=) Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 canola haklısın bu konuda 2 3 değil 14 15 de oldu ama işte zor yani kendimi deli gibi hissedio insan bi süre sonra ulan acı çekmeyi mi seviorum yoksa onu mu die düşünüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Çok benzer olaylar yaşadım ancak dizginleri hep elimde tuttum. Sen anlaşılan başaramamışsın ve anlayış görememişsin. Benim artılarım bunlardı. Parazit ilişki olmuş, kararını vermessen ggsin. Söylemedi deme... Birde bunca yazdığımı okumasan bile bunu oku; "Başkalarının özgürlüğünün başladığı yerde, seninki bitmeli" işte bunu çözemeyen bir kız, asalaktır, parazittir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 artık en son dayanamadım ve bugün son verdim.son olan olay ise bayram tatilim için ailemle tatile gitmemdi.abim 10 gün sonra askere gidiceği için son tatilimizdi o ise izmirde kalmamı istedi kalmadığım içinse dünyanın tavrını yedim bende tatilden dün döndüm eve girip onu aradım.bisürü laf anlattım bugünde yanına gelmemi istedi yine yanımdayken tavır yaptı bende yol verdim gitti.bugün bir devir daha kapandı sildim facebook vs resimlerini sildim telefondan resimlerini vs vs bakalım neler olucak 4 yıllık bir ilişki kolay kolay bitmiyor malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 sana gelip yalvarıcak ve barışıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 sana gelip yalvardığını ve barıştığınızı düşüneceksin ama olmayacak ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 abi ne yalvarıcak ne barışcaz bu iş böyle ilkdefa bi ilişki bitirdim gücümü topladım arkadaşlarımdan bol gaz aldım ve bitirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 =) said: abi ne yalvarıcak ne barışcaz bu iş böyle ilkdefa bi ilişki bitirdim gücümü topladım arkadaşlarımdan bol gaz aldım ve bitirdim budur. (tu)(tu)(tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 =) said: abi ne yalvarıcak ne barışcaz bu iş böyle ilkdefa bi ilişki bitirdim gücümü topladım arkadaşlarımdan bol gaz aldım ve bitirdim 4 yıllık ilişkiyi arkadaşlarından aldığın ''bol gaz'' ile bitirebildin yani ? helal olsun. 4 yıl yani ama gençlik böyle işte. 4 yılını çöpe atmışsın hatta 4 yıl bir ilişki yaşasaydın zaten böyle sıkıntılara girmezdiniz bile. ikiniz de hiç birşey yaşamamışsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 benim neyimi tanıyorsunda hiçbişey yaşamadığıma karar veriosun :) dolu dolu 4 senemi yaşadım ve belli sıkıntılar çekerek bu seviyeye geldim bu gazla ahuuaugha die bitirmedim sonuçta bu güç toplama meselesidir asıl sen birşey yaşamamışsın demekki ki bilmiyorsun.insan böyle bi yorgunlukta bitiremiyor ilişkiyi ve arkadaşlarının konuşmalarına ihtiyacı oluyor.sürekli bana bitir sana faydalı değil sana zarar veiriyor şeklindeki konuşmaları benim bitirmeme sebep oldu.bende yoruldum artık 4 aydır hergün kavgadan ve sevdiğim halde bitirmek zorunda kaldım devam ettirebilirdim zor ama doğru olan yolu seçtim.gerçekten okadar zordu ki arkadalarımın gazına(konuşmalarına) ihtiyac duydum sen duymadan yapabilirsen böyle birşeyi o zaman sana tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Do her. Do her good. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Geçmi kaldım ayrılmış galiba <.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 allah sabır versin. şimdi o gaz veren arkadaşların sana sahip çıksın da kendini yalnız hissetme güzelce çalış derslerine. öyle ayrılmayla bitmiyo bu işler asıl yeni başladı ehueh hayırlısı olsun bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 =) said: benim neyimi tanıyorsunda hiçbişey yaşamadığıma karar veriosun :) dolu dolu 4 senemi yaşadım ve belli sıkıntılar çekerek bu seviyeye geldim bu gazla ahuuaugha die bitirmedim sonuçta bu güç toplama meselesidir asıl sen birşey yaşamamışsın demekki ki bilmiyorsun.insan böyle bi yorgunlukta bitiremiyor ilişkiyi ve arkadaşlarının konuşmalarına ihtiyacı oluyor.sürekli bana bitir sana faydalı değil sana zarar veiriyor şeklindeki konuşmaları benim bitirmeme sebep oldu.bende yoruldum artık 4 aydır hergün kavgadan ve sevdiğim halde bitirmek zorunda kaldım devam ettirebilirdim zor ama doğru olan yolu seçtim.gerçekten okadar zordu ki arkadalarımın gazına(konuşmalarına) ihtiyac duydum sen duymadan yapabilirsen böyle birşeyi o zaman sana tebrikler benim çok iyi bir eşim var zaten. aramızdan su sızmıyor hatta tartışmayı geçtim laf kavgasına bile girmiyoruz. topiğe yorum yapma sebebim ve garip gelen şey 4 yıl bir ilişki yaşayıp bitirebilmek. kendi ilişkimi düşünüyorum da eöh yani mümkünatı yok. neyse. 4 yıllık ilişkiyi gazla, arkadaş desteği ile bitirebilmene sevindim. kendin için iyi olan neyse onu yap :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 aquila said: hemen birak o kizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oha300 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 ayıl oğlum o kızdan yok böyle birsey senin için sınav daha önemli olmali ünv.dede istediğin kadar kız var çeşit çeşit birde su var hadi devam ettin mecbur onun seçtiği ünv seçmek zorundasın otur esek gibi ders çaliş ne acı kalır nede keder birde sen şimdi ünv ortamını bilmiyon o ortama girmeye çalişiyor adama akıllı biri cıksa karsısına sana bakarsa en adi şerefsizim mantık olarakta ünv hazırlanan haftada bir gördüğün biri mi yoksa ünv kazanmış heran yanımda olabilecek birimi daha erken bak söylemediydi deme nasip kısmetse zaten döner dolaşır gene seni bulur sen önce sınavı kazan at kapağı bir yere ünv hayatının tadını cıkar sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 bırakırsan bağ olur bırakmazsan dağ olur.. cidden o kıvama gelmişsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Arkadaşın da hayırlısı :) "AYRIL OLUM GÜLEN YÜZ SEN DAHA İYİLERİNE LAYIKSIN" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oha300 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 benim çok iyi bir eşim var zaten. aramızdan su sızmıyor hatta tartışmayı geçtim laf kavgasına bile girmiyoruz. topiğe yorum yapma sebebim ve garip gelen şey 4 yıl bir ilişki yaşayıp bitirebilmek. kendi ilişkimi düşünüyorum da eöh yani mümkünatı yok. neyse. 4 yıllık ilişkiyi gazla, arkadaş desteği ile bitirebilmene sevindim. kendin için iyi olan neyse onu yap :) garip ama bırak evli olmanı cocuga once seyi yaşatan kızı savunmandan hatta o kız oldugunu düşündüm saçmadır belki değilsindir kızlar şizofrendir her türlü naneyi yer olmadık zamanda olmadık kimlikle karsımıza cıkarlar 4 yıl sonunda ilişki çıkmaza girip artık erkek için işgenceye döndüyse 10 senede olsa ben gene bitirirdim istersem evli gibi gece gündüz her dk birlikte olayım ne ezik ezik düşünecem ki o olmadan ben ne yaparım gibizinden asıl o zaman kaybediyoruz haksızsam yüzüme tükürün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
commendatore Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 kanka össyi salmada ne yaparsan yap derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 garip. geçende yaşadığım tbir tecrübe var, mesafe üzerine. onun yarısını bile yaşamaıyorsunuz aslında. bence ayrılın. çocukca, basit geldi anlattıkların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 böyle anlayışsız insanları hiç sevmiyorum o yüzden yapılacak en iyi şey bırakacakmış gibi yapmak takmamak gitmek isterse yol ver zaten tamam seviyosun anladık da fazla naz aşık usandırır birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 çocukca basitti zaten ama benden kaynaklanmıyordu ayrıldım işte oldu bir haftayı geçti şimdilik iyiyimtabi 2 3 ay sonra çıkar mı acısı bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 iyi falan degilsin hala burda ondan bahsediyosun 'acisi cikar mi?' diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 insan yalnız olduğunun farkına hemen varmıyor anlamında dedim şuan iyiyim bi eksiklik hissetmiyorum ancak 2 3 ay sonra hisseder miyim o zaman belli olucak diyorum yanlış mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 tam 2 ay sonra dank eder 'eğer hala başka birini bulamadıysan' ama o da 2 hafta sürer sonra atlatırsın tamamen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
commendatore
Sosyal ağlarda paylaş
Ractamainus
bence ayrılın. çocukca, basit geldi anlattıkların.
Sosyal ağlarda paylaş
gecko
o yüzden yapılacak en iyi şey bırakacakmış gibi yapmak takmamak
gitmek isterse yol ver zaten
tamam seviyosun anladık da fazla naz aşık usandırır birader.
Sosyal ağlarda paylaş
=)
Sosyal ağlarda paylaş
Marty
Sosyal ağlarda paylaş
=)
Sosyal ağlarda paylaş
copry
Sosyal ağlarda paylaş