Aiko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 kingpin said: Roma:2 - Bordeaux:0 Bordeaux:3 - Roma:1 tebrikler aiko. üçüncü arkadaş kimdi ? LdennisL . onuda sen ekle online olunca oynarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 oha interi kötülemişler.:? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 tablo güncel. http://www.fixturelist.com/leaguetables.php?l=7461 ahah ben garantiledim ama lider çıkmak istiyorum. haydi Le denis LE haydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 aiko sende iyi oynuyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Masquerade said: şans yok abi futbolda, ezdim o maç. :) boş kaleye kaçanları, direkleri yazmayım şimdi. xD dün akşamı anlatmayiiiim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 neyi anlatacan olm. ilk maç ben ezdim, 2. sen. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 2. maç bitmedi ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 dennis l nerde yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 şu an offline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Garantileyenler; Barcelona Roma Chelsea AC Milan Juventus 3 kişilik yerimiz var bekliyoruz efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 1 beraberlik 1 galibiyet ile geliyorum bende en az. averaj ile inter'i dövdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 barcelona lı arkadaşla 2 maçım kaldı. 2 maçıda kazanmam lazım. ztn garantilemiş. yedek kadroyla cıksın bana karşı. gençler kendilerini geliştirisin dimi ama:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Tüh görmedim bunu ya. bir daha olacak mı acaba? ben de katılmak isterim. c ve d gruba gol şova sahne olmuş. a'da barça fena ezmiş. b en çekişmeli grup gibi. real madrid'in bir iddiası kalmamış son maçlara, 4 puan çıkartacak sanırım bordo'yu. ama real'i oynayan gevşemezse en azından maç kazanabilir. çünkü real gerçekten çok güçlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 O. Lyon 2 - 0 Manchester City Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 hadi bitirinde 2. turnuva yapalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 mokoko said: barcelona lı arkadaşla 2 maçım kaldı. 2 maçıda kazanmam lazım. ztn garantilemiş. yedek kadroyla cıksın bana karşı. gençler kendilerini geliştirisin dimi ama:D barça - atl. madrid maçının gözetim altında oynanmasını talep ediyorum!!1 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Minerva Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 ermynorac said: mokoko said: barcelona lı arkadaşla 2 maçım kaldı. 2 maçıda kazanmam lazım. ztn garantilemiş. yedek kadroyla cıksın bana karşı. gençler kendilerini geliştirisin dimi ama:D barça - atl. madrid maçının gözetim altında oynanmasını talep ediyorum!!1 :D Hadi pamuk eller cebe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 federasyon istifa! göz göre göre şike/rüşvet yapılıyor ligimizde. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 maçlar için son gün bu gün hatırlatıyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 kurallara puan eşitliği durumunda önce 2'li averaja sonra genel averaja bakılır yazmışım hatırlatıyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 bn yalan oldum o zaman ? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 oynanmayan maçlar noliyr? bizim barça atletico oynanmadı hala. kritik maçlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 yanlış konuya oldu bu mesaj. silinebilirse sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Minerva Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 ben şimdi online'ım. Galatasaray maçından sonra da online olacam bitirelim şu A grubu maçlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 LdennisL yok yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar