arar Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 karnım aç param az bakkaldan alabilceğim, cep yakmayan şöyle 1-2-3 milyona karnımı doyurabilecek bir şey biliyor musunuz?[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 6-7 tane ekmek[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 sana diyim 2 tane git ekmek al bi ekmeği al 2 ye böl birinin içini yar diğer yarıyı koy! HARIKA!!! açlığa birebir ! olmadı git bir sürü cubuk kraker al en iyisi ama ekmek arası ekmek gibisi yok! ![signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 yav hakkaten ya bende acım annemde yok 1-2 hafta makarna yemekten kuscam çok iyi olur böle bişi.[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 said: Erutan, 09 Temmuz 2004 21:52 tarihinde demiş ki: ama ekmek arası ekmek gibisi yok! ! ahaha :lol: git peynir ekmek al onları ye :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 bir çift ekmek, bir kutu karper, bi de kola.[signature][hline]fabrikasyonize olmak belirli sure formatlarina uymak gibi bircok seyin topluca olmasi tarafindan ortaya koyulan bir standardizasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 10 lu probis iyi oluyo tadı güzel ucuz -2milyon yada o civar bi şey- ve doyurucu ama baydım artık başka seyler arıyorum. bu saatte ekmek büyük ihtimal yoktur bakkalda çubuk kraker de hiç sevmem, başka başka?[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Burçak al bi paketle doyarsın. :)[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love... Born to cry... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 karper piza dilimi gibi paketlenmiş peynir dimi?[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Hm karnını doyurcaksan al bi tane petibör bide yanına süt offf *! azı sulanır *[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Malzemeler ; Sucuk Kaşar Peyniri (eski yeni farketmez) Şimdi efendim, teflon tavaya sucuklarımızı kesip koyuyoruz.1.5 çorba kaşığı (tavaya göre) su koyuyoruz.Sonra kaşarları dilim dilim üzerine koyuyoruz. Üzerini kapatıyoruz. Açıyoruz ateşi, orta kıvamda çoşkun ateşle pişiriyoruz. Kaşarlar eriyince ve sucuklar nar gibi kızarınca tahta bir zıngırtıyla alıp tabağa koyuyoruz. Dilimleyip dilimleyip yiyoruz ekmekle. Süperdir tavsiye ederim. 2 senedir bununla besleniyorum. Birde şu var. Malzemeler ; Ton balığı Dumatiz (ehe) Turşu Mayonez. Mısır (Sweet Corn) [Isteğe göre] (ekmek yoksa) Ekmek (tercih) [Baton] Şimdi bir kutu konserve ton balığını açıyoruz yağını akıtıyoruz. Bir kaseye boşaltıyoruz. Aynı şekilde varsa mısırıda koyuyoruz. Turşuları ve dumatizlerimizi ince ince kıyıp ekliyoruz. Mayonez koyuyoruz (yeterince çok değil) ve çatal ile ton balığı mayoneze doyuncaya kadar karıştırıyoruz. Evet şimdi ; Eğer ekmek arası yapacaksanız mısır koymuyorsunuz. Yapacaksanız bu karışımı direkt tam ekmeğe koyuyorsunuz. Eğer ekmek yoksa tabaktan hapur hupur yiyorsunuz. Mısır doyma oranını yükseltir. Afiyet olsun.[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 olmadı ekmek bul Yağ erit üzerine birazda tuz mis gibi OH!!!!! kesin hiç zehirlenme olasılıgıda yok :D biz okul cıkışında arkadaşa gidip yerdik genellikle arada azımızın tadı değişsin diye salça fln katardık azcıkta su fln kesin öneririm kesin![signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Üsttekiler tanıdık geldi. Daha önce yazmıştın sanırım.[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 yazmamıııı :) doyanakadar kom ada yazdımda kabul etmediler :([signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 papatya çayına banılan eti cici bebe gayet leziz bir tercih karın doyurma alanında.. (inceleme yazısı gibi oldu lol)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 aulem alex tarif şe ederde ben etmem mi kralların kahvaltısı by Efe Efenim şimdi Bir çorba kaşığı salça + bolcana peynir böyle tavayı dolduracak + rendelenmiş kaşar + pul biber + kekik + kafi miktar yağ + ince dilimlenmiş Sucuk + 3 yumurta. Hepsini tavaya atın, sonracığıma direk yumurtaları kırıp karıştırın. herşeyi karıştırın, böyle eğini böğinü. Tavadakiler kurmadan ama yumurtlarında ğpişmemiş bla blası kalmadan ateşten alın. valla bi ye sen bu enerji deposunu 3 gün acıkmazsın[signature][hline]yıllarımı bu işe verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Natural Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 paticik yemek bölümü isteyenler çıkar artık.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Snickers ilk bakışta pahalı gibi gelse de fiyat/performans açısından çok verimli bir doyurgaçtır, hemde çok lezizdir. Bakkalınızdan ISRARla isteyin. Vermezse dövün, o derece.[signature][hline]move thougtfuly but fast as well from heaven through the world to hell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 yok abi icinde ÇAM fıstığımı ne war deli edio beni sevmiom :D[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 marketlerin cogu yapıyo 2m a ekmek arası kaşar salam yaptır işte birde ayran al yanına[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 3 milyona git 2 kilo kayısı al,yanındada meyve suyu al.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 motoru bozsun sonra?[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 bırak abi sen snickers ı sevmiyosan sürün aç kal zıkkımın kökıünü .. :PP P shani onu türkiyeye getiren firmada çalıştığımdan değil :P zaten her öğrlen bize yemekten sonra bi tane veriyorlar artık bağımlıyız hepimiz[signature][hline]yıllarımı bu işe verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Ehe onu bilmem de. Snickers'a bir filma bariz sabotaj yapıyordu Türkiye'deki satış oranını düşürmek için. Hepiniz duymuşsunuzdur, klasik kantin önü muhabbetidir. "Olm snickers'ın içinde domuz yağı varmış." Gibi. Ehe domuz yağı olsa ne olacak. Lezzetli ya ona bakarım ben ehurf.[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 öyle yaparak canım pandayı sildiler ya piyasadan[signature][hline]yıllarımı bu işe verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 Sonraki 1.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı ucuz doyurucu bakkalda satılan yiyecek × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 aulem alex tarif şe ederde ben etmem mi kralların kahvaltısı by Efe Efenim şimdi Bir çorba kaşığı salça + bolcana peynir böyle tavayı dolduracak + rendelenmiş kaşar + pul biber + kekik + kafi miktar yağ + ince dilimlenmiş Sucuk + 3 yumurta. Hepsini tavaya atın, sonracığıma direk yumurtaları kırıp karıştırın. herşeyi karıştırın, böyle eğini böğinü. Tavadakiler kurmadan ama yumurtlarında ğpişmemiş bla blası kalmadan ateşten alın. valla bi ye sen bu enerji deposunu 3 gün acıkmazsın[signature][hline]yıllarımı bu işe verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 paticik yemek bölümü isteyenler çıkar artık.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Snickers ilk bakışta pahalı gibi gelse de fiyat/performans açısından çok verimli bir doyurgaçtır, hemde çok lezizdir. Bakkalınızdan ISRARla isteyin. Vermezse dövün, o derece.[signature][hline]move thougtfuly but fast as well from heaven through the world to hell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 yok abi icinde ÇAM fıstığımı ne war deli edio beni sevmiom :D[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 marketlerin cogu yapıyo 2m a ekmek arası kaşar salam yaptır işte birde ayran al yanına[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 3 milyona git 2 kilo kayısı al,yanındada meyve suyu al.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 motoru bozsun sonra?[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 bırak abi sen snickers ı sevmiyosan sürün aç kal zıkkımın kökıünü .. :PP P shani onu türkiyeye getiren firmada çalıştığımdan değil :P zaten her öğrlen bize yemekten sonra bi tane veriyorlar artık bağımlıyız hepimiz[signature][hline]yıllarımı bu işe verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Ehe onu bilmem de. Snickers'a bir filma bariz sabotaj yapıyordu Türkiye'deki satış oranını düşürmek için. Hepiniz duymuşsunuzdur, klasik kantin önü muhabbetidir. "Olm snickers'ın içinde domuz yağı varmış." Gibi. Ehe domuz yağı olsa ne olacak. Lezzetli ya ona bakarım ben ehurf.[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 öyle yaparak canım pandayı sildiler ya piyasadan[signature][hline]yıllarımı bu işe verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar