Havlu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 bu gulenyuz durumuna argoda mezarlik etkisi derler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 selam post kasıyorum. Bye B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Öyle alıma asfalt dökerim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 post kasıyosan adam gibi kas..Nerde gülücük nerde! :D:D:D:D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 garbage cok yakin gorunuyo edit::D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 nerde yasiosunuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=pFFtL0WV0c4 buna da güldük zaten, ama kaba trajedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 bir bayana el kaldircaginiza gidin dizzit erenköy die evi terkedin gerekirse.. kaldirirsaniz allah bin türlü bilanizi virsin:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 vaniLLe said: bir bayana el kaldircaginiza gidin dizzit erenköy die evi terkedin gerekirse.. AHSDÇÖXKCNV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Yeri gelince çarpacaksın ağzının ortasına iki tane tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 bazen hunharca garbica yollanan madure topikler görüyorum :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 devir garbage devri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 vaniLLe said: bazen hunharca garbica yollanan madure topikler görüyorum :D:D:D topik dediğin erkek olur madure ne! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 da bi an kendimle çeliştim şimdi düşününce asdfsadf topik:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 evet topik "male"dir. artikeli de "das" dır binanaleyh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 hayir. madur olan herif aka topik, topik degildir. o yüzden madure de diyebiliriz. kilibik topik bi nevi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 karı benim değilmi döverimde seveerimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 ADAMMISIN!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 paspatur said: evet topik "male"dir. artikeli de "das" dır binanaleyh ama düşününce öyle değil türkçeye göre bakınca içinde top hecesini barındıran sözcükler hem maskulin hem de feminen özellikleri ihtiva ediyormuş gibi sadfk misal verelim toparlak, topik, topaç, top.. bu yüzden hem der topik hem de die topik diyebiliriz sanırım vanille iyi de o -e eki türkçede kılıbık eki değil kadın eki işte mesela şükrü-şükriye nazım-nazmiye cezmi-cezmiye tayyar-tayyare asdfk gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 said: vanille iyi de o -e eki türkçede kılıbık eki değil kadın eki işte mesela e taam iste, kilibik adam gibi adam degildir, kari gibidir diye madure diyebiliriz dedim ben de. alamanciya ders mi vermeye calisiyorsun evladim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 valla bana sorarsan bizim tüm alamancılar bi türkçe bi de almanca dersi almalılar tarzanisch tarzanisch nereye kadar asfasdfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 5 HIT COMBO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar