Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sevgili iş eğitim durumları

=)

Öne çıkan mesajlar

Çok benzer olaylar yaşadım ancak dizginleri hep elimde tuttum. Sen anlaşılan başaramamışsın ve anlayış görememişsin. Benim artılarım bunlardı. Parazit ilişki olmuş, kararını vermessen ggsin. Söylemedi deme... Birde bunca yazdığımı okumasan bile bunu oku;

"Başkalarının özgürlüğünün başladığı yerde, seninki bitmeli" işte bunu çözemeyen bir kız, asalaktır, parazittir.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
artık en son dayanamadım ve bugün son verdim.son olan olay ise bayram tatilim için ailemle tatile gitmemdi.abim 10 gün sonra askere gidiceği için son tatilimizdi o ise izmirde kalmamı istedi kalmadığım içinse dünyanın tavrını yedim bende tatilden dün döndüm eve girip onu aradım.bisürü laf anlattım bugünde yanına gelmemi istedi yine yanımdayken tavır yaptı bende yol verdim gitti.bugün bir devir daha kapandı sildim facebook vs resimlerini sildim telefondan resimlerini vs vs bakalım neler olucak 4 yıllık bir ilişki kolay kolay bitmiyor malesef
Sosyal ağlarda paylaş

=) said:

abi ne yalvarıcak ne barışcaz bu iş böyle ilkdefa bi ilişki bitirdim gücümü topladım arkadaşlarımdan bol gaz aldım ve bitirdim

4 yıllık ilişkiyi arkadaşlarından aldığın ''bol gaz'' ile bitirebildin yani ? helal olsun. 4 yıl yani ama gençlik böyle işte. 4 yılını çöpe atmışsın hatta 4 yıl bir ilişki yaşasaydın zaten böyle sıkıntılara girmezdiniz bile. ikiniz de hiç birşey yaşamamışsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

benim neyimi tanıyorsunda hiçbişey yaşamadığıma karar veriosun :) dolu dolu 4 senemi yaşadım ve belli sıkıntılar çekerek bu seviyeye geldim bu gazla ahuuaugha die bitirmedim sonuçta bu güç toplama meselesidir asıl sen birşey yaşamamışsın demekki ki bilmiyorsun.insan böyle bi yorgunlukta bitiremiyor ilişkiyi ve arkadaşlarının konuşmalarına ihtiyacı oluyor.sürekli bana bitir sana faydalı değil sana zarar veiriyor şeklindeki konuşmaları benim bitirmeme sebep oldu.bende yoruldum artık 4 aydır hergün kavgadan ve sevdiğim halde bitirmek zorunda kaldım devam ettirebilirdim zor ama doğru olan yolu seçtim.gerçekten okadar zordu ki arkadalarımın gazına(konuşmalarına) ihtiyac duydum sen duymadan yapabilirsen böyle birşeyi o zaman sana tebrikler
Sosyal ağlarda paylaş

=) said:

benim neyimi tanıyorsunda hiçbişey yaşamadığıma karar veriosun :) dolu dolu 4 senemi yaşadım ve belli sıkıntılar çekerek bu seviyeye geldim bu gazla ahuuaugha die bitirmedim sonuçta bu güç toplama meselesidir asıl sen birşey yaşamamışsın demekki ki bilmiyorsun.insan böyle bi yorgunlukta bitiremiyor ilişkiyi ve arkadaşlarının konuşmalarına ihtiyacı oluyor.sürekli bana bitir sana faydalı değil sana zarar veiriyor şeklindeki konuşmaları benim bitirmeme sebep oldu.bende yoruldum artık 4 aydır hergün kavgadan ve sevdiğim halde bitirmek zorunda kaldım devam ettirebilirdim zor ama doğru olan yolu seçtim.gerçekten okadar zordu ki arkadalarımın gazına(konuşmalarına) ihtiyac duydum sen duymadan yapabilirsen böyle birşeyi o zaman sana tebrikler

benim çok iyi bir eşim var zaten. aramızdan su sızmıyor hatta tartışmayı geçtim laf kavgasına bile girmiyoruz. topiğe yorum yapma sebebim ve garip gelen şey 4 yıl bir ilişki yaşayıp bitirebilmek. kendi ilişkimi düşünüyorum da eöh yani mümkünatı yok. neyse. 4 yıllık ilişkiyi gazla, arkadaş desteği ile bitirebilmene sevindim. kendin için iyi olan neyse onu yap :)
Sosyal ağlarda paylaş

ayıl oğlum o kızdan yok böyle birsey senin için sınav daha önemli olmali ünv.dede istediğin kadar kız var çeşit çeşit birde su var hadi devam ettin mecbur onun seçtiği ünv seçmek zorundasın otur esek gibi ders çaliş ne acı kalır nede keder birde sen şimdi ünv ortamını bilmiyon o ortama girmeye çalişiyor adama akıllı biri cıksa karsısına sana bakarsa en adi şerefsizim mantık olarakta ünv hazırlanan haftada bir gördüğün biri mi yoksa ünv kazanmış heran yanımda olabilecek birimi daha erken bak söylemediydi deme nasip kısmetse zaten döner dolaşır gene seni bulur sen önce sınavı kazan at kapağı bir yere ünv hayatının tadını cıkar sonra
Sosyal ağlarda paylaş

benim çok iyi bir eşim var zaten. aramızdan su sızmıyor hatta tartışmayı geçtim laf kavgasına bile girmiyoruz. topiğe yorum yapma sebebim ve garip gelen şey 4 yıl bir ilişki yaşayıp bitirebilmek. kendi ilişkimi düşünüyorum da eöh yani mümkünatı yok. neyse. 4 yıllık ilişkiyi gazla, arkadaş desteği ile bitirebilmene sevindim. kendin için iyi olan neyse onu yap :)

garip ama bırak evli olmanı cocuga once seyi yaşatan kızı savunmandan hatta o kız oldugunu düşündüm saçmadır belki değilsindir kızlar şizofrendir her türlü naneyi yer olmadık zamanda olmadık kimlikle karsımıza cıkarlar 4 yıl sonunda ilişki çıkmaza girip artık erkek için işgenceye döndüyse 10 senede olsa ben gene bitirirdim istersem evli gibi gece gündüz her dk birlikte olayım ne ezik ezik düşünecem ki o olmadan ben ne yaparım gibizinden asıl o zaman kaybediyoruz haksızsam yüzüme tükürün :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...