pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Muhtemelen epey bilen vardır bu grubu ama ben daha 2 gün önce dinleme şerefine eriştim. İnanılmaz bir vokal, inanılmaz melodiler, inanılmaz bir enerji. Şaka gibi ama power metalin kendi tekrar etmeye başladığı şu günlerde ilaç gibi geldi bu grup (gerçi 2004'ten bu yana vokal arıyorlarmış ama yeni albüme ait kayıtlar hiç fena görünmüyor). Şunları dinlemenizi öneririm.Pure Highlander Allahım nasıl bir vokal bu, hele 11.06'da gelen yer olağanüstü, resmen tüylerim diken diken oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Metalci gençlik ölmüş bitmiş patide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 o vokal bıraktı diye biliyorum. sonra devam etti mi grup bakmadım ama o pure'un olduğu albüm güzeldir. edit: ha yazmışsın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 senelerdir dinlerim şu grubu ilk defa bir yerde lost horizon topic'i görüyorum. yaşasın be. daniel in 'Heed' grubu altında söylediği albüm var, seste bir fark yok, yine döktürüyor adam iyi. Ama bir LH havası veriyor mu vermiyor elbette ki. yeni albümle ilgili sample şarkıları falan var 2-3 tane de o haber bayaaadır orda, çok yavaştan alıyolar doğal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 iki albümleri olması lazım awakening the world ile a flame to the ground beneath. İkiside şahane albümlerdi. heart of storm, sworn in the metal wind, pure, welcome back, highlander, denial of fate, perfect warrior, think not forever, lost in the depths of me, again will the fire burn, cry of a restless soul, world through my restless eyes aklımda kalan güzel şarkıları. Yıllardır dinlemedim ama hala melodileri ve nakaratları aklımdadır hehe WELCOME BACK TO THE DAYS OF THUNDER WELCOME BACK TO THE DAYS YOU WERE BORRNN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 hala durur mp3 player da. alakasız bir not: ne zaman patrician, port royale gibi kendi gemimiz olan bir oyun oynasam, adını "lost horizon" koyarım. neden bilmem ama şahane gemi ismi bence :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 http://www.oncelosthorizon.com/clips/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 oyoyoy ben beğendim vallahi şu sıralar 3-5 grubun müziği arasında kitlenmişken bunu görmem iyi oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Think not Forever nasıl bir şarkıdır öyle, resmen kendimden geçiyorum, sağım solumdakilere tokat atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 şöyle bağırabilsem ah ah ayrıca grup falconer ı da deneyin, bayağa efsane şarkıları var onunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 abi iyiymiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Son yolladığım şarkıda orgazm oluyorum resmen, muhteşem abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 2:00 - 2:29 arasındaki melodi şu ana kadar dinlediğim, belki de ömrümün sonuna kadar dinleyeceğim en mükemmel melodi. Hele kulaklıkla dinleyip, Dolby Soundu da açınca başka bir evrene gidiyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 "world through my fateless eyes" ın nakaratlarındaki melodi de çok aar ya, eargasm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 bu vokal birine çok benziyor bulunca yazıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Black-ice said: bu vokal birine çok benziyor bulunca yazıcam. circus maximus un vokaline benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 senin ne güzel sesin var be adam http://www.youtube.com/watch?v=6tev4R4g45Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar