Dennis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Psn'e giricem, gelince söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 shapshal said: bn yalan oldum o zaman ? :( gecmis olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 ben burdayım dennis oynayalım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 hadi bitirin şu mçları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 adam yok abi :( hayır zaten yenecem yani :p real ile 3 puan alan adamla niye maç yapıyorsak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 o adam lideri yendi ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 2 maçı eksik 3 ama seni yenerse 9. dsafsa. bi de benim real ile ilk maçım kafa kafaya geçti, açıkçası şans golü ile (ramos kendi kalesine attı boş kaleye aşırtma yaptıgım top kaleciden sekmişti) yenmiştim 80. dakikada. 2. maç rahattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 barça 3 - 1 atletico barça 5 - 4 atletico barça: hivpluz atletico: rendell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Minerva Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 5-4 luk maç acayip oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 sinirden ellerim titrio :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Minerva Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 kizma yaw "this is the fıtbıl" olur böyle şeyler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Bugün serverlar pörtlekti zaten ya kingpine haksızlık olmasın 1 gün ek süre falan verin. Hırs yaptım yenicem o laftan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 mokoko said: barça 3 - 1 atletico barça 5 - 4 atletico barça: hivpluz atletico: rendell :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Dennis said: Bugün serverlar pörtlekti zaten ya kingpine haksızlık olmasın 1 gün ek süre falan verin. Hırs yaptım yenicem o laftan sonra sizin için uzatıyorum turnuvayı. yani maçlar kritik olduğu için. lütfen bugün bitirin maçları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 dennis online mısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 online'ım da bu saatte donuyorum antremandan. oglen 1 ile 4 arası bir de bu saatten sonra müsaitim. Cep no'mu atıyorum pm'den online olunca çaldırırsın falan artık başka birşey gelmedi aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 yapamadınız heralde. şimdi ne yapsam her türlü birinize karşı mahçup olucam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Çeyrek Final Eşleşmeleri Barcelona(Minerva) - Manchester(mojito) B Grubu 1.si - Juventus(numara7) AC Milan(fabbronzewrist) - B Grubu 2.si Chelsea(Bo_Orock) -Wolfsburg(ermnyonac) Çeyrek Finaller için son gün 26.12.2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 tüh be chelsea ile eşleştik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Barca mac kaybetmemıs be abi :( yandık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 barça nın grup iyidi. tek 5 yıldızlı takımdı grupta. gruptaki dierleri de(astonvilla, ath.madrid, wolfsburg) çakma 4.5 yıldız arsenal juventus gibi değil :) nese tabi 18 puan almak iyidir küçümsüyor sanmayın ama moral bozmaya gerek yok, gayet yenilebilir bir arkadaş :D asıl ben napcam Chelski e karşı. oyuncu oynamasa bile chelsea pres yapıp alıyor topu hehehe :) possession oynamaya çalışıyorum ben pıtpıt pas pas pas pas karşıdakini uyuz edinceye kadar. ama çok zor chelsea gibi ökkküzz pres yapan takımlara :D özellikle wolfsburg gibi dandirik takımla :D bal damlarsa belki. amma smiley yapıyorum ya sildim birazını! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mojito said: Barca mac kaybetmemıs be abi :( yandık gecmis olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 denis ortalıkta gözükmediği için bütün maçlarında hükmen yenik sayılıcak. buna göre eşleşmeler ; Çeyrek Final Eşleşmeleri Barcelona(Minerva) - Manchester(mojito) Roma(aiko) - Juventus(numara7) AC Milan(fabbronzewrist) - Bordeaux (kingpin) Chelsea(Bo_Orock) - Wolfsburg(ermnyonac) Çeyrek Finaller için son gün [b]26.12.2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 vallahi yedek oyuncu olayı falan oluyosa real'in maçlarını oynayayım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar