pogodi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 ama yani o kıza bitane de sen vur haha olaya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 "Golden Virginia" said: yoo gayet kalkar. eşitlik meşitlik yırtınıyorlar kapışalım gerekirse. ben döveyim o yerinde dursun demiyorumki, o da saldırsın. doğal seleksiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 parvus said: canola said: vaniLLe said: canola said: ben anlamıyorum, kesilip yenilen bi hayvanla hiç bi insanın arasında iki insanın arasındaki gibi bi dostluk yok, oturup iki kelam edemezsin, gel bi batak bi tavla atamazsın, bildiğin hayvan. böyle bi duygusallık yokken neden ineğe, kuzuya, balığa, istakoza filan bir ayşe bir mehmet muamelesi yapılıyor anlamıyorum. keçiyle cinsel arkadaşlık kuran var ama o ayrı bi olay tabi böyle diyebiliyosan hala, ''bildigin hayvan'' sensin. alela. o da bi canli, illaduygusal bag kurup tensel temas mi yasaman lazim kiro. çok ayıp noluyo ya "bayan" tribine girip de küfretmek hak mı oldu yani ? bazen yolun ortasında dayak yiyen kadınlar görüyorum. ayni mesaji, farkli bi topikte bana da vermissin. tesekkürler tespitin icin arkadasim. kesinlikle dayagi hakediyorum. sevgiler madureLLa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 @asfaloth Bana öyle birşey söylese yeminlen azı dişini düşürecek güçte yumruk atarım üstünede SİEEEEEEE die bağırırım yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Ahah kalorifer kızı direk 4s olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 kadin doven erkek karakterinin allah bin belasini versin. aksini iddaa edicek varsa, adres versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 sory said: küfreden dayı kıro kadin karakterinin allah bin belasini versin. aksini iddaa edicek varsa, adres versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Şimdi birinin çıkıp.. Facebook'da bir grup açıp.. Adını da ? Iddaa ediyorum seni dövmek isteyen bir milyon kişi bulabilirim ? koyması gerek. Ordayız di mi şuan.. Yetişemedim de tam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 seni tanimlamaya kelimeler bulamıyorum dostum, ama yanlis insanla ugrasiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 biz bikeresinde kafede otururken gormustuk. sokakta kadinla herif yuruyordu, herif bagriyordu, kari da bagirdi sonra herif gerdi gerdi ve inanilmaz bir tokat atti kadina. Ama boyle sokakta SRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK diye ses geldi resmen. Ben dusmanima falan oyle vururum yani, o kadar fena vurdu herif, hemen ordan 2 adam kostu NAPION SEN YA falan diye adamin ustune yuruduler ve kadin bunlara kizip, itip SIZE NE ULAN SEVGILIMLE ARAMDAKI OLAYLARA falan dedi (ama bunu derken yanakta 5 parmak izi var ve morarmis) sonra iki herif donup kalmisti, bunlar da kavga ede ede devam ettiler yollarina. Inanilmazdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 dory said: kadin doven erkek karakterinin allah bin belasini versin. aksini iddaa edicek varsa, adres versin.Ümraniye / Ülkü ocakları / kat 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 HAHAHA KOMIK ESPIRI CUNKU ULKU OCAKLARINDA KADIN MADIN DINLEMEYIP TOKAT ATTIKLARINI IMA ETMIS KENDI ADRESI OLMADIGI HALDE :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 ÇOK ZEKİ VE SEKSİSİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 kim bilir nasil sevdi adamin kafasini yol boyunca zilli de adam dayanamayip gidecekleri yere varmadan dovme ihtiyaci duydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Sevgilisinden dayak yip kurtarılınca aramıza giriyosunuz diye kızan, o hıyarla çıkmaya devam eden kız zaten dayak yemeyi sonuna kadar hak ediyodur. Ayırınca kızarsa biraz da siz dövün en güzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 ama siddet cok kotu bisi diil mi? =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Dayak yediği sevgilisinden ayrılmayıp ayırana da kızarsa, "kocam değil mi öper de döver de" derse o kadına şiddet kötü bişey değil. Belki kafasına odunu vurunca oynamıştahtalar yerine oturur da aklı başına gelir hayırlı bir iş yapmış olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 o zaman bize gore ´hakeden´ kisilere siddet uygulanmasinda sorun yok? x´e kizamayiz yani ona gore ´hakeden´ birine siddet uyguladiginda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Şiddet uygulandığında bunu garip karşılamıyor ve kabulleniyorsa temel insan haklarından birinden vazgeçmiştir. O zaman ona şiddet uygulayabilirsin yani np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 senin siddet uygulanmasina karsi cikmaman icin kistasin bu diye herkesinki ayni olmak zorunda degil ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 barış ve sevgi patisi olun: http://www.purealoha.net/images/Pati_CD_Cover.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Ben şiddete karşı bi insanım ki. Hayatımda kimseye elimi kaldırmadım şimdiye kadar. Ama sevgilisinden dayak yiyip yine köpeği gibi peşinde olan kız bnim gözümde gerizekalıdır ve zaten dayak yemeyi normal saymışsa dayak atılabilir. Zevk alıyo muhtemelen mazoşist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Bazen yolda kadın döverken bana bakan adamlar görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 nileppezdel said: Ben şiddete karşı bi insanım ki. Hayatımda kimseye elimi kaldırmadım şimdiye kadar. Ama sevgilisinden dayak yiyip yine köpeği gibi peşinde olan kız bnim gözümde gerizekalıdır ve zaten dayak yemeyi normal saymışsa dayak atılabilir. Zevk alıyo muhtemelen mazoşist sen yine siddete karsi olmaya devam et. boyle ´bu sartlar altinda siddet uygulanabilir´in de olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar