Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost Horizon

pekaziz

Öne çıkan mesajlar

Muhtemelen epey bilen vardır bu grubu ama ben daha 2 gün önce dinleme şerefine eriştim.

İnanılmaz bir vokal, inanılmaz melodiler, inanılmaz bir enerji.

Şaka gibi ama power metalin kendi tekrar etmeye başladığı şu günlerde ilaç gibi geldi bu grup (gerçi 2004'ten bu yana vokal arıyorlarmış ama yeni albüme ait kayıtlar hiç fena görünmüyor).

Şunları dinlemenizi öneririm.

Pure

Highlander

Allahım nasıl bir vokal bu, hele 11.06'da gelen yer olağanüstü, resmen tüylerim diken diken oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

senelerdir dinlerim şu grubu ilk defa bir yerde lost horizon topic'i görüyorum. yaşasın be.

daniel in 'Heed' grubu altında söylediği albüm var, seste bir fark yok, yine döktürüyor adam iyi. Ama bir LH havası veriyor mu vermiyor elbette ki.

yeni albümle ilgili sample şarkıları falan var 2-3 tane de o haber bayaaadır orda, çok yavaştan alıyolar doğal olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

iki albümleri olması lazım awakening the world ile a flame to the ground beneath. İkiside şahane albümlerdi. heart of storm, sworn in the metal wind, pure, welcome back, highlander, denial of fate, perfect warrior, think not forever, lost in the depths of me, again will the fire burn, cry of a restless soul, world through my restless eyes aklımda kalan güzel şarkıları. Yıllardır dinlemedim ama hala melodileri ve nakaratları aklımdadır hehe

WELCOME BACK
TO THE DAYS OF THUNDER
WELCOME BACK
TO THE DAYS YOU WERE BORRNN
Sosyal ağlarda paylaş

• 7 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...