PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 soulberry said: bu programla mı düzelticem "birlikte aç" sorununu? sen dinle beni, indir flash disinfector 30 saniye bile sürmez halletmen. evdeki üç bilgisayarın ikisine rutin olarak giriyor o virüs ve ben temizliyorum. var bi bildiğim. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Flashdiskten vs. giren virüs sürekli giriyosa kaynağını temizlemen lazım abi. Düzenli olarak bu virüsün girmesiyle övünülür mü sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 ulan kaynağını temizliyor zaten ama pclere giren çıkan flash disk belli değil o yüzden paso giriyor yani her gün başka flash diskler görüyorum evde sahipleri düşünsün gerisini de banane lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 PC mi başka şey mi belli değil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 sus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 PrudenT said: flash disinfector 129kb. cok sagol hallettim. tamamdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 PrudenT said: PrudenT said: flash disinfector. dedik ya arkadaşım, insan değil miyiz biz ciddiye almıyosun sdf süpermiş, direk düzeldi. sağolunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 once kaspersky, sonra hijack this, sonra flash disinfector denedim, hicbiri duzeltemedi. en sonunda combofixi denedim, yaklasik 6 saatlik surecten sonra sanirim bitti cilem. restart atmadim henuz gerci, bilemiyorum yine eski haline doner mi. velhasil, anlayan biri su loga bakip ne olup bittigini bana soyleyebilir mi lutfen? pm atarsa sevinirim. tesekkurler. http://rapidshare.com/files/310382159/ComboFix.txt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 senin başka sorunun olmasın yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 "gorev yoneticisi, yoneticiniz tarafindan devre disi birakildi" hatasi aliyordum, bir de bu vardi sorun olarak. usbden kapmistim ben de. laptop saati hala 2005 kasim saat 6ya donuyor, onu duzeltemedim henuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 sanırım üretim saatine dönüyor, muhtemelen bios piliyle ilgili bi problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 maykrosoftçunun hali başka oluyorB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 c: cd c: attrib -s -h -r autorun.inf del autorun.inf md autorun.inf attrib +s +h +r autorun.inf d: cd d: attrib -s -h -r autorun.inf del autorun.inf md autorun.inf attrib +s +h +r autorun.inf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar