numara7 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 finali tek maçtan yapıyoruz dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Aiko said: kingpin 3 gündür girmediği için fab yarı finale çıkmıştır. Çeyrek Finaller için son gün 26.12.2009 değil mi nasıl ya? ben fab ile iletişim halindeyim ayrıca ikimiz de müsait olduğumuz bir vakit maçı yapıcaz lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 kurallara öyle yazmışız. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numara7 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 o zaman ermynorac ın maçı iptal oldu, poor boy :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Çeyrek Final Eşleşmeleri Barcelona(Minerva) - Manchester(mojito) Roma(aiko) - Juventus(numara7) AC Milan(fabbronzewrist)- bordeaux(kingpin) Chelsea(Bo_Orock) - Wolfsburg(ermnyonac) ---------------------------------------------------- Yarı Final Eşleşmeleri Barcelona - Juventus Bordeaux- Wolfsburg ---------------------------------------------------- Final Eşleşmesi Juventus(numara7) - xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 iyi iyi.bitirinde yenisine başlıyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 AC Milan:0 - Bordeaux:4 bordeaux:2 - AC Milan:2 fabbronzewrist ile maç yaptık az evvel. aiko kurallara öyle yazmışız diyorsun hala milan'ı çıkartıyorsun alemsin ya :) ne olacak şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 hakkımı yemeyin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 haydaa, 1 hafta süre vermiştik heralde tarihi yanlış yazmışım yada yanlış editlenmiş. sende son 3 gün içerisinde girmeyince hükmen mağlup sayıldın, madem yanlış anlaşılma olmuş wolfsburgun yarı final maçları iptal olur o zaman.. aslında yarı final maçları bitmeden oynamanız da yanlıştı. çok karışıklık oldum umarım bidahaki turnuvalarda bunlar yaşanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Wolfsburg(ermnyonac) ile mi eşleştim şimdi ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numara7 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 evet öyle oldu yapın maçalrınızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 en kısa zamanda yaparız, yarın gece müsaitim ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Aiko said: bugunde oynanmazsa sen finaldesin. Aiko said: kingpin 3 gündür girmediği için fab yarı finale çıkmıştır. 26.12.2009 gecesi maçı yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numara7 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 ne 26sı abi yapsanıza işte daha kaç gün var 26sına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 tek maç için 2 hafta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 harbi niye o kadar bekliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 azap, turu geçseydim seninle tekrar maç yapmayacaktım. ama kingpin yendi. :> kingpin de haklı, sende haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Minerva Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Yaw yapın bitsin de hemen yenisine başlayalım arayı soğutmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numara7 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 burda azap haklı falan değil. fab la olan maçta yenilse de, bu maçı tekrar yapacaktı. şurda gazozuna turnuva yapıyoruz, aiko tek başına ayarlıyor, elbet bunun gibi aksaklıklar olacak da, şu gazozuna turnuva için böyle çıkıntılıklara gerek yok, yapsın maçını bir an önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 abi çocuk musunuz ? bu kadar triplere gireceğinizi bilsem ısrar etmezdim yani. şurda 6 şar dakkadan 2 tane maç atıcaz neyi bekliyoruz bu kadar? ki haklı olan benim ayrıca. hakkımı aradım sadece hoş aramasaydım da olurmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Yanlışlıklar ve aksaklıklar için özür diliyorum herkesten. Çeyrek Final Eşleşmeleri Barcelona(Minerva) - Manchester(mojito) Roma(aiko) - Juventus(numara7) AC Milan(fabbronzewrist) - Bordeaux (kingpin) Chelsea(Bo_Orock) - Wolfsburg(ermnyonac) [hr] Yarı Final Eşleşmeleri Barcelona - Juventus Bordeaux - Wolfsburg [hr] Final Eşleşmesi Juventus(numara7) - xxx [hr] Bordeaux - Wolfsburg maçının son tarihi 18.12.2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 gençler sinirlenmeyin bu kadar. aiko tek başına ayarlamaya çalışıo okadar. bi kendinizi koyun yerine. surekli birileri bişiler istio surekli birileri bişiler soruo adama. tamam bi hata yaptı ve en iyi şekildede duzeltti işte. uzatmanın alemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 turnuvayı düzenlediği için aiko'ya teşekkür ederim. karışıklık olması gayet normal. ancak yarı final maçı oynandıktan sonra başkasının hakkını korumak amacıyla benim hakkımın yenmesini kabul etmem mümkün değil. bu nedenle turnuvadan çekiliyorum. bir dahaki turnuvada bu gibi durumlardan tecrübe edip hatalarımızı minimize eder, daha keyifli bir turnuva yaparız. kingpin'e finalde başarılar. friend requestimi kabul edersen turnuva dışında da maç atabiliriz istediğin zaman. numara7 said: şurda gazozuna turnuva yapıyoruz, aiko tek başına ayarlıyor, elbet bunun gibi aksaklıklar olacak da, şu gazozuna turnuva için böyle çıkıntılıklara gerek yok, yapsın maçını bir an önce. "çıkıntı" gibi kelimeler kullanarak seviyeni gösteriyorsun. şuraya yazı yazmadan önce adam gibi konuşmayı öğrenmeni tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 gönüllerin şampiyonusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar