soulberry Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 bunu nasıl değiştirebilirim? tıkladığım zaman direk içine girmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 biçimlendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 tikladigin zaman direk icine giremezsin. once su kitap bu film biraz sohbet etmen lazim. ardindan da bi kac iltifat ve sessiz anlarda bakismalar falan. anca oyle. alkol de sart tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 bu vürüz olabilir söliim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 bi şey daha sorim, masaüstü temizliğinin bilgisayara faydası var mı gerçekten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishmyheaven Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 virusun hayirli olsun, klasor seceneklerinden gizli dosyalari da gosteremiyorsundur sen simdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 flash disinfector. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 punishmyheaven said: virusun hayirli olsun, klasor seceneklerinden gizli dosyalari da gosteremiyorsundur sen simdi :) ilgili virüs ile zamanında pek bir arkadaşlık kurmuşsun galiba :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 hayda. norton var nasıl virüs geliyo anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 punishmyheaven said: virusun hayirli olsun, klasor seceneklerinden gizli dosyalari da gosteremiyorsundur sen simdi :) bunun caresi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 soulberry said: direk içine girmek istiyorum. yapmasam ölürdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Bu sorun bendede var araştır diyip giriyorum hep içine yeri gelmişken bende öğrenmek isterim çözümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 virüs o. nasıl temizlersin bilememde bi autoexe dosyası hazırla sürücüye hallolur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 gizli dosyaları göster yap klasör seçeneklerinden. C ve D'de autorun.inf diye bir dosya olması lazım, onları silince geçer. benim hariciye de olmuştu aynısı da böyle çözmüştüm. o günden sonra başka bilgisayara takmadım sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 ayni sorun bende de var bu arada. gizli dosyalari gosteri secsek bile gostermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 şimdi hatırlamıyorum da bu virüsü bulup temizleyebilen bi anti-virüs olacaktı onu kullanırsanız hallederseniz. hatırlarsam yazarım buraya. soulberry said: hayda. norton var nasıl virüs geliyo anlamıyorum. zaten programlar gelmesini engelleyemiyor, geldiğinde becerebilirse bulup sana haber veriyor. Benim bu güne kadar gördüğüm bu oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 combofix adlı programı indirip çalıştırın çözüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 PrudenT said: flash disinfector. dedik ya arkadaşım, insan değil miyiz biz ciddiye almıyosun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 flashdiskten bulaşan bi virüs bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Evet bana da externaldan bulaşmıştı. Dandik ücretsiz antivirüsümle temizlmiştim ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 dağıtırım lan burayı en çok bana soracaksınız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 avira antivirle silmiştim gayet güzelce oh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 flash disinfector 129kb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 bu programla mı düzelticem "birlikte aç" sorununu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Genel antivirüs ve virüs koruması özellikleri de var mı? edik: Ben avira antivirle irüs scan yaptım açamadığım disklere. Bulduğu tüm virüsleri sildim ve gayet güzel açıldı. Virüs de externaldan girmişti zaten. ma dersen ki ben prudent'a çok güvenirim kendi riskini alarak indir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar