuran bir arkadaşım vardı. kaç metre bu arkadaşın boyu ya da kızın suratı orda ne arıyormuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 "belime kadar gelsin yeter" demiş heralde zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 parvus said: Rewendor said: parvus said: %60 türkiye oranı. burası da %40-%35 olur diyorum. zaten eğitimle alakası da yok. prof. olup döven de çok. Eğitimle alakası gayet var. Prof olup dövenler eğitimle değil öğretimle alakası olmadığını kanıtlar ancak. Eğitimle öğretimi bir tutmayın. Kelime oyunu yapma bana. Bal gibi alakası yok. Hakim/Savcı/Doktor olup kocasından/sevgilisinden dayak yiyen çok kadın var. Birebir şahit olduklarım var. Bunca zaman, bunca yüksek bir eğitim almış, öğrenememiş ise bazı şeylerin yanlış olduğunu (hele hukuk eğitimi alıp) bir kelime oyunu kurtarmaz. Ben de onu diyorum zaten eğitim dediğin doktor mühendis hakim olmak değil o öğretim. Doktor hakim olan da dayak yiyo ya da atıyo demişsin, evet atıyo diyorum ben de çünkü bu mesleklere erişmek iyi bir eğitim almak anlamına gelmiyor öğretim almak anlamına geliyor. 0-12 yaş arasındaki eğitim belirler çocuğun karakterini büyük oranda. İstediği kadar üniversite fakülte okusun adamın ailesi dangozsa eğitimini iyi almamış oluyor işte böyle dövüyor o da karısını sevgilisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 öğretimde dayak yok sanki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 topiki okumadim da basliga cevabim manyak misiniz lan siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Ağzına vurmaya gidiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Ben vurdum, oturduk ağladık sonra beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 bosphorus said: Ben vurdum, oturduk ağladık sonra beraber. çok sevimli ve içten geldi bu bana nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 bosphorus said: Ben vurdum, oturduk ağladık sonra beraber. iki mal birbirini bulunca sorun olmuo da kizin bi gram akli olsaymis baya mevzu olurmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 meme ucunu sıkıp istiklal marşını tersten okutmuşluğum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 kolunu ısırıyorum biraz vampirlik var ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 shipitducy said: bosphorus said: Ben vurdum, oturduk ağladık sonra beraber. iki mal birbirini bulunca sorun olmuo da kizin bi gram akli olsaymis baya mevzu olurmus. Hayatında hiç mi öfkeden ne yaptığını bilmediğin olmadı? İnsan bu, kadın haklarına da saygılıdır, seviyodur, şiddete karşıdır falan ama bi an o öfkeyle atıvermiştir tokadı. Sonra attığına üzülmüştür, kız da hissetmiştir beraber ağlamışlardır. Mal olmakla ne alakası var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar