Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 less qq more pewpew Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 oyunum yarın gelıyor sonraki turnuvada bende oynamak ıstıyorum bundan sonra yıne turnuva yapın bununla bitmesin plsss =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 masq psn ne ekleyeyim seni de akşam bi kapışalım lütfen dokfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 takvimim çok yoğun şu aralar, hazırlık maçı kabul etmiyorum fdsghfd. şaka bi yana psn: uhalnight eklersen boş bir ara girer oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 D grubu maçlarını bitirmiş, teşekkür ediyorum arkadaşlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 benim cumaya kadar maç yapabilme ihtimalim yok. cok aradım arkadaşları ama bi tek ck vardı ztn onlada yaptım maçlarımı. haydi gençler yapın maçlarınızı yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Biz teşekkür ederiz aikocum. Hani fikri ortaya atmak kolay, ama düzenlkemek ve ilgilenmek zordur. Turnuvayla tam ve eksiksiz ilgilendigin için teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HatoriKenji Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Chelsea (Bo_oRock) 1 - 1 (Hatorikenji) Manc. City Chelsea (Bo_oRock) 3 - 2 (Hatorikenji) Manc. City Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 ermynorac PSN:azap20 Wolfsburg Minora PSN:hivpluz Barcelona Wolfsburg 1 - 2 Barcelona Barcelona 1 - 0 Wolfsburg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Fena dayak yedim Ibrahimovic'ten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 puan tablosu güncel... http://www.fixturelist.com/leaguetables.php?l=7461 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 yahu bayernle bu kadar kotu oynanmazki :D keşke benle takaslasaydın yahu. ben şampiyon olurdum bayernle valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 supremealla ve mokoko ne zaman online olursunuz? konuşsak anlaşsak. ps3 ü çok açmıyorum bu aralar ayarlaşırsak yapalım maçları bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ben yurtda kaldığım için anca cuma ve haftasonları online olabiliorm. cuma gunu en geç yaparız maçlarımızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 beyler bayram mayram muhabbetine maçları biraz boşladım, öncelikle grubumdakiler olmak üzere herkesten özür dilerim. 6 aralığa kadar zamanımız var, özellikle 12 civarı giriyorum psne özellikle, maçları yapalım bu arada. tekrardan kusura bakmayın, yarından itibaren girişiyorum grup maçlarına eğer uygunsanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 hatoriyle bi maç yaptık gözlerimiz doldu. lagden ne oynadığımız hakkında bi fikrimizin olmadığı maçın skoru O. Lyon 3 - 1 Manchester City oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ermynorac said: supremealla ve mokoko ne zaman online olursunuz? konuşsak anlaşsak. ps3 ü çok açmıyorum bu aralar ayarlaşırsak yapalım maçları bitsin. baldir cekmesinden dolayi sahalardan uzaktm geri dondum artik her gun available im. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 ermynorac supremeallah PSN:azap20 PSN:ck350 Wolfsburg Aston Villa Wolfsburg 1 - 1 Aston Villa Aston Villa 0 - 6 Wolfsburg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Manchester United 5 - 2 Lyon Manchester United 2 - 1 Lyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bOoroCk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Chelsea: 4 4 :O.Lyon O.Lyon: 8 4 :Chelsea Maclar coOok komikti. ilk yari o 2. yari ben atiodum. . 2.mac atamadm fazla gerci ama coOok gusel maclardi tesekkur ederim. . 2 macta 20 gol guseldi. . :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 boorockla 2 tane çok keyifli maç yaptık: ilk maç uzun süre 0-0 gitti, daha sonra 5-10 dakika içerisinde 3-0 öne geçtim. tam iş bitti derken boorock durumu 3-3'e getirdi. Dakika 80 civarı 4-3 öne geçtim, dakika 85 civarıysa 4-4 oldu ve maç bu skorla bitti. 2. maçsa anlatmak baya uzun sürer sanırım, direk skoru söylesem yeterli olur heralde : 8-4 2 maçta 20 gol olduktan sonra kısaca skorlar şöyle: Lyon 4 - 4 Chelsea Lyon 8 - 4 Chelsea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 2 maçıda yaptık azapla. baya kısır geçti maçlar. ilk maç o baya kaçırdı, 2. maç ben baya kaçırdım ozellikle 2. yarı :D azap20 1 - 0 rendell azap20 2 - 1 rendell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 tablo guncel http://www.fixturelist.com/leaguetables.php?l=7461 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 heyecaaanli oldu yaf. benim maclar bitti 10 puan oldu. buyuk ihtimal cikacagim gibi gruptan :P cikamaya da bilirim tabi :p ince hesaplar :) kisir oyun oldu bu arada evt.. wolfsburg ile ztn baska bisi yapilmiyor oyuncular cok yavas :( martins de olmasa armut toplicam 11 kisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 B grubunda bordeaux sahibinin ortalıkta gözükmemesi sebebiyle kingpin yerine dahil olmuştur. gruptaki arkadaşlar eklerse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar