Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[PS3]1.Paticik Champions Cup @Fifa10

Aiko

Öne çıkan mesajlar

Çeyrek Final Eşleşmeleri

Barcelona(Minerva) - Manchester(mojito)

Roma(aiko) - Juventus(numara7)

AC Milan(fabbronzewrist)- bordeaux(kingpin)

Chelsea(Bo_Orock) - Wolfsburg(ermnyonac)

----------------------------------------------------

Yarı Final Eşleşmeleri

Barcelona - Juventus

Bordeaux- Wolfsburg

----------------------------------------------------

Final Eşleşmesi

Juventus(numara7) - xxx
Sosyal ağlarda paylaş

haydaa, 1 hafta süre vermiştik heralde tarihi yanlış yazmışım yada yanlış editlenmiş. sende son 3 gün içerisinde girmeyince hükmen mağlup sayıldın, madem yanlış anlaşılma olmuş wolfsburgun yarı final maçları iptal olur o zaman.. aslında yarı final maçları bitmeden oynamanız da yanlıştı. çok karışıklık oldum umarım bidahaki turnuvalarda bunlar yaşanmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

burda azap haklı falan değil. fab la olan maçta yenilse de, bu maçı tekrar yapacaktı.

şurda gazozuna turnuva yapıyoruz, aiko tek başına ayarlıyor, elbet bunun gibi aksaklıklar olacak da, şu gazozuna turnuva için böyle çıkıntılıklara gerek yok, yapsın maçını bir an önce.
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlışlıklar ve aksaklıklar için özür diliyorum herkesten.

Çeyrek Final Eşleşmeleri

Barcelona(Minerva) - Manchester(mojito)

Roma(aiko) - Juventus(numara7)

AC Milan(fabbronzewrist) - Bordeaux (kingpin)

Chelsea(Bo_Orock) - Wolfsburg(ermnyonac)

[hr]

Yarı Final Eşleşmeleri

Barcelona - Juventus

Bordeaux - Wolfsburg

[hr]

Final Eşleşmesi

Juventus(numara7) - xxx

[hr]

Bordeaux - Wolfsburg maçının son tarihi 18.12.2009
Sosyal ağlarda paylaş

turnuvayı düzenlediği için aiko'ya teşekkür ederim. karışıklık olması gayet normal.

ancak yarı final maçı oynandıktan sonra başkasının hakkını korumak amacıyla benim hakkımın yenmesini kabul etmem mümkün değil.

bu nedenle turnuvadan çekiliyorum. bir dahaki turnuvada bu gibi durumlardan tecrübe edip hatalarımızı minimize eder, daha keyifli bir turnuva yaparız.

kingpin'e finalde başarılar.

friend requestimi kabul edersen turnuva dışında da maç atabiliriz istediğin zaman.

numara7 said:

şurda gazozuna turnuva yapıyoruz, aiko tek başına ayarlıyor, elbet bunun gibi aksaklıklar olacak da, şu gazozuna turnuva için böyle çıkıntılıklara gerek yok, yapsın maçını bir an önce.

"çıkıntı" gibi kelimeler kullanarak seviyeni gösteriyorsun. şuraya yazı yazmadan önce adam gibi konuşmayı öğrenmeni tavsiye ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...