Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[PS3]1.Paticik Champions Cup @Fifa10

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
benim cumaya kadar maç yapabilme ihtimalim yok. cok aradım arkadaşları ama bi tek ck vardı ztn onlada yaptım maçlarımı. haydi gençler yapın maçlarınızı yahu.
Mesaj tarihi:
Biz teşekkür ederiz aikocum. Hani fikri ortaya atmak kolay, ama düzenlkemek ve ilgilenmek zordur. Turnuvayla tam ve eksiksiz ilgilendigin için teşekkür ederim.
Mesaj tarihi:
beyler bayram mayram muhabbetine maçları biraz boşladım, öncelikle grubumdakiler olmak üzere herkesten özür dilerim.
6 aralığa kadar zamanımız var, özellikle 12 civarı giriyorum psne özellikle, maçları yapalım bu arada.
tekrardan kusura bakmayın, yarından itibaren girişiyorum grup maçlarına eğer uygunsanız
Mesaj tarihi:
ermynorac said:

supremealla ve mokoko ne zaman online olursunuz? konuşsak anlaşsak. ps3 ü çok açmıyorum bu aralar ayarlaşırsak yapalım maçları bitsin.

baldir cekmesinden dolayi sahalardan uzaktm geri dondum artik her gun available im.
Mesaj tarihi:
Chelsea: 4 4 :O.Lyon
O.Lyon: 8 4 :Chelsea

Maclar coOok komikti. ilk yari o 2. yari ben atiodum. . 2.mac atamadm fazla gerci ama coOok gusel maclardi tesekkur ederim. . 2 macta 20 gol guseldi. . :D:D
Mesaj tarihi:
boorockla 2 tane çok keyifli maç yaptık:

ilk maç uzun süre 0-0 gitti, daha sonra 5-10 dakika içerisinde 3-0 öne geçtim. tam iş bitti derken boorock durumu 3-3'e getirdi. Dakika 80 civarı 4-3 öne geçtim, dakika 85 civarıysa 4-4 oldu ve maç bu skorla bitti.

2. maçsa anlatmak baya uzun sürer sanırım, direk skoru söylesem yeterli olur heralde : 8-4

2 maçta 20 gol olduktan sonra kısaca skorlar şöyle:

Lyon 4 - 4 Chelsea
Lyon 8 - 4 Chelsea
Mesaj tarihi:
2 maçıda yaptık azapla. baya kısır geçti maçlar. ilk maç o baya kaçırdı, 2. maç ben baya kaçırdım ozellikle 2. yarı :D

azap20 1 - 0 rendell
azap20 2 - 1 rendell
Mesaj tarihi:
heyecaaanli oldu yaf. benim maclar bitti 10 puan oldu. buyuk ihtimal cikacagim gibi gruptan :P cikamaya da bilirim tabi :p ince hesaplar :)

kisir oyun oldu bu arada evt.. wolfsburg ile ztn baska bisi yapilmiyor oyuncular cok yavas :( martins de olmasa armut toplicam 11 kisi.
Mesaj tarihi:
B grubunda bordeaux sahibinin ortalıkta gözükmemesi sebebiyle kingpin yerine dahil olmuştur. gruptaki arkadaşlar eklerse sevinirim.
  • Yeni Oluştur...